آخرین اخبار از کرونا در انگلیس
انگلیس خیلی دیر برای مقابله با کرونا وارد عمل شد
انگلیس به علت اجرای سیاست ریاضتی و کاهش هزینههای سلامت برای مقابله با بیماری های همه گیر آمادگی ندارد و خیلی دیر برای مقابله با ویروس کرونا وارد عمل شد.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما، میزان آمار ابتلا به کرونا در انگلیس و برخی پیامدهای آن به شرح زیر است:
ایندیپندنت با دیوید کینگ مشاور علمی سابق دولت انگلیس گفتگو کرد. وی گفت به طور قطع برنامهای برای مقابله با ویروس کرونا وجود دارد، اما زمانی که آمار را مشاهده میکنم، حذف آمار مربوط به مرگ و میرها در خارج از بیمارستان ها، غمگین میشوم. این اقدام به ما نشان میدهد درباره این که اکنون در چه شرایطی هستیم تصویر روشنی نداریم.
اگر آمار ما ۵۰ درصد از آن چیزی که در حال حاضر اعلام میشود، بیشتر باشد (که احتمال میرود اینگونه هم باشد) آمار مرگ و میر در کشور بسیار وحشتناک خواهد بود. مشاهده این اوضاع من را خیلی ناراحت میکند. چرا ما خیلی زودتر به این موضوع واکنش نشان ندادیم. چرا زمانی که این بیماری همه گیر در چین شیوع پیدا کرد، ما خود را برای مقابله با آن آماده نکردیم.
در سال ۲۰۰۶ مقالهای درباره اقدامات لازم برای مقابله با یک بیماری همه گیر منتشر کردیم. در آن گزارش نشان دادیم در صورت شیوع یک بیماری همه گیر شبیه این بیماری که اکنون در سراسر دنیا شیوع پیدا کرده است، ظرف ۳ ماه به علت ترددهای بسیار در دنیا، آن ویروس به همه جا سرایت خواهد کرد. همین اتفاق اکنون رخ داده است. اما ما برای مقابله با آن آماده نبودیم و دست به کار نشده بودیم. تصور کنید در ۱۶ مارس مسابقات اسب سواری برگزار شد و تعداد زیادی از مردم برای تماشای آن تجمع کردند. ما این مسئله را مدیریت نکردیم تا این که خیلی دیر شد. هر روز تاخیر در مدیریت کردن این بیماری همه گیر به بروز این فاجعه در انگلیس منجر شده است.
کینگ افزود: در حال حاضر دولت باید اقدامات پیشگیرانه را تشدید کند. دولت باید انجام آزمایشها در مقیاس بسیار گسترده افزایش دهد. اگر بخواهیم این مسئله را مدیریت کنیم ابتدا باید انجام آزمایشها را در سطح بسیار وسیعی انجام دهیم.
کوچک شدن ۳۵ درصدی اقتصاد انگلیس
شبکه بلومبرگ گزارش داد توقف فعالیتهای مختلف در انگلیس به علت شیوع کرونا به کوچک شدن ۳۵ درصدی اقتصاد این کشور در سه ماهه دوم سال جاری منجر خواهد شد.
شبکه تلویزیونی بلومبرگ افزود شیوع ویروس کرونا در انگلیس همچنین به افزایش بیکاری در این کشور منجر خواهد شد و تعداد بیکاران را به بیش از دو میلیون نفر خواهد رساند. این وضع همچنین به کسری بودجه شدید در انگلیس منجر خواهد شد که از زمان جنگ جهانی دوم بی سابقه بوده است.
صندوق بین المللی پول هم هشدار داده است که اقتصاد انگلیس امسال بیش از زمان رکود اقتصادی با کاهش رشد مواجه خواهد شد.
"مل استرایت" عضو کمیته وزارت دارایی انگلیس در مصاحبه با شبکه تلویزیونی بلومبرگ گفت: گزارشها و پیش بینیهایی که درباره کاهش رشد اقتصادی انگلیس مطرح میشوند در واقع سناریوهای واقعی پیش روی اقتصاد ما هستند. نتایج بررسیها نشان میدهند که اگر تعطیلی کنونی به علت شیوع ویروس کرونا همچنان ادامه بیابد تولید ناخالص داخلی انگلیس حدود ۳۵ درصد کاهش خواهد یافت. میزان بیکاری هم ده درصد افزایش خواهد یافت.
