۹۰درصد معلمان گلستان فعالیت خود را در شبکه اجتماعی آموزشی شاد آغاز کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز گلستان، مدیرکل آموزش و پرورش استان امروز در اولین جلسه شورای آموزش و پرورش استان افزود: علیرغم حضور 90درصدی معلمان در شبکه شاد تاکنون اما 20درصد دانش آموزان استان وارد این فضا شدند و باید اطلاع رسانی بیشتری درباره شبکه شاد انجام شود.
وی همچنین با اشاره به اینکه 21هزار نفر از روستائیان و عشایر امکان دسترسی به اینترنت، فضای مجازی و حتی تلویزیون را ندارند گفت: برای این جامعه 21هزار نفره از جمعیت 350هزار نفری دانش آموزان قرار است محتوای آموزشی به شکل مکتوب تدوین و توسط راهبرها به درب منازل شان تحویل و سپس با نظارت و پیگیری راهبرها ارزشیابی تحصیلی انجام شود.
گوهری راد با اشاره به اینکه دانش آموزان تا قبل از بحران کرونا در مقاطع مختلف تحصیلی 80درصد محتوای کتاب های آموزشی را فرا گرفته بودند گفت: برای آموزش 20درصد باقی مانده هم به شیوه آموزش از راه دور در شبکه های سراسری صداوسیما و فضای مجازی تدریس انجام می شود و مشکلی نیست.
وی افزود: 62درصد دانش آموزان از برنامه های صدا و سیما استفاده می کنند اما باید برنامه ریزی کنیم برای بالابردن کیفیت آموزش و بهره مندی کل جامعه دانش آموزی از بازپخش این برنامه ها در شبکه محلی صدا و سیمای استان هم بهره مند شویم.
استاندار گلستان نیز در این جلسه با بیان اینکه شبکه سراسری 3ساعت در روز به موضوع آموزش پایه های مختلف تحصیلی می پردازد افزود: از صداوسیمای مرکز استان هم می خواهیم حداقل یک ساعت، تکرار برنامه مقطع ابتدایی را در محدوده زمانی عصر هر روز پخش نماید.
هادی حق شناس همچنین با توجه به نرخ باسوادی استان که در حد میانگین کشوری است گفت: شهرستان های رامیان، مراوه تپه و آق قلا پایین ترین نرخ را در استان دارند و باید طرح شتاب بخشی برای باسوادی افراد بی سواد زودتر انجام شود.
وی افزود: دهیاری ها مکلف هستند ظرف یک ماه نسبت به شناسایی افراد بی سواد و اعلام آن به آموزش و پرورش در مدت یک ماه اقدام کنند.