معاون تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان مرکزی از افزایش ۱۵ درصدی تولید گوشت مرغ در استان خبرداد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اراک؛ مجید آذر میزان تولید گوشت مرغ در سال گذشته را بیش از ۶۹ هزار تن در استان اعلام کرد و گفت: با احتساب تولید ۶۰ هزار و ۷۰۰ تن مرغ در سال ۹۷ شاهد رشد ۱۵ درصدی تولید این محصول در سال گذشته بوده ایم.
او با اشاره به اینکه استان مرکزی از جمله قطب های تولید گوشت مرغ در کشور است افزود:میزان تولید به نسبت مصرف ۴۵ درصد بیشتر است و این مازاد تولید زمینه صادرات گوشت مرغ به سایر نقاط کشور از جمله تهران را به همراه داشته است.
معاون تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان مرکزی در ادامه گفت: با وجود بروز مشکلات در حوزه تولید مرغ گوشتی در سال گذشته، مرغداران به رسالت خود یعنی حفظ تولید و تامین گوشت مرغ مورد نیاز برای مصرف کنندگان، عمل نمودند. آذر به شیوع ویروس کرونا و تاثیر آن در کاهش قیمت مرغ اشاره کرد و افزود: علی رغم افزایش روند تولید و جوجه ریزی مناسب در بهمن و اسفندماه سال گذشته، با شیوع ویروس کرونا و تعطیلی هتل ها ، رستورانها ، لغو مراسم و میهمانیها کاهش تقاضا و به تبع سیر نزولی قیمت مرغ را شاهد بودیم که این امر باعث شد مرغداران با بروز خسارت و زیان های بسیار مواجه شوند.
او گفت: امید است با رفع مشکل شیوع بیماری ویروس کرونا در جامعه و عادی شدن شرایط، تقاضا متناسب با تولید و قیمت گذاری مرغ واقعی شود.
معاون تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان مرکزی بروز مشکل در ارسال و تامین نهاده هایی از جمله ذرت و سویا را از دیگر دغدغه های صنعت طیور دانست و افزود: در ماه های اخیر در بحث تامین نهاده های مورد نیاز صنعت طیور مشکلاتی پدید آمده و اظهار امیدواری کرد که با اتخاذ تدابیر لازم این موضوع نیز مرتفع و وضعیت تولید به ثبات برسد.
آذر در پایان همچنین از تامین اقلام پروتئینی در فصل بهار و ایام ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: با توجه به تداوم روند تولید اقلام پروتئینی همچون گوشت و مرغ در استان، مشکلی در تامین و عرضه اقلام مورد نیاز مردم در فصل بهار و ماه رمضان وجود نخواهد داشت.