در روزهایی که کشور ما در حال مبارزه با ویروس کرونا است یک گروه جهادی مردمی اقدام به تولید روزانه ۵۰۰ عدد عصاره گوشت بلدرچین در شرایط کاملا بهداشتی برای بیماران کرونایی و کادر درمان بیمارستانها انجام میدهد که این عصاره کمک به تقویت سیستم ایمنی بدن و ضعف ناشی از بیماری میشود.
ممنون
لطفا طرز پخت عصاره ی بلدرچین رو توضیح دهید
۱-از کجا میشه این عصاره را تهیه کرد ؟
۲-یک بیمار کرونایی داریم ؛ ایا امکان ارسال این عصاره به در منزل و یا بیمارستان هست ؟
۳-یک شیشه از این عصاره برای مصرف چند روز بیمار هست؟
۴-ایا میشود ۵ شیشه از ان تهیه کرد ؟ شرایط نگهداری ان در خانه چیست؟ و چند روز میشه نگه داشت برای مصرف ؟
۵-هزینه هر شیشه عصاره چقدر هست ؟ ایا در تهران هم پخش میکنید ؟
اجرتون با خدا و امام رضا (ع)