هر ساله با آغاز فصل بارش باران دست انداز ها و چاله هایی در سطح محورهای پرتردد و حادثه خیز استان مرکزی نمایان می شود که نقش آفرین اصلی تصادفات رانندگی و واژگونی خودروهای عبوری از این محورهاست.
رئیس پلیس راه استان مرکزی گفت: 6 هزار و 400 کیلومتر محور مواصلاتی در استان مرکزی است که 90 درصد آن راه دوطرفه وتنها 10 درصد آن راه یک طرفه است .
سرهنگ کهریزی افزود : هر ساله با آغاز فصل بارش چالش دست انداز ها و چاله ها در سطح محورهای مواصلاتی استان مرکزی ایجاد می شود.
وی ادامه داد : 26 نقطه حادثه خیز در سطح محورهای استان آشکار سازی شده و امید است با رفع آنها در کاهش تصادفات جاده ای موثر باشیم .
رئیس پلیس راه استان مرکزی آزاده راه ساوه - همدان ، ساوه - تهران و ازنا و زالیان را از جمله محورهای حادثه خیز استان عنوان کرد و افزود: با و جود کاهش 3 درصدی تصادفات فوتی در سال گذشته اما همچنان عدم توجه به جلو خستگی وخواب آلودگی و انحراف به چپ وواژگونی خودرو اصلی ترین عامل تصادفات منجربه فوت در جاده های استان است .
مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان مرکزی هم گفت : در سال گذشته بیش از 5 میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه خیز و لکه گیری و تعویض روکش آسفالت جاده های استان اعتبار صرف شده است .
زندی فر افزود: برای تعویض روکش آسفالت و رفع چاله ها ودست اندازهای جاده ای نیاز به آسفالت گرم است که با شرایط هوایی و بارش نزولات آسمانی در حال حاضر امکان شروع عملیات ها وجود ندارد.
وی با اشاره به از سرگیری عملیات رفع نقاط حادثه خیز جاده ای با مساعد شدن هوا گفت : هم استانی ها مشکلات جاده ای را با سامانه 124 در میان بگذارند .