شیوع کووید ۱۹ در انگلیس
شمار جان باختگان کرونا در انگلیس احتمالا دو برابر آمار دولت
مرکز ملی آمار انگلیس نوشت شمار واقعی جان باختگان از ویروس کرونا، احتمالا دو برابر آماری است که دولت این کشور اعلام میکند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما؛ آخرین اخبار از شیوع ویروس کرونا در انگلیس به شرح زیر است:
پژوهشگران در انگلیس براورد کردند تداوم تعطیلی فعالیت ها در این کشور به علت همه گیری ویروس کرونا به بیکاری شش و نیم میلیون نفر منجر خواهد شد .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن ؛ پژوهشگران موسسه پژوهش اجتماعی، اقتصادی در دانشگاه اسکس (Essex ) انگلیس هشدار می دهند که یک چهارم از نیروی کار این کشور، در صورت تداوم تعطیلی کسب و کارها، بیکار خواهند شد و آسیب به بخش های توزیع و فروش مواد غذایی، گردشگری، غذاخوری ها و هتل ها، بیش تر از دیگر بخش ها خواهد بود.
شرکت های هواپیمایی و گردشگری بزرگ انگلیس، حدود 7 میلیارد پوند بابت پول بلیت پرواز و رزرو اتاق در هتل ها، به مردم بدهکارند اما مالکان این شرکت ها مدعی اند در صورت بازپس دادن پول مردم و خسارت زمین گیر شدن هواپیماها، ورشکسته خواهند شد.
در همین حال، این هفته یک شرکت هواپیمایی دیگر انگلیس، در معرض ورشکستگی قرار گرفت. ریچارد برانسون (Richard Branson)، مالک شرکت ویرجین آتلانتیک در نامه ای خطاب به کارکنان این شرکت اعلام کرده است برای نجات این شرکت در بحران ناشی از همه گیری کووید19، مالیات دهندگان انگلیس باید به کمک این شرکت بیایند.
شرکت هواپیمایی بریتانیا، بریتیش ایرویز (British Airways ) بتازگی 36 هزار نفر از کارکنانش را به صورت موقت از کار معلق کرد و هواپیمایی ویرجین (Virgin) نیز از کارکنانش خواسته است به صورت داوطلبانه، 8 هفته به مرخصی بدون حقوق بروند.
شرکتهای بزرگ گردشگری و هواپیمایی انگلیس پول مردم را پس نمیدهند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، هیچیک از شرکتهای بزرگ گردشگری و هواپیمایی انگلیس در پی لغو پروازها و رزرو هتلها، ناشی از همه گیری ویروس کرونا، پول بلیت و هتل مردم را پس نمیدهند.
شرکتهای هواپیمایی و گردشگری بزرگ انگلیس، حدود ۷ میلیارد پوند بابت پول بلیت پرواز و رزرو اتاق در هتل ها، به مردم بدهکارند، اما مالکان این شرکتها مدعی اند در صورت بازپس دادن پول مردم و خسارت زمین گیر شدن هواپیماها، ورشکسته خواهند شد.
به نوشته روزنامه گاردین، ۲۰ شرکت بزرگ هواپیمایی و گردشگری فعال در انگلیس، همچون بریتیش ایرویز (British Airways)، ایزی جت (easyJet) و رایان ایر (Ryanair) برخلاف تعهد قانونی مبنی بر بازپس دادن پول مشتریان در مدت ۱۴ روز، هنوز از پرداخت کامل پول مشتریان، طفره میروند.
سازمانهای حامی حقوق مصرف کنندگان اعلام کردند: این شرکتهای متخلف انگلیسی، احتمالا برای همیشه اعتماد مردم را در خرید بلیت هواپیما و رزرو اتاق در هتل ها، از دست میدهند.
به نوشته گاردین، شرکتهای هواپیمایی و گردشگری انگلیس، در پی توقف فعالیتهای خود به علت همه گیری ویروس کرونا، به جای این که پول مردم را پس دهند، کارتهای اعتباری و مشوقهای مشابه به خریداران پیشنهاد میکنند. سازمانهای حامی مصرف کنندگان گفته اند مشتریان مالباخته در انگلیس، به علت تعطیل شدن فعالیت شرکتهای هواپیمایی و گردشگری، نمیتوانند به صورت تلفنی و یا اینترنتی، خسارت خود را پس بگیرند.
برخی نهادهای حامی حقوق مصرفکنندگان در انگلیس هم میگویند این شرکتها به بهانه تعطیلی ناشی از کرونا به طور عمد، جواب مشتریان را نمیدهند تا با مطالبه آنان مواجه نباشند که مجبور به پاسخگویی و پرداخت طلب آنان شوند.
