شیوع کووید ۱۹ در آمریکا
۲۶ میلیون بیکار در آمریکا به سبب شيوع کرونا
از زمان شیوع کرونا در آمریکا تا کنون تعداد بیکاران در این کشور به ۲۶ میلیون نفر رسیده است.
به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاري صدا و سيما؛ آخرین اخبار از شیوع ویروس کرونا در آمریکا به شرح زیر است:
آخرين آمار مبتلايان به ويروس کرونا در آمريکا به تفکيک ايالت ها
۲۶ میلیون بیکار در آمریکا به سبب شيوع کرونا
۲۶ میلیون بیکار در آمریکا به سبب شيوع کرونا
۲۶ میلیون بیکار در آمریکا به سبب شيوع کرونا
۲۶ میلیون بیکار در آمریکا به سبب شيوع کرونا
۲۶ میلیون بیکار در آمریکا به سبب شيوع کرونا
شبکه تلویزیونی الحدث گزارش داد: هر هفته چهار میلیون و ۴۰۰ هزار آمریکایی بیکار شده اند؛ مجموع تعداد بیکاران در این کشور به ۲۶ میلیون نفر رسیده است.
مشکلات بیکاران در کالیفرنیا برای گرفتن مزایای بیکاری
شبکه تلویزیونیای بی سی آمریکا در گزارشی اعلام کرد افراد بیکار شده آمریکایی در ایالت کالیفرنیا برای گرفتن مزایای بیکاری خود با مشکل روبرو هستند.
بر اساس اين گزارش، فرماندار ایالت کالیفرنیا فرصت مشتریان برای ثبت نام در اداره توسعه اشتغال را تمدید کرده و حتی کارمندانی را نیز اضافه کرده تا به تقاضای بالای افراد بیکار برای اشتغال جواب دهد. اما بیکاران همچنان به اداره توسعه اشتغال مراجعه میکنند تا به صورت رو در رو درخواست کمک کنند.
تلاش ترامپ براي خارج شدن از کاخ سفید
شبکه تلویزیونی ام اس ان بی سی (MSNBC) اعلام کرد "دونالد ترامپ"، رئیس جمهور آمریکا به دنبال راهی برای خروج از کاخ سفید است و مشاوران او در تلاشند به وی کمک کنند.
گزارشگر شبکه گفت: خود رئیس جمهور ترامپ مشتاق است قرنطینه را نقض کند و از کاخ سفید خارج شود، او به دنبال راههای احتمالی برای این کار است؛ او احتمالاً در سفرهای خود با کادر درمانی که در خط مقدم قرار دارند و با کسانی که تحت تأثیر شیوع کرونا قرار گرفته اند، دیدار خواهد کرد؛ این سفرها، سفرهای تبلیغاتی نیستند، اما بدون تردید او مشتاق است سفرهای تبلیغاتی نیز انجام دهد.
مشکلات بی خانمانهاي آمريکايي در بحبوحه کرونا
شبکه تلویزیونی سی بی اس ۱۷ در گزارشی به بررسی وضعیت بی خانمانها در آمریکا پرداخت و افزود همه گیری ویروس کرونا تلفات فراوانی در میان بی خانمانها برجا گذاشته و برخی مراکز نگهداری بی خانمانها هم به علت دستورالعملهای فاصله گیری اجتماعی به ناچار از پذیرفتن بی خانمانها خودداری میکنند.
بر اساس این گزارش، افرادی که سرپناهی ندارند و برای خوردن دست کم یک وعده غذای گرم یا یک شب استراحت به مراکز نگهداری بی خانمانها مراجعه میکنند با این پیام روبرو میشوند: «به علت الزام رعایت فاصلهی اجتماعی، هم از پذیرش افرادی که به تازگی مراجعه میکنند و هم کسانی که برای بازدید و ملاقات میآیند معذوریم.»
بی خانمانهایی که در جستجوی مکانی برای ماندن هستند دیگر به این مراکز مراجعه نمیکنند.
مدیر ارشد یک مرکز نگهداری بی خانمانها گفت تصمیم گیری برای نپذیرفتن مراجعه کنندگان، کار سادهای نبود. نزدیک به ۹۵ زن و کودک و تقریبا ۳۱۳ مرد در این مرکز سکونت دارند. هم اکنون آزمایش کرونای هیچ یک از ساکنان مثبت نیست و این روند باید ادامه داشته باشد.
گلایه کادر درمانی آمریکا از بی توجهی دولت
شبکه تلویزیونی ان بی سی نیوز (NBC News) گزارش داد، پزشکان و پرستاران آمریکایی از وضع نامناسب خدمات رسانی به خود گلایهمند هستند.
در گزارش ان بی سی نیوز آمده است: دکتر "ریشی راتان"، پزشک بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان دانشگاه میامی گفت: ما تجهیزات محافظت شخصی کافی نداریم، بیمارستانی که در آن کار میکنم جلوتر از منحنی حرکت کرده است، ما همچنان از تجهیزات محافظت شخصی استفاده دوباره میکنیم، در حالی که این تجهیزات نباید بیش از یک بار استفاده شوند.
