تولید محصولات گلخانه ای دراستان اصفهان 11 درصد افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: با افزایش 213هکتار به گلخانه ها سطح زیر کشت از 1 هزارو 820 هکتار به 2هزارو 35 هکتار افزایش یافته است.
احمدرضا رییس زاده افزود: توسعه کشت ،افزایش 40 هزارتنی محصولات سبزی و صیفی چون گوجه فرنگی، خیار، بادمجان ، فلفل دلمه ای و کدو را در استان همراه داشته است.
وی گفت: با توسعه سطح زیر کشت میزان تولید محصولات گلخانه ای سبزی و صیفی از 330 هزارتن در سال به 370 هزارتن افزایش یافت.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان همچنین افزود: در شرایط شیوع بیماری کرونا تمامی واحدهای تولیدی گلخانه ای استان براساس بخشنامه ها و قراردادها نکات بهداشتی را درتمامی مراحل فرایند تولید رعایت می کنند تا محصول سالم به مشتری برسد.
رییس زاده بااشاره به خسارتهای ناشی از شیوع بیماری کرونا به واحدهای گلخانه ای زینتی گفت: با کاهش فروش گل در این روزها واحدهایی که خسارت دیده اند با تهیه گزراش از میزان خسارت، جهاد کشاورزی استان در حال پیگیری برای پرداخت خسارتهاست.
3هزارو 500 واحد گلخانه ای با اشتغال 20 هزار نفر در استان فعالیت می کند .
میزان صادرات محصولات گلخانه ای استان به کشورهایی مانند روسیه و حاشیه خلیج فارس سالانه 50 هزارتن است.