کارخانه تولید آهک هیدراته شهرستان چرام ۶۰ درصد پیشرفت کاری دارد.
حشمت الله صمیمی دوست افزود: به منظور تسریع در روند طرح معدن فسفات در شهرستان چرام نیز عمده مطالعات معدنی در استان، بر اجرا و عملیاتی شدن این طرح متمرکز شده است.
وی با بیان اینکه بالغ بر ۱۸۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای اولیه این طرح اختصاص داده شده است افزود: با برنامه ریزیها و کارشناسیهای انجام شده، معدن فسفات چرام به مرور توسعه مییابد و زمینه اشتغال تعداد زیادی از جوانان این منطقه فراهم می شود.
معاون هماهنگی و اقتصادی استاندار با اشاره به موانع و مشکلات پیش روی این طرح بر همکاری و حمایت فرمانداری، ادارات و نهادهای این شهرستان در مراحل مختلف، به ویژه مراحل آغازین تاکید و اضافه کرد: پس از اجرای مرحله اول طرح، که مربوط به بخش آهکی و تولید آهک هیدراته است در مرحلههای بعدی طرح معدن فسفات را عملیاتی خواهیم کرد.
فرماندار شهرستان چرام هم با اشاره به اینکه بخش معدن به دلیل ظرفیت و ذخیره فراوان میتواند نقش مهمی در توسعه و ایجاد اشتغال این شهرستان ایفا کند گفت: ذخیره معدن فسفات چرام ۸۰ میلیون تن با عیار ۵/۸ تا ۹ درصد است که با بهره برداری اولیه از آن برای ۶۰۰ نفر و در دراز مدت برای هزار و ۲۰۰ نفر به طور مستقیم شغل ایجاد میشود.
هادی فتاحی اصل افزود: حمایت از سرمایهگذاران برای سرمایهگذاری در معدن فسفات شهرستان چرام، از اولویتهای کاری مسئولان در این شهرستان است.
گفتنی است، عملیات اکتشافی معدن فسفات چرام از سال ۱۳۴۹ آغاز که تا سال ۱۳۷۲ به طول انجامید و پس از آن مطالعات امکان سنجی فنی و اقتصادی این طرح، شروع شد.