اين پزشک آمريکايي افزود، بیمارستانهای زیادی در سراسر آمريکا هستند که همین مسئله در آنها وجود دارد، حتی اگر آنها تجهیزات محافظت شخصی کافی هم داشته باشند، حتی اگر به بهترین شیوه پاسخ دهند، باز هم مانند ماهیچهای است که در کنار استخوانی شکسته قرار دارد، واقعیت این است که در سطح ملی، دولت آمریکا کارکنان حوزه سلامت را ناامید کرده است.
ریشی راتان افزود، ما شاهد فوت افراد زیادی هستیم در واقع، بسیاری از ما به شکل تصادفی وارد این حوزه شده ایم تا نه تنها جان افراد را نجات دهیم بلکه برای بیماران راحتی بیاوریم و شأن آنها را در لحظات آخر حیاتشان حفظ کنیم؛ ویروس کرونا به طور کامل این وضعیت را دگرگون کرده است.
نگرانی مردم آمريکا از کمبود مواد غذایی
همزمان با تعطیلی کارخانههای فرآوری گوشت در آمریکا به خاطر شیوع کرونا، نگرانی در مورد کمبود این ماده غذایی رو به افزایش است.
شبکه تلویزیونی سی بی اس گزارش داد، نگرانیهای فزایندهای در مورد منابع غذایی در آمریکا، بویژه در صنعت گوشت وجود دارد و شیوع گسترده ویروس کرونا برخی از کارخانجات بسته بندی گوشت را تعطیل کرده است.
بر اساس اين گزارش، سازمان ملل متحد هشدار داد بیماری همه گیر کرونا دنیا را در معرض خشکسالی بسیار بسیار گسترده قرار خواهد داد.
سی بی اس افزود، کارخانه فرآوری گوشت «تایسون واترلو» در آیووا تازهترین موردی است که تعطیل شده است، در این کارخانه ۲۸۰۰ کارگر، مقادیر زیادی گوشت را فرآوری میکردند، این کارخانه بعد از آن تعطیل شد که حدود ۱۸۰ نفر در این کارخانه به ویروس کرونا مبتلا شدند.
اخراج يک پزشک آمريکايي به علت انتقاد از داروی مورد تمجید ترامپ
پزشک برجسته در وزارت بهداشت آمریکا به علت انتقاد از داروی مورد تمجید دونالد ترامپ اخراج شد.
به نوشته روزنامه نیویورک تایمز، "ریک برایت"، پزشک برجسته در وزارت بهداشت آمریکا که مسئول تولید دارو در جهت مبارزه با ویروس کرونا است، اعلام کرد به دلیل زیر سوال بردن پیشنهاد "دونالد ترامپ"، رئیس جمهور این کشور برای استفاده از داروی مالاریا برای درمان بیماری کرونا، از کار برکنار شده است.
ریک برایت اعلام کرد که وی به علت تلاش برای ممانعت استفاده از هیدروکلروکین به عنوان درمان بیماری کووید-۱۹ از مدیریت موسسه توسعه و تحقیقات پیشرفته زیست پزشکی (باردا) کنار گذاشته شده و به سمت دیگری منصوب شده است.
ترامپ بارها کلروکین و هیدروکسیکلروکین را به عنوان درمان بالقوه بیماری کووید-۱۹ پیشنهاد کرده است.
وی اوایل ماه جاری گفت که شاید آن را مصرف کند، اما پزشکان اعلام کردند تاثیر داروها بر روی بیماری ثابت نشده و نیاز به آزمایشات بیشتر دارد.
روز سه شنبه زمانی که در یک کنفرانس خبری درمورد اخراج برایت از ترامپ سوال شد وی گفت چنین کسی را نمیشناسد.
برایت در سال ۲۰۱۶ پیش از انتخاب ترامپ به عنوان رئیس جمهوری آمریکا، به عنوان مدیر باردا انتخاب شده بود.
برخی پزشکان میگویند که از سوی بیماران خود تحت فشار قرار میگیرند تا شیوههای درمانی مورد تمجید ترامپ را مورد استفاده قرار دهند.
قاره آمریکا در مرز یک میلیون مورد ابتلا به کووید-۱۹
به گزارش خبرگزاری اسپانیایی اِفه؛ قاره آمریکا در روز چهارشنبه به مرز یک میلیون مورد مثبت ابتلا به ویروس کرونا رسید.
این درحالی است که دولتهای کشورهای این منطقه به منظور تلاش برای پایین آوردن آمار و جلوگیری از شیوع به بهترین روش، مبارزه میکنند.
بر اساس تازهترین دادههای دانشگاه جانز هاپکینز، به صورت رسمی ۹۹۹ هزار و ۹۶۳ مورد ابتلا به این بیماری جدید گزارش شده است که از این میان، ۴۴ هزار و ۷۷۵ نفر جان خود را از دست داده اند؛ علاوه بر این، بر اساس گزارشهای ارائه شده توسط سازمان جهانی بهداشت، هنوز معلوم نشده چه هنگامی میتوان اعلام کرد کنترلی برای گسترش شیوع این پاندمی در دست است.