نظارت ویژه بهداشتی بر فعالیت همه صنوف اغذیه فروشی استان اصفهان از امروز همزمان با ماه مبارک رمضان آغاز شد.
سیدمهدی میرجهانیان افزود: اغذیهفروشان در استان اصفهان با شرایط خاص که تجمعی در محل صورت نگیرد و همه موارد توصیهای و بهداشتی رعایت شود، میتوانند به فعالیت خود تا اطلاع بعدی ادامه دهند.
وی گفت : در این راستا جلساتی با اعضای صنف اغذیهفروشان شامل رستورانداران، تالارداران، حلیمیها، کبابیها، کلهپزیها و دیگر فروشندگان برگزار و بر ضرورت رعایت موارد بهداشتی تأکید شده است.
مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان به مردم اطمینان خاطر داد که سلامت مردم در صدر اولویتها قرار دارد و بازرسان بهداشت محیط با همکاری سایر نهادها مانند نیروی انتظامی ، اصناف همچنین نیروهای مردمی و بسیج بهطور مستمر بر فعالیت واحدهای صنفی و رعایت دستورهای بهداشتی بویژه اغذیه فروشان دارند.
میرجهانیان با اشاره به روند بازرسیهای صورت گرفته از صنوف مواد غذایی در اصفهان در چند روز اخیر گفت: در این بازرسیها بهطور ویژه سلامت مواد غذایی، بهداشت فردی و وضع ابزار و تجهیزات بررسی می شود.
حدود 220 هزار واحد صنفی با پروانه کسب در استان اصفهان فعالیت دارند که حدود 100 هزار واحد از آنها در شهرستان اصفهان مستقر است.