شهرداری تصمیم به انتقال اوراقچی های شوش و برخی خیابان های تهران به شهرک صنعتی ثامن الحجج در جنوب شرق تهران و در منطقه خاوران گرفته اما استقبال چندانی نشده است.
وی افزود : در این شهرک یک هزار و 500 واحد آماده بهره برداری است و تاکنون تعدادی از واحدها واگذار شده است و امیدوارم با اعمال قانون و همکاری واحدهای تجاری این اصناف به این جا منتقل می شوند و کسب و کار در این شهرک رونق بیشتری خواهد گرفت. شهرداری هم برای این که مردم این جا را بیشتر بشناسند اطلاع رسانی لازم انجام خواهد داد و نشانه گذاری شهری برای این منطقه اعمال خواهد شد تا مردم از مکان یابی مناسب این پروژه اطلاع کسب کنند و به این جا مراجعه کنند.
وی افزود : سیاست شهرداری انتقال این صنوف به خارج از شهر و شهرک هایی نظیر این جاست چرا که حضور این صنوف در شهر مزاحم زندگی مردم در مناطق مسکونی است.
همچنین در این بازدید قاسم نوده فراهانی، رییس اتاق اصناف تهران نیز گفت: از وقتی این شهرک ساخته شده واحدهایی از اوراقچی های شوش در این جا سوله و انبار تهیه کرده اند اما کسب و کار اصلی شان همچنان در شوش فعال است در حالیکه قرار بود این واحدها از شوش به اینجا منتقل شوند. شهرداری و اتاق اصناف باید برنامه ای داشته باشند تا طی یک زمانبندی مشخص تمامی این واحدها از شوش به این شهرک منتقل شوند. اینجا هم اکنون تمامی زیرساخت های لازم برای فعالیت این اصناف را دارد و ضرورت دارد این انتقال صورت گیرد.
برخی واحدها که در این شهرک فعال بودند تمامی زیرساخت های لازم شهرک را مهیا می دانستند و خواستار آن بودند که سایر واحدها هم هر چه زودتر به این مکان منتقل شوند تا مردم و مشتری ها هم به جای حضور در مکان هایی مانند شوش، به این شهرک مراجعه کنند.