با مدیریت هیجانات منفی، (ترس، اضطراب، غم، خشم، افسردگی و ...) و با تقویت سیستم ایمنی به جنگ ویروس کرونا رفته و مطمئن باشیم که او را شکست خواهیم داد. غم و ناامیدی، بی انگیزگی و ... کمکی نخواهند کرد.
پژوهش خبری صدا وسیما: معمولا همه افراد به نوعی در زندگی استرس را تجربه کرده اند. شیوع ناگهانی کروناویروس درچند وقت اخیر موجب استرس، نگرانی و اضطراب در میان افراد در هر سن و جنسی شده است. البته میزانی از استرس نه تنها بد نیست بلکه می تواند کمک کننده هم باشد و افراد را برای مقابله با تهدیدات پیش رو آماده کرده و برای آن برنامه داشته باشد. اما هنگامی که میزان استرس و نگرانی تداوم یافته و از حالت طبیعی خارج شود؛ حالت بیمارگونه به خود می گیرد که در چنین شرایطی مدیریت استرس ضروری به نظر می رسد. در ادامه این نوشتار و با استفاده از منابع اسنادی و نگاه کارشناسی؛ نحوه مدیریت استرس با ارائه راهکارهایی تبیین می شود.
استرس و چگونگی مدیریت آن
استرس واکنش ذهنی، عاطفی و فیزیکی ما به احساس خطر از عوامل بیرونی یا درونی است. یعنی یا ذهن ما از درون برایمان استرس ایجاد میکند و یا عوامل بیرونی باعث بروز آن میشوند. مشکل بزرگ خیلی از افراد این است که نمیدانند چطور باید با استرسی که بر آنها وارد شده مبارزه کنند و یا آن را از درون از بین ببرند.
در واقع استرس نوعی حالت روحی است که زمانی در افراد ایجاد میشود که برآورده کردن یک درخواست، از تواناییهای شخصی و اجتماعی آنها خارج باشد. نخستین گام برای مدیریت استرس این است که درک شود این احساس از کجا ناشی شده و عوامل استرسزا را شناسایی و آن را مدیریت کرد تا از عوارض منفی استرس و نگرانی مصون ماند.
متن کامل این مطلب در اینجا قابل دریافت است
پژوهشگر: نرگس شامحمدی