رییس دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: اجرای صحیح طرح بیماریابی و تشدید غربالگری از ایجاد پیک جدید در شیوع کرونا جلوگیری خواهد کرد.
وی افزود : با وجود تعطیلی دانشگاه ها، با آموزش الکترونیک و مجازی چراغ آموزش در دانشکده روشن ماند و دانشجویان از طریق سامانه نوید به آموزش اهتمام داشتند.
رییس دانشکده علوم پزشکی ساوه به تلاشهای خیرین و گروه های جهادی در پیشگیری و درمان کرونا اشاره کرد و افزود: در 2 ماه اخیر بیش از ۹۰۰ میلیون تومان از سوی مردم برای تامین نیازهای حوزه درمان و پیشگیری پرداخت شده است.
مصری با تاکید بر اینکه مدیریت بیماری کرونا در ساوه نسبت به وضعیت استان مرکزی در وضعیت مطلوبی قرار دارد، گفت : بیماری کرونا به دلیل اپیدمی که دارد مشخص نیست تا کی ادامه خواهد داشت. ماهیت ژنتیکی ویروس کرونا قابل پیش بینی نیست و در واقع کارشناسان نمی توانند به طور دقیق زمان فروکش شدن نهایی بیماری را اعلام کنند.
وی افزود : آمار مبتلایان و فوت شدگان در سطح شهرستان مطابق با نرم کشوری بوده و نشانگر اقدامات مطلوب پیشگیرانه و درمانی برای پیشگیری از شیوع بیشتر بیماری در این منطقه است.
رییس دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: شاخص مرگ و میر کرونا در ساوه ۴.۶ بوده که از شاخص استان تبعیت می کند و در سطح کشور از ۳.۷ تا ۵.۵ متغیر است و در مجموع این آمار در ساوه و زرندیه با میانگین کشوری مطابقت دارد. شاخص بهبود یافتگی در علوم پزشکی ساوه نیز شاخص خوبی است و با استان همخوانی دارد. مدیریت بیماری در ساوه نسبت به استان به دلیل اجرای صحیح غربالگری و کنترل قابل قبول تر بوده است.
مصری افزود: خوشبختانه از نظر تجهیزات حفاظتی، اقلام بهداشتی برای پرسنل و کادر درمانی مشکل خاصی نبوده است و برای عموم مردم نیز با فعالیت گروه های جهادی و تولید ماسک ، نیاز شهرستان برطرف شد و دارو و مواد ضدعفونی و الکل در مراکز عرضه به مقدار لازم وجود دارد.
وی گفت : افرادی که مشکوک به علایم بیماری هستند به مراکز ۱۶ گانه بهداشتی مراجعه و تحت درمان قرار گیرند.
رییس دانشکده علوم پزشکی ساوه افزود : همچنین با افتتاح آزمایشگاه PCR در ساوه آزمایشهای مربوطه در سطح شهرستان انجام میشود و نیازی به ارسال نمونهها به مرکز استان یا تهران نیست.