آخرین اخبار شیوع کرونا در انگلیس
شمار قربانیان کرونا در انگلیس از ۱۹ هزار نفر گذشت
دولت انگلیس در آمار روزانه، فقط شمار قربانیان بیماری کووید ۱۹ در بیمارستانهای این کشور را اعلام میکند.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، آخرین اخبار و تحولات در ارتباط با شیوع ویروس کرونا در انگلیس به شرح زیر است:
جدیدترین آمار سازمان بهداشت جهانی درباره وضعیت کرونا در انگلیس
براساس جدیدترین آمار سازمان بهداشت جهانی، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در انگلیس به ۱۴۳ هزار و ۴۶۴ نفر رسید. از این تعداد، ۱۹ هزار و ۵۰۶ نفر جان باخته اند و تعداد بهبودیافتگان اعلام نشده است.
موسسه اس اند پی: اقتصاد انگلیس ۶/۵ درصد کوچک میشود
خبرگزاری رویترز گزارش داد: موسسه رتبه بندی اقتصادی "استاندارد اند پورز (S&P)" اعلام کرد کسری مالی انگلیس در سال ۲۰۲۰ تا ۱۲ درصد تولید ناخالص داخلی این کشور افزایش خواهد یافت.
موسسه "استاندارد اند پورز" افزود اقتصاد انگلیس در سال ۲۰۲۰ به میزان ۶/۵ درصد کوچک میشود.
ایندیپندنت: دولت انگلیس صداهای مخالف را خاموش میکند
نشریه انگلیسی ایندیپندنت با انتشار مقالهای درباره نحوه مدیریت شیوع ویروس جدید کرونا در این کشور، نوشت: منظره تماشایی که در آن یکی از کارکنان بلندپایه دولت انگلیس وادار شد سخنانی را که چند ساعت قبل به قانونگذاران گفته بود پس بگیرد، نمونه بارز اختلاف فزاینده در دولت بر سر رسیدگی به بحران شیوع ویروس کروناست.
روزنامه "ایندیپندنت" در گزارشی به قلم کیم سنگوپتا در پایگاه اینترنتی خود نوشت: نامه سایمون مک دونالد، معاون دائم وزیر خارجه به کمیته امور خارجی مجلس عوام انگلیس - که در آن همه حرف هایش را پس گرفت-، یکی از دلایل اصلی این بود که دولت انگلیس به برنامه اتحادیه اروپا درباره تجهیزات پزشکی ملحق نشد، و این امر باعث طرح فوری این ادعا شد که وی تحت فشار سیاسی قرار گرفته بود. سایمون درباره این برنامه به قانونگذاران گفته بود: «تنها میتوانم بگویم این واقعیتی است که ما در آن شرکت نکرده ایم. این یک تصمیم سیاسی بود. تصمیم، نه بود.»
پنج ساعت بعد، او سخنانش را پس گرفت و گفت: «به خاطر سوءتفاهم و به اشتباه و ندانسته به کمیته گفتم که وزیران از جزئیات پیوستن به برنامه تامین تجهیزات پزشکی اتحادیه اروپا مطلع شدند و تصمیم سیاسی شان این بود که در این برنامه شرکت نکنند. این درست نیست. هیچ گزارشی درباره این برنامه به وزیران در بروکسل ارائه نشد و هیچ تصمیم سیاسی مبنی بر شرکت کردن یا نکردن در این برنامه اتخاذ نشد.» وی پس از آن این نامه را نوشت که از وزارت خارجه، وزارت بهداشت، و دفتر نخست وزیری تماس گرفتند و از اینکه به آنها گفته نشده بود قرار است سایمون در کمیته چه حرفهایی بزند، ابراز عصبانیت کردند.
موضع دفتر نخست وزیری این است که انگلیس خودش مشغول دستیابی به توافقهایی درباره تامین تجهیزات بود، چون دیگر، بخشی از اتحادیه اروپا نیست. دفتر نخست وزیری بعداً اذعان کرد که از انگلیس برای شرکت در این برنامه دعوت شده بود، اما مقامات به خاطر «آشفتگی در ارتباطات»، متوجه این رایانامه نشده بودند.
کریس برایانت، نماینده حزب کارگر و عضو کمیته امور خارجی مجلس عوام انگلیس، که از جمله افرادی بود که از سایمون سؤال کرد، گفت: «همه این حرفها چرند است. کل موضوع این است که آنها تلاش میکنند روی کارهای خود سرپوش بگذارند...»
این فقط وزارت خارجه نیست که تحت فشار شدید دولت است تا به هیچ وجه از پیامهای دولت درباره کووید ۱۹ فاصله نگیرد. مقامات دیگر نهادهای دولتی هم میگویند موقعیت مشابهی دارند. مقامات وزرات دفاع و ارتش انگلیس هم که در مقابله با شیوع این بیماری همه گیر مشارکت دارند، اگر پیامی متضاد با پیام دولت درباره این بحران منتشر کنند، با خطر برکناری از سمتشان رو به رو میشوند. آنها همچنین به این موضوع پی برده اند که دفتر نخست وزیری میخواهد بر انتشار اطلاعات در همه سطوح کنترل کامل داشته باشد.
برنامه انگلیس برای برگزاری یک نشست جهانی درباره واکسن کرونا در ۴ ژوئن
خبرگزاری رویترز گزارش داد: دومینیک راب وزیر امور خارجه انگلیس اعلام کرد این کشور یک نشست جهانی درباره واکسن کرونا در روز ۴ ژوئن برگزار میکند.
شمار قربانیان کرونا در انگلیس از ۱۹ هزار نفر هم گذشت
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، براساس آمار رسمی دولت انگلیس، از دیروز تا صبح امروز جمعه پنجم اردیبهشت، شمار قربانیان ویروس کرونا در بیمارستانهای انگلیس، با ۷۶۱ مورد افزایش، از ۱۹ هزار نفر فراتر رفت. دولت انگلیس در آمار روزانه، فقط شمار قربانیان در بیمارستانهای این کشور را اعلام میکند و به همین علت، آمار واقعی جان باختگان از همه گیری بیماری کووید ۱۹ در این کشور، تاکنون معلوم نشده است.
تارنمای روزنامه سان نوشت تا امروز دستکم ۱۹ هزار و ۳۲۵ نفر در بیمارستانهای انگلیس قربانی کووید ۱۹ شده اند. شورای ملی مراقبت (National Care Forum) و نیز خیریه مراقبت در این کشور (Care England) در اوایل هفته جاری اعلام کردند براورد میشود حدود چهار هزار تا هفت هزار و پانصد نفر از ساکنان مراکز نگهداری از افراد ناتوان در این کشور، تاکنون قربانی ویروس کرونا شده باشند.
صدور گواهی فوت در انگلیس، نیازمند روندی طولانی و پیچیده است که حدود ۱۱ روز طول میکشد و ممکن است در این گواهی ها، لزوما به ویروس کرونا به عنوان علت مرگ، اشاره نشود. در گواهی فوت در خانههای سالمندان و مراکز نگهداری از بیماران و معلولان ممکن است علت مرگ، به جای ویروس کرونا، آنفلوانزا، سینه پهلو یا دیگر بیماریهای مزمن فرد اعلام شود.