به گزارش خبرگزاری صداوسیما/فرماندار ورامین گفت: ستاد مبارزه با کرونا، ازسوم اسفند سال گذشته تاکنون، فعالیت خود را با بسیج کلیه امکانات مادی ومعنوی، تجهیز مراکز درمانی و دو بیمارستان شهید مفتح وشهدای 15 خرداد، افزایش و تغییر خط تهیه وتولید موادضدعفونی کننده، ژل های شستشو ولباس های بیمارستانی آغازکرد.
حسین کاغذلو با اشاره به این که همزمان با شیوع کرونا گروه های جهادی وارد میدان شدند افزود: باتشکیل ستاد کرونا گروه های جهادی نیز باحضور درصحنه مقابله با این بیماری،علاوه برتولید ماسک وموادضدعفونی کننده، هر روز نسبت به گندزدایی اماکن عمومی، معابر،ورودی ادارات،کوچه ها و خودروها اقدام کردند.
وی گفت: در شهر ورامین با همراهی ۱۲۷ گروه جهادی تا کنون ۸۵۰ هزار لیتر در سطح معابر و اماکن عمومی مواد ضدعفونی کننده استفاده شده است.
وی افزود: با استقرار ۳ مرکز مکانیزه ضدعفونی خودرو در سطح شهر ورامین روزانه ۵ هزار لیتر محلول پاشی انجام شده است.
کاغذلوگفت: در شهرداری جوادآباد با همراهی ۴۰ گروه جهادی تا کنون ۲۰۰ هزار لیتر محلول پاشی و در روستاهای بخش جواد آباد ( شامل ۳۶ روستا) تا کنون ۶۵۰ هزار لیتر محلول ضدعفونی کننده در مناطق مختلف روستایی استفاده شده است.
وی افزود: در روستاهای بخش مرکزی ورامین (۱۴ روستا) روزانه ۱۳ هزار و ۴۰۷ لیتر محلول پاشی در سطح معابر عمومی استفاده شده است.
فرماندار ورامین: پیگیری تهیه روزانه بیش از 20 هزار عدد ماسک و دستکش و اهدا به بیمارستان های شهید مفتح و شهدای 15 خرداد، تهیه تعداد 3 عدد دستگاه تب سنج و اهدا به مراکز درمانی،تهیه مواد ضدعفونی کننده خالص به منظور گندزدایی از معابر اصلی و فرعی، مجتمع های تجاری و مسکونی، پاساژها، ادارات دولتی، بانک ها و سایر اماکن توسط گروه های جهادی ، بسیج، شهرداری و دهیاریهای شهرستان از جمله اقدامات ستاد مقابله با کرونا شهرستان است.
وی گفت: تشکیل 20 جلسه تخصصی مقابله با کرونا در راستای کنترل و سازماندهی فعالیت های صورت گرفته در سطح شهرستان، تشکیل یک جلسه مشترک با شهرستان های پیشوا و قرچک به منظور ایجاد وحدت رویه در جنوب شرق تهران و تشکیل جلسه مشترک با معاون سیاسی انتظامی استانداری تهران به منظور اجرای طرح غربالگری کرونا اتباع از دیگر اقدامات این ستاد برای ساماندهی اقدمات مقابله با شیوع ویروس کرونا در ورامین است.
وی تصریح کرد: با اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی و محدودیت تردد خوروهای پلاک شهرستان به استان تهران، مبادی ورودی ورامین از محور قم- گرمسار با استقرار نیروهای پلیس راهور، راهداری و هلال احمر مسدود و از ورود خودروهای شهرستانی به داخل ورامین ممانعت به عمل آمد.
کاغذلو بیان داشت: بر اثر شیوع ویروس کرونا، جمعی از شهروندان ورامینی جان خود را از دست دادند که به منظور تدفین شرعی این اموات، 70 روحانی جهادی اعلام آمادگی کرده و در محلی که از سوی فرمانداری ایجاد شده بود، عملیات شرعی تغسیل، کفن و دفن این افراد انجام شد.
وی تأکید کرد: تمامی اقلام ضدعفونی و لباس مخصوص تدفین اموات کرونایی، به صورت روزانه در اختیار روحانیون جهادی قرار میگیرد.
وی همچنین از احداث یک غسالخانه در محل امامزاده طاهر و مطهر شهرستان به منظور تسریع بخشیدن به تدفین شرعی اموات ناشی از ابتلا به ویروس کرونا خبر داد.
فرماندار ورامین گفت: به منظور آگاهی بخشی به شهروندان در خصوص راههای ابتلا و مقابله با ویروس کرونا، بیش از صد تابلو و بنر اطلاع رسانی در سطح شهرستان نصب گردید.
وی با اشاره به اجرای طرح ملی غربالگری کرونا گفت: در اجرای این طرح، بیش از 240 هزار شهروند ورامینی و بیش از 69 هزار نفر از اتباع خارجی ساکن در شهرستان شناسایی و وضعیت احتمالی ابتلاء آنان به ویروس کرونا بررسی گردید.
نماینده دولت در شهرستان ورامین افزود: با هدف ایجاد مرکز پشتیبانی از مراکز بیمارستانی شهرستان ورامین و با همکاری سپاه پاسداران، فرمانداری پیشوا و دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین- پیشوا، نقاهتگاه 150 تختخوابی در محل دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد و تجهیز گردید تا در صورت نیاز، بیماران درمان شده، دوران نقاهت را در این مرکز سپری کنند.