وزیر آموزش و پرورش گفت: تاکنون بیش از ۱۲ میلیون معلم و دانش آموز به سامانه دانش آموزی «شاد» پیوسته اند.
وی با اشاره به اینکه تلویزیون کار مؤثری در بخش آموزش داشت گفت: این روند نیاز به ۱۲ کانال آموزشی دارد، زیرا بیش از ۲۵۰ عنوان کلاس درس وجود دارد که این امکان وجود نداشت و این نوع آموزش تلویزیونی تعاملی نبود و ما در جستجوی راهی برای ارتباط تعاملی بودیم که شبکه دانش آموزی را راه اندختیم.
وی افزود: شبکه «شاد» ارتباط بین معلم و دانش آموز را مانند ارتباطی که در فضای واقعی وجود دارد برقرار میکند و مدیر هم در این شبکه نظارت دارد.
وی گفت: از نیمه شعبان روزانه بیش از یک میلیون نفر به سامانه شاد میپیوندند.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: از جمله مشکلاتی که سامانه «شاد» را تهدید میکنند دسترسی نداشتن به اینترنت و نبود گوشی هوشمند برای برخی از دانش آموزان است، اما راه رسمی آموزش و پرورش برای ادامه تحصیل همچنان همین سامانه «شاد» است، اما در نقاطی که با مشکل مواجهیم مدیران را موظف کرده ایم تا از طریق تولید بستههای آموزشی و آموزشهای محلی به دانش آموزان آموزش دهند تا هیچ دانش آموزی از آموزش محروم نشوند.
آقای حاجی میرزایی در خصوص برطرف شدن مشکلات نرم افزاری این سامانه نیز گفت: سعی کرده ایم ظرفیت را بالا در نظر بگیریم تا جایی که هم اکنون ۴۰ میلیون نفر بتوانند در این سامانه فعال باشند و رابطه معلمان و دانش آموزان را برقرار کنیم با این حال تیم مجهزی را تجهیز کرده ایم که پشتیبانی هم کارها را برعهده دارد و همچنین مرکز تلفن را نیز برقرار کردیم تا مشکلات فنی بر طرف شود.
وی افزود: در امتحانات تابع دستورالعملهای آموزشی هستیم و آزمونهای حضوری اولویت ماست، اما اگر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اجازه آزمون حضوری را ندهد راههای دیگری را جایگزین میکنیم تا به بهترین وجه امتحانان برگزار شود.