پیش بینی می شود امسال با کشت به موقع پاییزه میزان عملکرد محصولات در شرق اصفهان 30 درصد افزایش و میزان برداشت گندم و جو به بیش از 200 هزار تن برسد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان: معاون تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان، وسعت مزارع گندم و جو این استان را 130 هزار هکتار بیان کرد و گفت: از این وسعت مزارع این دو محصول استراتژیک، 73 هزار هکتار گندم آبی و دیم و بقیه جو آبی و دیم است.
اصغر رستمی افزود: از 130 هزار هکتار مزارع این استان حدود 40 هزار هکتار متعلق به شهرستان اصفهان است ، که امسال با توجه به توزیع به موقع آب برای آبیاری مزارع در مقایسه با سال های پیش، وسعت مزارع بیشتر شده و از وضعیت مناسب تولید محصول برخوردار است.
وی، عملکرد گندم و جو با ارقام اصلاح شده از مزارع این استان را حدود چهار ونیم تن در هرهکتار بیان کرد و افزود: در حالیکه امسال عملکرد این دو محصول در مزارع شهرستان اصفهان به هشت تن پیش بینی شده که این نشان از مدیریت در کشت محصول پاییزه با توزیع به موقع آب است.
معاون تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان گفت: برداشت جو از مناطق گرم این استان در نیمه اول اردیبهشت ازجمله آران وبیدگل ، اردستان ، کاشان ، نایین آغاز می شود.
وسعت باغ ها و مزارع استان اصفهان حدود 360 هزار هکتار است که 80هزار هکتار آن باغ و حدود 270 هکتار هم مزرعه است.