نمایندگی شرکت هواپیمایی رایان ایر (Ryanair) در انگلیس، بالاخره روز دوشنبه این هفته به مشتریانش اطلاع داد که باید تا پایان "شرایط اضطراری ناشی از همه گیری کووید ۱۹" صبر کنند تا بتوانند درخواست خود را به منظور باز پس گرفتن پول بلیت پروازهای لغو شده شان، مطرح کنند.
این شرکت ایرلندی قبلا وعده داده بود تا ۲۰ روز پس از لغو پروازها به علت همه گیری ویروس کرونا، پول مشتریان را بازگرداند، اما اکنون، اجرای وظیفه قانونی خود را به زمانی نامعلوم احاله میدهد.
گاردین نوشت: شرکتهای هواپیمایی ایر فرانس و کی ال ام نیز اعلام کرده اند تا ۱۲ ماه آینده، قادر به بازپس دادن پول مشتریان نخواهند بود. شماری از مشتریان نبود نظارت و بی توجهی دولت و نهادهای حامی حقوق مشتریان را علت سوء رفتار شرکتهای هواپیمایی و گردشگری با خود میدانند.
شمار جان باختگان کرونا در انگلیس احتمالا دو برابر آمار دولت
روزنامه فایننشیال تایمز با استفاده از گزارش مرکز ملی آمار انگلیس نوشت شمار واقعی جان باختگان از ویروس کرونا، احتمالا دو برابر آماری است که دولت این کشور اعلام میکند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، وزارت بهداشت و درمان انگلیس اعلام کرد در شبانه روز گذشته ۷۵۷ نفر دیگر به علت ابتلا به ویروس کرونا در این کشور جان باختند وبدین ترتیب، تا صبح امروز ۱۸ هزار و ۱۷۴ نفر قربانی ویروس کرونا شده اند.
مرکز ملی امار انگلیس کشور اعلام کرده است از آنجایی که دولت این کشور فقط شمار قربانیان ویروس کرونا را در بیمارستانهای دولتی اعلام میکند، امار واقعی جان باختگان به این ویروس، در اطلاعیههای دولتی اعلام نمیشود.
این مرکز گزارش داده است در آمار وزارت بهداشت و درمان، آمار جان باختگان از همه گیری ویروس کرونا در منازل، آسایشگاهها و خانههای سالمندان، منظور نمیشود.
روزنامه فایننشیال تایمز با استناد به گزارش مرکز ملی آمار انگلیس نوشت در صورت در نظر گرفتن شمار جان باختگان از ویروس کرونا در منازل، خانههای سالمندان، مراکز نگهداری از بیماران و آسایشگاههای توانجویان، شمار واقعی جان باختگان از کووید ۱۹ در انگلیس، باید حدود ۴۱ هزار نفر باشد. بدین ترتیب، دولت انگلیس فقط نیمی از تعداد قربانیان ویروس کرونا را به صورت رسمی اعلام میکند.
اظهارات وزیر خارجه انگلیس درباره همه گیری کرونا در این کشور
دومینیک راب، وزیر امور خارجه انگلیس در سخنانی، گفت: بر اساس برنامه نظارت و آزمایش دولت، تا امروز ۵۵۹ هزار و ۹۳۵ نفر آزمایش کرونا داده اند. آزمایش ۱۳۳ هزار و ۴۹۵ نفر مثبت بوده است. از میان کسانی که به ویروس مبتلا شده اند ۱۸ هزار و صد نفر متأسفانه جان باخته اند. در طول این بحران، ما به شواهد علمی و پزشکی با دقت نگاه کرده ایم. ما اقدامات مناسب را در زمان مناسب انجام میدهیم. من میدانم که شرایط برای کسب و کارها و خانواده و اعضای آسیب پذیر جامعه ما سخت بوده است. ما طبق روال عادی نمیتوانیم خانوادههای خود را ببینیم و مجبوریم دورکاری کنیم و این نوعی محدودیت فیزیکی است. به علاوه، ما محدودیت اقتصادی هم داشته ایم، زیرا کسب و کارها مجبور شده اند کارکنان خود را کاهش دهند و به همین دلیل است که ما اقداماتی در حمایت از آنها انجام میدهیم. این مسئله نوعی محدودیت روانی نیز برای همه بوده است.
مردم در خانه گرفتار شده اند. خانوادهها نگران منابع مالی خود هستند. افراد سالمند بیش از حدی که دوست دارند، قرنطینه شده اند. ما در حال پیشرفت هستیم. اما ما هنوز کارمان تمام نشده است. بنابراین، اقداماتی که انجام داده ایم باید ادامه یابد. بزرگترین خطری که اکنون وجود دارد این است که اگر ما فاصله گذاری اجتماعی را خیلی زود کنار بگذاریم خطر موج دوم بیماری وجود خواهد داشت و جان افراد بیشتری به خطر خواهد افتاد و آنگاه قرنطینه دومی وجود خواهد داشت که درد و رنج اقتصادی طولانی تری به دنبال خواهد داشت. اوایل امروز نخستین محموله از اقلام مورد نیاز از ترکیه وارد کشور شد. تنها زمانی ما میتوانیم این بیماری را شکست دهیم که در داخل کشور متحد باشیم و با کشورهای دنیا همکاری کنیم.
شمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در انگلیس از ۱۳۳ هزار نفر فراتر رفت
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما از لندن؛ وزارت بهداشت و درمان انگلیس اعلام کرد در شبانه روز گذشته ۷۵۷ نفر دیگر به علت ابتلا به ویروس کرونا در بیمارستانهای این کشور جان باختند وبدین ترتیب، تا صبح امروز ۱۸ هزار و ۱۷۴ نفر قربانی ویروس کرونا در این کشور شده اند.
دولت انگلیس اعلام کرد از حدود ۵۶۰ هزار نفری که تا صبح امروز آزمایش ابتلا به ویروس کرونا از انان گرفته شد ۱۳۳ هزار و ۴۹۵ نفر به طور قطعی به بیماری کرونا مبتلا شده اند.
براساس این اطلاعیه، در ۲۴ ساعت گذشته ۲۲ هزار و ۸۱۴ مورد آزمایش ویروس کرونا در این کشور انجام شده است.
مرکز ملی امار انگلیس کشور اعلام کرده است از آنجایی که دولت این کشور فقط شمار قربانیان ویروس کرونا را در بیمارستانهای دولتی اعلام میکند، امار واقعی جان باختگان به این ویروس، در اطلاعیههای دولتی اعلام نمیشود. این مرکز گزارش داده است در آمار وزارت بهداشت و درمان، آمار جان باختگان از همه گیری ویروس کرونا در منازل، آسایشگاهها و خانههای سالمندان، منظور نمیشود.
روزنامه فایننشیال تایمز با استفاده از گزارش مرکز ملی آمار انگلیس نوشت شمار واقعی جان باختگان از ویروس کرونا، احتمالا دو برابر آماری است که دولت این کشور اعلام میکند. روزنامه فایننشیال تایمز با استناد به گزارش مرکز ملی آمار انگلیس نوشت در صورت در نظر گرفتن شمار جان باختگان از ویروس کرونا درمنازل، خانههای سالمنادن، مراکز نگهداری از بیماران و آسایشگاههای توانجویان، شمار واقعی جان باختگان از کووید ۱۹ در انگلیس، باید حدود ۴۱ هزار نفر باشد. بدین ترتیب، دولت انگلیس فقط نیمی از تعداد قربانیان ویروس کرونا را به صورت رسمی اعلام میکند.
حدود نیمی از پزشکان انگلیسی، حتی گان محافظتی ندارند.
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، امروز مجلس عوام انگلیس تشکیل جلسه داد. وزیر امورخارجه انگلیس به نمایندگی از جانب بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس در این جلسه حضور داشت. او در این نشست با پرسشهای سختی از جانب اعضای پارلمان و بویژه اعضای حزب مخالف دولت مواجه شد. انتقاد اصلی از دولت جانسون در این جلسه پارلمان انگلیس آن بود که چرا دولت بوریس جانسون در زمینه گرفتن تست کرونا تااین اندازه کند عمل میکند. دولت قول داده بود که تا پایان ماه جاری، روزانه یکصد هزار تست کرونا در انگلیس انجام شود. اما در حال حاضر، دولت انگلیس چهل درصد ظرفیت مذکور را داراست. تا روز گذشته، روزانه کمتر از بیست هزار نفر در انگلیس تست کرونا میدادند. به گفته وزیر امورخارجه انگلیس، این کشور تا پایان ماه به ظرفیت یکصد هزار تست کرونا در روز خواهد رسید، اما رسیدن به این نقطه برای دولت بسیار دشوار است. یکی دیگر از مشکلات جدی در انگلیس، فقدان تجهیزات حفاظت شخصی ازقبیل گانهای بیمارستانی است. انجمن پزشکان انگلیس برای تامین نیازهای بیمارستانی خود در این زمینه، خودش دست به کار شده است و هرجا که بتواند جستجو میکند. به گفته مسئولان انجمن پزشکان انگلیس، چهل و هفت درصد پزشکان انگلیس به گانهای آستین دار بیمارستانی دسترسی ندارند. امروز محموله چهارصد و هفتاد هزار بسته گان بیمارستانی از ترکیه به انگلیس رسید، اما مشکل به صورتی دیگر است و مشکلی ساختاری و نهادی است. حالا سخن از این گفته میشود که انگلیس با دیگر کشورهای اروپایی، نوعی ائتلاف برای خرید این تجهیزات محافظتی و بیمارستانی تشکیل دهد، اما لندن تاکنون این کار را انجام نداده است. بی تردید در روزهای آینده مطالب بسیار بیشتری در این زمینه مطرح خواهد شد.