طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان در خراسان جنوبی آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان
مریم ملکی افزود: در این راستا هزار و ۵۵۳ نفر در این طرح تا پایان ماه مبارک رمضان در قالب ۴۲۷ اکیپ ثابت و ۵۵۳ اکیپ سیار در دو شیفت کاری ۸ صبح تا ۱۴ بعدازظهر و ۱۴ بعدازظهر تا ۲۰ شب مشغول ارائه خدمات به مردم هستند.
وی تأکید کرد: مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف از سوی عرضه کنندگان فراوردههای خام دامی مراتب را در اسرع وقت به اطلاع شبکههای دامپزشکی شهرستان برسانند تا مورد بررسی قرار گرفته و با متخلف برخورد قانونی شود.