این مقام دولت انگلیس در ادامه گفت دولت این کشور در شرایط کنونی تلاش میکند که با اتخاذ تدابیر و انجام اقداماتی به شهروندان و کسب و کارها کمک بکند که بعد از پایان ویروس کرونا بتوانند به رشد اقتصادی را شروع کنند. در این چارچوب پیش بینی شده است که به شهروندان و صاحبان کسب و کارهای کوچک در شرایط کنونی وامهای کم بهره یا بدون بهره پرداخت بشود.
دولت انگلیس همچنین قصد دارد با هدف جلوگیری از اخراج شهروندان از کارشان بخشی از حقوق آنها را به نمایندگی از کارفرمایان بپردازد. این بدان معنا است که برخی از شهروندان در حالی که کار نمیکنند، اما همچنان حقوق دریافت خواهند کرد.
استرایت در ادامه گفت: بزرگترین چالش درحال حاضر پیش روی ما این است که ما با شرایط کاملا بی سابقهای مواجه هستیم. دولت ناچار است کمکهای خود را شامل ده میلیون نیروی کار بکند. منابع مالی گستردهای برای تحقق این هدف لازم است که تنها بخشی از آن از طریق دریافت مالیاتها تامین میشود.
رکود اقتصادی حاصل از کرونا در انگلیس ۵ سال ادامه مییابد
دیلی تلگراف نوشت: یک اندیشکده اقتصادی انگلیسی میگوید بهبود وضع اقتصادی این کشور پس از کرونا سالها طول خواهد کشید.
این روزنامه انگلیسی در پایگاه اینترنتی خود در تحلیلی به قلم آنا میخائیلووا نوشت: یک اندیشکده اقتصادی انگلیسی گفته است بهبود وضع اقتصادی از رکود حاصل از قرنطینه طولانی مدت در انگلیس به علت شیوع ویروس کرونا ممکن است ۵ سال به طول بیانجامد.
اندیشکده "بنیاد رزولوشن" (Resolution Foundation) در گزارشی درباره تاثیر این ویروس که روز پنجشنبه منتشر شد گفت قرنطینه ۶ تا ۱۲ ماهه میتواند تولید ناخالص داخلی انگلیس را به طور دائمی بین ۵ تا ۷ درصد کاهش دهد.
این گزارش سوالاتی را درباره نظرات بسیاری از تحلیلگران و همچنین بانک انگلیس ایجاد میکند که معتقدند رکود حاصل از این بحران در مدت کوتاهی جبران خواهد شد.
اما به گفته این بنیاد، یک قرنطینه ۶ ماهه ممکن است موجب شود ۵ میلیون نفر در سال ۲۰۲۱ بیکار شوند و افزود: "هرچه بیشتر این قرنطینه ادامه یابد، افراد بیشتری شغل خود را از دست خواهند داد. "
اعتراض صدها دانشجو در انگلیس به پرداخت اجاره بها حین قرنطینه
گاردین نوشت: دانشجویان در انگلیس که به علت ویروس کرونا در خوابگاهها و محل اقامت خود بدون هیچگونه خدماتی گرفتار شده اند در اعتراض به پرداخت اجاره بها اعتصاب میکنند.
این روزنامه انگلیسی در پایگاه اینترنتی خود در گزارشی به قلم سالی ویل نوشت: صدها دانشجو انگلیس که در محل اقامت خود به علت شیوع بیماری همه گیر کووید-۱۹ گرفتار شده اند، به منظور برگزاری اعتصاب در اعتراض به پرداخت اجاره بها ثبت نام کرده اند.
بسیاری شاکی هستند که در یک مجتمع تقریبا متروک که همه تاسیسات و خدمات در آنجا تعطیل شده است، گیر افتاده اند. برخی دیگر میگویند به علت این که شغل خود را از دست داده اند نمیتوانند هزینههای خود را تامین کنند.
دانشجویان خارجی از کشورهای سراسر جهان از جمله چین، ژاپن، پاکستان، هند و آمریکا نیز از جمله کسانی هستند که در این کشور در قرنطینه گیر افتاده اند.
جمشید کوپر، دانشجوی ۲۷ ساله، میگوید در خوابگاه دانشجویی خود با اجاره ۶۵۰ پوند در ماه در مجتمع دانشجویی دانشگاه ساسکس گیر افتاده است و نمیتواند به خانه اش در دوبی بازگردد. وی یکی از حدود ۱۵۰ نفری است که از اعتراض به پرداخت اجاره بها در ساسکس حمایت میکند.
