آقای اصغری در گفتگو با خبرنگار
خبرگزاری صدا وسیما اظهار داشت: همچنان فعالیت موج بارشی بخشهای جنوبی کشور را متاثر کرده است و هموطنان ما در جنوب استان فارس مثل لار، لامر و خنج باید منتظر بارشهای سیل آسا باشند و همچنین جزایر واقع در خلیج فارس مانند کیش، قشم، ابوموسی، سیری و لاوان نیز شرایط مشابهی دارند.
وی گفت: در جنوب استان بوشهر و شهرهایی مثل برازجان بارش آغاز شده است و مردم استانهای هرمزگان و کرمان هم لحظاتی دیگر بارشهای نسبتا قابل توجهی را تجربه میکنند.
کارشناس هواشناسی ادامه داد: احتمال طغیان رودخانههای فصلی در خطه جنوب بسیار زیاد است.
وی افزود: از عصر امروز این سامانه بارشی فعالیت خود را در استانهای سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و یزد ادامه میدهد.
اصغری گفت: کوچ روها، از جابجایی طی این دو تا سه روز چشم پوشی کنند.
وی یادآور شد: آبهای خلیج فارس در این شرایط به شدت مواج و متلاطم خواهد بود تا جایی که احتمال میرود ارتفاع موج تا دو و نیم متر در مناطق فراساحل برسد و قایقهای شناور و تفریحی باید از عبور و مرور خودداری کنند.
کارشناس هواشناسی تصریح کرد: در سواحل دریای خزر با افزایش نسبی دما مواجه هستیم و با وجود بادهای شدید جنوبی آن دسته از افرادی که در کسب و کار برنج و شالی فعالیت میکنند از تنظیم دما در خزانهها مطمئن شوند.
کارشناس هواشناسی افزود: در ارتفاعات مرکزی زاگرس در ساعات بعداز ظهر میبایستی منتظر بارش باشیم و مناطقی مثل غرب و شمال اصفهان، چهارمحال و بختیاری، همدان، لرستان، زنجان، قزوین و حتی ارتفاعات البرز و تهران شرایط برای بارشهای رگباری بهاری با رعدوبرق و احتمالا تگرگ همراه است.
وی گفت: در جنوب شرق کشور میزان سرعت باد قابل توجه خواهد بود و در مناطقی مثل زابل و نهبندان، هسته چرخش این بادها شکل میگیرد و نوسان دمایی به گونهای است که روزهای آتی هوا گرمتر میشود.
اصغری اضافه کرد: برای فردا در تهران، البرز و قزوین بارش پیش بینی میشود و در قم نیز احتمال بارش نقطهای و محلی هم وجود دارد. در استان مرکزی نیز بارشها به صورت نقطهای و محلی رخ میدهد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در شمال شرق کشور فعلا پدیده خاصی را نخواهیم داشت، اما از امشب به بعد باتوجه به شمالی شدن جریان هوا باید منتظر وزش باد سرد در سواحل دریای خزر باشیم بعلاوه آبهای دریای خزر به ویژه در شرق آن بسیار مواج و متلاطم خواهد بود.