رئیس ستاد مقابله با کرونا استان تهران، گفت: با توجه به تداوم شیوع کرونا در کشور از مردم می خواهیم که تا حد امکان مایحتاج عمومی خود را مجازی و غیر حضوری تهیه کنند.
وی گفت: با هر روشی که بتوان حضور شهروندان را در سطح شهر و ترددهای بین شهری کاهش داد میتواند در کاهش ابتلا مردم به این بیماری کمک کند و قطعاً یکی از موارد مؤثر این است که کالاها را به صورت غیر حضوری در اختیار شهروندان قرار دهیم.
رئیس ستاد مقابله با کرونا استان تهران افزود: در همین راستا با توجه به شرایط خوبی که این شرکت فروش اینترنتی دارد قرار شد بخشی از اصنافی که در دوران شیوع بیماری کرونا متضرر شده اند به این شرکت ملحق شوند و کسب و کار غیر حضوری را تجربه کنند و این تفاهم نامه بخشی از نیازهای شهروندان را از طریق غیر حضوری مرتفع میکند.
دکتر زالی گفت: قطعاً مردم از شرایط استانداردها کالاها مطمئن باشند و ما تلاش کردیم کسب و کارهایی را در این گردونه وارد کنیم که در دوران فاصله گذاری اجتماعی متضرر شده اند.
وی افزود: در این اقدام قانون تجارت الکترونیک کاملاً رعایت میشود و فرصت خوبی است که مردم از ظرفیتهای غیر حضوری استفاده کنند و به نوعی حضور مردم در شهر کمتر شود.
مدیر عامل این شرکت فروش اینترنتی هم در مورد نحوه عملکرد شرکت برای تحقق این تفاهم نامه گفت: ما در این شرکت هم اکنون بیش از ۶۰ هزار واحد صنفی یا حقوقی داریم که در حال عرضه مستقیم محصولاتشان هستند.
آقای محمدی افزود: در این تفاهم نامه برای آن دسته از اصنافی که دچار مشکل اقتصادی شدند حمایتی خواهد شد و تا ۴۵ روز آینده هزار واحد از این اصناف میتوانند بدون پرداخت هیچ هزینهای محصولاتشان را به خریداران از طریق شرکت ما عرضه کنند و همه هزینههای توزیع و بسته بندی و ارسال به عهده شرکت ماست.
وی گفت: ما فهرست این هزار اصناف را از اتاق اصناف تهران دریافت خواهیم کرد.
امضای تفاهم نامه میان ستاد کرونا، اتاق اصناف و شرکت فروش اینترنتی
تفاهمنامه سه جانبه میان ستاد فرماندهی مقابله با کرونای تهران، اتاق اصناف و یکی از شرکتهای فروش اینترنتی امضا شد.
این تفاهم نامه میان دکتر علیرضا زالی فرمانده ستاد، قاسم نوده فراهانی رئیس اتاق اصناف تهران و سعید محمدی رئیس هیات مدیره این شرکت فروش اینترنتی امضا شد.
هدف از امضای این تفاهم نامه ایجاد هم افزایی میان این ستاد با این شرکت اینترنتی و اتاق اصناف تهران برای کمک به کسب و کارها و مشاغل آسیب دیده از بحران از طریق ارائه زیرساخت فروش اینترنتی و برخط به این کسب و کارهاست.
این شرکت فروش اینترنتی بر اساس این تفاهم نامه متعهد شد از کسب و کارهای آسیب دیده تا تاریخ ۱۵ خرداد در راستای مسئولیت پذیری اجتماعی این شرکت هیچ گونه کمیسیون و کارمزدی دریافت نکند و پس از این تاریخ در صورت توافق طرفین، همکاری با تخفیف خواهد بود.
همچنین این شرکت متعهد شد کارگاههای آموزشی رایگان برای ایجاد پنل فروشندگی و سایر آموزشهای مرتبط به صورت برخط را در اختیار کسب و کارها قرار دهد و همه خدمات بازاریابی، تولید محتوا، انبارداری، بسته بندی، پردازش سفارش ها، تحویل سفارش به مشتریان، خدمات پس از فروش و خدمات پرداخت و بینش بازار از طریق این شرکت به کسب و کارها ارائه میشود.
مقرر شد این شرکت ۱۲ مرکز جمع آوری و دریافت کالای فروشندگان را در سراسر کشور ایجاد کند و همه کالا به مشتریان سراسر کشور با ناوگان و زیرساخت این شرکت انجام شود و مقرر شد فعال سازی فروشگاه و عرضه برخط محصولات در دو روز کاری انجام شود.
بر اساس این تفاهم نامه اتاق اصناف استان تهران نیز متعهد شد فهرست کسب و کارهای آسیب دیده (تا سقف هزار کسب و کار) و احراز صلاحیت این کسب و کارها و ارائه به این شرکت فروش اینترنتی را از طریق مراجع ذیربط انجام دهد.
اتاق اصناف تهران قابلیت عرضه برخط در پلتفرم مارکت پلیس (marketplace) این شرکت فروش اینترنتی را به کسب و کارها معرفی میکند و از این کسب و کارها دعوت خواهد کرد تا محصولات خود را در این پلتفرم عرضه کنند.
بر اساس این تفاهم نامه اصناف و کسب و کارها متعهد هستند تحت ضوابط و قانون تجارت الکترونیک کشور (ضمانت هفت روز بازگشت کالا توسط مشتری و ...) و رعایت حداکثری حقوق مشتری به فعالیت در این پلتفرم بپردازند.
ستاد مقابله با کرونای استان تهران هم در این تفاهم نامه متعهد شد اطلاع رسانیهای لازم در این زمینه را در رسانههای عمومی متقبل شود.
این تفاهم نامه از امروز ۶ اردیبهشت تا ۱۵ خرداد به مدت ۴۱ روز معتبر است و در صورت تمایل و تدام فعالیتهای مشترک طرفین قابل تمدید خواهد بود.