وی گفت: "من تصمیم گرفته ام اجاره خانه ام را ندهم. ما حتی اگر بخواهیم هم نمیتوانیم از اینجا خارج شویم. تقریبا همه خدمات مجتمع تعطیل شده است. ما پول چه چیزی را باید پرداخت کنیم؟ حتی نظافتچیها هم نمیآیند. اینجا مانند شهر ارواح شده است. "
در حالی که همه آموزشها در دانشگاه ساسکس به صورت آنلاین انجام میشود، حدود یک پنجم دانشجویان خوابگاههای این دانشگاه در خوابگاهها مانده اند.
سخنگوی این دانشگاه گفت: "تامین بسیاری از خدمات مورد نیاز این دانشجویان تا جایی که بتوانند در این خوابگاهها زندگی کنند و رفاه آنها تامین شود از اولویتهای ما است. "
وی با وجود نارضایتی این دانشجویان گفت، خدمات امنیتی ۲۴ ساعته و همچنین تامین مواد غذایی، سوپرمارکت و خدمات رفاهی وجود دارد و نظافت به طور منظم انجام میشود. دانشجویان دانشگاه وارویک نیز در اعتراض به پرداخت اجاره بها اعتصاب کرده اند. یک گروه فیسبوکی در حمایت از این اعتصاب، بیش از ۶۵۰ عضو جمع کرده است.
یک پرستار:وضع بیمارستانها ترسناک و غمبار است
پرستاری در انگلیس وضع بیمارستانهای این کشور را در پی شیوع ویروس کرونا به شدت ترسناک و غمبار توصیف کرد.
یکی از پرستاران بیمارستانهای انگلیس به نام "آنه کلارک" درمصاحبه با شبکه تلویزیونی اسکای نیوز گفت: ویروس کووید ۱۹ مردم را نابود و خانوادهها را ویران میکند. این ویروس ترسناک است. من از مشاهده آن چه که در بیمارستان دیدم به شدت بیزار و غمگین شدم.
این پرستار مراکز درمانی و بیمارستانهای انگلیس گفت: من ۹ سال است که پرستار هستم و کارهای مراقبتی انجام میدهم، اما هرگز با چنین چیزی مواجه نبوده ام. ما در طول چهار روز گذشته سه نفر از همکاران مان را از دست داده ایم. من در هر شیفت کاری که حضور داشته ام شاهد جان دادن فردی بوده ایم. این وضع غمبار و ترسناک است.
انگلیس، در حال نزدیک شدن به دوره اوج شیوع کرونا
به گزارش خبرگزاری رویترز، وزیر بهداشت انگلیس اعلام کرد به نظر میرسد ما در حال نزدیک شدن به دوره اوج شیوع ویروس کرونا هستیم.
لغو دو میلیون عمل جراحی در انگلیس به علت همه گیری ویروس کرونا
اعمال جراحی غیر اورژانسی در بیمارستانهای دولتی انگلیس، دستکم به مدت ۳ ماه به تاخیر افتاد تا بیمارستانها برای اوج همه گیری ویروس کرونا، آماده شوند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، روزنامه ایندیپندنت نوشت، پیش از همه گیری بیماری کووید ۱۹ نیز اعمال جراحی در بیمارستانهای انگلیس به تاخیر افتاد و صف منتظران اتاق عمل، رو به افزایش بود.
به نوشته ایندیپندنت، دو میلیون و یکصد هزار عمل جراحی غیر فوری، از روز چهارشنبه این هفته، به مدت دستکم سه ماه به تاخیر میافتد.
این روزنامه به نقل از افرادی که منتظر عمل جراحی اند، نوشت:دردهای جسمی این افراد رو به فزونی است و شماری از آنان معتقدند این تاخیر ممکن است روند بهبودی آنان را دشوار یا غیر ممکن کند.
به نوشته ایندیپندنت، اعمال جراحی همچون آب مروارید در چشم، تعویض مفاصل و ترمیم فتق در بیمارستانهای انگلیس تا اطلاع ثانوی به تاخیر میافتد.
این روزنامه به نقل از سخنگوی وزارت بهداشت و درمان انگلیس نوشت: لغو این گونه اعمال جراحی، موجب خالی ماندن ۱۲ هزار تخت بیمارستانی خواهد شد.
به نوشته ایندیپندنت، اکنون افرادی که در نوبت انتظار اتاقهای عمل جراحی اند احساس میکنند نظام بهداشت و درمان انگلیس، آنان را فراموش کرده است.