رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: امتحانات پایان ترم این دانشگاه، حضوری و دفاع پایان نامه دانشجویان نیمه حضوری و در محل سکونت دانشجو برگزار می شود.
وی تصریح کرد: دیروز با هیئت رئیسه دانشگاه جلسهای برگزار شد و اجازه داده شد و با توجه به این که زیرساختهای کشور آماده این حجم از کلاسهای مجازی نبود ما به دانشجویان اجازه دادیم تا سه درس را در ترم دیگر به صورت رایگان به آنها ارائه شود و به صورت رایگان از کلاسهای حضوری بهرهمند شوند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: در فصل تابستان هم به صورت حضوری کارگاه و آزمایشگاهها برگزار میشود البته با رعایت فاصله گذاری هوشمند دانشجویان تحصیلات تکمیلی در آزمایشگاه مشغول فعالیت میشوند.
آقای طهرانچی در ادامه تاکید کرد: در خصوص بحث پایان نامهها نیز از اول اردیبهشت دفاع از پایان نامه دانشجویان به صورت نیمه حضوری است به این صورت که دانشجو در دانشگاه محل سکونت خود حضور پیدا میکند و اساتید به صورت مجازی در جلسه دفاع دانشجو حاضر میشوند و دفاع از پایان نامه شکل میگیرد.
وی گفت: کلاسهای رفع اشکال در چهار هفته پایانی سال تحصیلی به صورت فشرده و حضوری برای دانشجویان در نظر گرفته شده است و با توجه به این که بحث آموزشهای مجازی یکی از مسائلی است که هم اکنون در کل دنیا اجرا میشود خوشبختانه ما از زیرساختها در این زمینه عقب نبودیم، ولی باید تلاش شود.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی از جمله مجموعههای آموزشی است که در دو ماه اخیر و با توجه به تعطیلی دانشگاهها دورههای آموزشی خود را به صورت مجازی برگزار کرد.
وی در پاسخ به این سوالی درباره نحوه تعطیلی کلاسها و برگزاری آموزش مجازی، گفت: ما با لغت تعطیلی دانشگاه موافق نیستیم و عنوان تعطیل شدن فعالیتهای حضوری دانشگاه را مطرح کردیم چرا که دانشگاه تعطیل پذیر نیست و از همان روزهای اول اسفند تمام کلاسهای نظری این دانشگاه براساس نظام قبلی فعالیت خود را آغاز کردند و به راحتی توانستیم در حدود ۹۰ درصد پوشش کلاسها را داشته باشیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی حدود ۱۳۰ هزار کلاس در ساعت به صورت تجمعی دارد که در کل کشور بسیار تعداد زیادی است که البته این موضوع برای ما دستاورد خوبی محسوب میشود که در این میان ایرادهایی هم وجود دارد که باید برطرف شود.
آقای طهرانچی با اشاره به تمهیدات حضور دانشجویان در کلاسها، گفت: ما یکی از بزرگترین مجموعههای آموزش مجازی را داشتیم که با ۱۰ هزار دانشجو فعالیت خود را آغاز کرده بود و هم اکنون بیش از ۴۰۰ هزار دانشجو به این مجموعه از طریق سامانه (دان) وارد شدند و در یک سال اخیر نیز بر روی این سامانه فعالیتهای زیادی شکل گرفته است و این سامانه یک سامانه بومی محسوب میشود که در برخی از استانها از جمله خراسان رضوی، خراسان جنوبی، اصفهان و بوشهر به صورت منطقهای عمل کردیم.