بخش براکی تراپی بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی کاشان با 80 میلیارد ریال هزینه به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ رئیس بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی کاشان با بیان اینکه براکی تراپی یکی از دستگاه های مکمل رادیوتراپی است که برای درمان بیماران سرطانی استفاده می شود گفت: براکی تراپی این بیمارستان نخستین دستگاه در استان اصفهان و استان های همجوار است.
دکتر مصطفی سروی زاده با اشاره به اینکه بیماران این منطقه مجبور بودند برای درمان به تهران، مشهد و یا تبریز سفر کنند، افزود: بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی با خرید این دستگاه و تجهیز بخش براکی تراپی می تواند درصد بالایی از بیماران را درمان کند.
وی با تاکید بر اینکه بخش براکی تراپی این بیمارستان بر اساس استاندارد بین المللی طراحی شده گفت: برای این بخش، اتاق بستری، سی تی اسکن، اتاق عمل و هر آنچه نیاز بخش براکی است در کنار هم پیش بینی شده است.
سروی زاده افزود: دستگاه براکی برای درمان سرطان زنان، مری، پرستات، انتهای روده، پوست، زبان و پستان بکار می رود و تفاوت این دستگاه با دستگاه رادیوتراپی اکسترنال آنست که بافت اطراف تومور آسیب نمی بیند و محل مورد نظر معالجه می شود.
وی گفت: با توجه به اینکه در دستگاه براکی تراپی از ماده رادیواکتیو استفاده می شود، تمام مجوزهای لازم از طرف سازمان انرژی اتمی اخذ شده است.