سه پله از ورودی شاهنشین ارگ محوطه فیض آباد آران و بیدگل همچنان پابرجاست.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان: سرپرست هیئت باستانشناسی محوطه فیضآباد آران و بیدگل با بیان اینکه ورودی شاهنشین ارگ در این کاوش آشکار شد گفت: بخشی از ورودی شاهنشین ارگ پلکانی از آجر است و خوشبختانه با وجود تخریبهای انسانی و طبیعی ، سه پله از این ورودی خراب نشده است و بر این اساس می توان گفت که ساختمان شاهنشین از سمت غرب با سایر بخشهای ارگ در ارتباط بوده است.
رضا نوری شادمهانی با اشاره به اینکه هدف از انتخاب ترانشه دوم فصل هفتم روی ترانشه سال قبل، پاسخ به این سوال بود که آیا در این نقطه از محوطه زیر لایههای عصر ایلخانی، نوشته های پیشاایلخانی نیز وجود دارد یا نه؟ افزود: در لایههای زیرین آثاری مانند سازههای حرارتی و بقایایی از کفهای کوبیده گلی به دست آمد که تاریخگذاری آنها منوط به پژوهشهایی روی قطعات سفال و یک سکه مسین است که از این منطقه به دست آمده است.
این باستان شناس اضافه کرد: بیشتر یافتههای فصل هفتم قطعه سفالهای فراوانی بود که پس از مستندنگاری، مورد مطالعه و مقایسه تطبیقی با سایر محوطههای قرون میانی ایران قرار میگیرد.
محوطه فیض آباد آران و بیدگل بقایای شهری از عصر ایلخانی است که ارگ آن به مساحت ۸۰ در ۸۰ متر مربع است. این محوطه در ۱۰ کیلومتری شمال شهر نوشآباد در شهرستان آران و بیدگل قرار دارد.
منطقه فیض در محدوده شهر نوش اباد است.. که بنام آران و بیدگل منتشر شده است
ابتدا و اتهای خبر، نادرستی خبر و بد اخلاقی خبرنگار را ثابت می کند.