واریزی کشفیات قاچاق کالا به حساب دولت پارسال یک هزار و 100 میلیارد ریال بود که نسبت به مدت مشابه قبل آن رشد چشمگیری داشته است.
طاعتی افزود: مجموع پروندهها و شمار مجرمان حوزه قاچاق کالا و ارز در استان مرکزی در سال گذشته حدود ۳۷ درصد نسبت به مدت مشابه قبل آن کاهش داشته که این مهم بیانگر تمرکز کمیسیون مبارزه با قاچاق کالای این استان بر پروندههای درشت قاچاق است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه شرایط ویژه ناشی از شیوع ویروس کرونا و تعطیلی سامانه شرکت پخش فرآوردههای نفتی در مرکز کشور، فرآیند سوختگیری و سهمیه سوخت ماشینآلات کشاورزی استان را با مشکلاتی مواجه کرده بود، گفت: مالکان ماشین آلات کشاورزی استان نگران سهمیه سوخت خود نباشند و میتوانند در اسرع وقت با مراجعه سامانه شرکت پخش فرآوردههای نفتی نامنویسی کنند.
مدیرکل استاندارد استان مرکزی نیز در این نشست گفت: 290 فرآورده سال گذشته در استان مرکزی کدگذاری شده و 12 هزار و 670 فرآورده نیز در گمرک منطقه ویژه نمونه برداری شده است.
جعفریان افزود: شمار پروانههای فاقد سوخت یارانه ای استان پارسال ۳ هزار و ۶۶۴ فقره و پروانه های قاچاق 89 فقره بوده که 17 پرونده ناقص به ستاد مرکزی و 371 فقره نیز به گمرک ارجاع شده و تعداد پروندههای دارای سوخت یارانهای کمتر از ده درصد نیز 431 فقره بوده است.
جمشیدی، سرپرست شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه استان مرکزی نیز گفت: سال گذشته منفی 5 درصد کاهش فروش فرآورده های نفتی را در استان وجود داشت و سوخت CNG نیز منفی 5.3 دهم درصدکاهش داشته است.