آذربایجانغربی در تولید جوجه یک روزه گوشتی مقام سوم کشور را داراست.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد؛ مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی گفت: آذربایجانغربی در تولید گوشت مرغ درکشور دارای مقام هشتم و در تولید جوجه یک روزه گوشتی مقام سوم است.
رضا یوسفرضایی افزود: روند جوجه ریزی در واحدهای تولیدی استان مدیریت می شود و تولید مازاد وجود ندارد.
یوسف رضایی گفت: آخرین میزان جوجه ریزی در استان در فروردین ماه جاری، حدود سه میلیون قطعه بود درحالیکه در آذربایجانغربی در هر دوره نیاز جوجه ریزی، سه میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه است.
وی، با اشاره به اینکه با توجه به مشکلات پیش آمده در کشور و به تبع آن در استان حدود ۶۰۰ هزار قطعه کمتر در ماه جاری جوجه ریزی انجام شدهاست، گفت: پیش بینی میشود از ۱۵ اردیبهشت تا ۱۵ خرداد ماه در استان با کمبود حدود یکهزار و ۱۰۰ تنی گوشت مرغ مواجه شویم اما با ذخیره مطلوب گوشت مرغ انجام شده در شرکت پشتیبانی امور دام استان که حدود سه هزار تن است جای هیچ نگرانی در این زمینه وجود ندارد.