رئيس مرکز بهداشت : نظارت هاي بهداشتي بر اصناف همچنان با قوت ادامه خواهد داشت.
به گزارش خبرگزاری
وی افزود: ۸۰ بازرس مرکز بهداشت تاکنون از ۴۴ هزار و ۷۹۶ مورد بازرسی داشتند و با جلوگیری از فعالیت ۲۹۷ واحد صنفی ۹ واحد متخلف را پلمپ کردند.
رئیس مرکز بهداشت همچنین به میزان پایین مشارکت ادارات مختلف در ثبت نام در سامانه سلامت گفت: همه ادارات، مدارس، مساجد و تمامی مکانهایی که محل تجمع افراد هستند باید در سامانه سلامت به آدرس salamat.gov.ir ثبت نام و دستور العملهای بهداشتی را دریافت کنند.
معاون بازرگانی داخلی و توسعه تجارت سازمان صنعت معدن و تجارت نیز به فعالیت ۱۰ هزار واحد صنفی بدون پروانه در استان اشاره کرد و گفت: تمامی اصناف چه دارای پروانه کسب و چه افرادی که هنوز اقدام به اخذ پروانه نکردهاند باید در این سامانه ثبت نام کنند.
پروان به گشتهای مشترک بازرسی سازمان صنعت معدن و تجارت و تعزیرات در برخورد با اصناف متخلف اشاره کرد و افزود: با شروع طرح فاصلهگذاری اجتماعی از ۸ فروردین سه هزارگشت و بازدید صورت گرفته و ۳۰۰ واحد متخلف به دستور مرجع قضایی پلمب شدند.
وی با اشاره به اینکه اصناف قم به لحاظ ثبت نام در سامانه سلامت در جایگاه سوم کشوری قرار دارند افزود: بیش از ۹۳ درصد از اصناف استان در این سامانه ثبت نام کرده اند.
معاون سیاسی امنیتی استاندار نیز در این جلسه با بیان اینکه ثبت نام در سامانه سلامت تضمین کننده رعایت دستورالعملهای بهداشتی توسط اصناف نیست افزود: باید نگاه جامعی به فعالیت اصناف در شرایط کنونی صورت بگیرد و با ارائه آموزشهای لازم مانع گسترش فزاینده این بیماری در میان واحدهای صنفی شد.
سلیمانپور به نقش برجسته رسانهها در آگاه سازی و آموزش اصناف و پرداخت و افزود: در بحث سلامت اهالی رسانه باید به کمک استان بیایند و با ارائه آموزشهای لازم ضامن سلامت شهروندان شوند.
وی با بیان اینکه رسانهها باید توجه بیشتری به فعالیت خیرین استان داشته باشند افزود: خیرین نیک اندیش استان بیش از ۲۰ میلیارد تومان برای تقویت زیرساختهای بهداشتی و درمانی و حمایت از خانوادههای بی بضاعت هزینه کردند و باید این موضوع بازتاب گستردهای در رسانهها پیدا کنند.
سلیمانپور با بیان کنترل نسبی بیماری کرونا در سطح استان گفت: رسانهها باید با ارتقای آگاهی جامعه و ارائه آموزشهای لازم به مردم مانع از اوج گیری دوباره این بیماری در سطح شهر شوند.