۳۰۰ بازرس بهداشت محیط در طول ماه مبارک رمضان نظارت خود بر مراکز تولید و عرضه مواد غذایی تشدید میکنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر گروه بهداشت محیط و حرفهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: طرح تشدید
علی اصغر حسنی ادامه داد: بازرسان بهداشت محیط مجهز به دستگاههای سنجش پرتابل بوده تا نمونهبرداری از آب مواد غذایی و سطوح با دقت و سرعت بیشتر صورت گیرد.
وی خاطرنشان کرد: شهروندان در طول ماه مبارک رمضان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی حتما با شماره تلفن190 تماس گرفته و مراتب را برای بررسی فوری به گروه بهداشت محیط و حرفهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد اطلاع دهند.