آخرین خبرها از شیوع ویروس کووید ۱۹ در آمریکا
تعداد تلفات کرونا در آمریکا از سی و یک هزار نفر گذشت
تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا از مرز ۶۱۵ هزار نفر گذشت و ۳۱ هزار و ۲۰۴ نفر تاکنون جان خود را از دست داده اند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه ان بی سی آمریکا، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا از مرز ۶۱۵ هزار نفر گذشت و ۳۱ هزار و ۲۰۴ نفر تاکنون جان خود را از دست داده اند.
ترامپ: دستور العمل های تازه ای را برای بازگشایی اقتصاد آمریکا ارایه می کنم
خبرگزاری رویترز گزارش داد: دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفت روز پنج شنبه و در کنفرانسی خبری، دستور العمل های تازه ای را درباره بازگشایی اقتصاد این کشور ارایه خواهد کرد. رئیس جمهور آمریکا گفت داده ها بیانگر آن است که کشور آمریکا از نقطه اوج در موارد ابتلا به ویروس کرونا عبور کرده است.
تصمیم ترامپ برای تعویق بازگشایی کنگره با هدف انتصاب برخی مقامات دولتی
خبرگزاری رویترز گزارش داد: دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفت از اختیارات خود برای تعویق از سرگیری فعالیت هر دو بخش کنگره آمریکا استفاده میکند تا راه برای انتصاب مقامات دولت در ایام تعطیلات کنگره هموار شود.
جان باختن ۲۶۰۰ آمریکایی بر اثر کرونا در ۲۴ ساعت گذشته
به گزارش شبکه تلویزیونی العالم، دانشگاه جانز هاپکینز از جان باختن ۲۶۰۰ آمریکایی بر اثر کرونا در ۲۴ ساعت گذشته به عنوان بالاترین آمار روزانه مرگ و میر بر اثر کرونا خبر داد.
آمریکا ممکن است با کمبود عرضه گوشت در فروشگاهها روبرو شود
پایگاه اینترنتی بیزینس اینسایدر با انتشار تصویری ویدئویی در یوتیوب نوشت: اگر شما یکی از بزرگترین علاقهمندان گوشت هستید شاید مجبور باشید آن را بیرون از فروشگاهها پیدا کنید. آمریکا ممکن است به زودی با کمبود گوشت در فروشگاهها روبرو شود. بسیاری از کارخانههای فرآوری گوشت به خاطر ابتلای کارکنان آنها به کرونا تعطیل شده اند.
انتقاد جو بایدن از نحوه مقابله ترامپ با بیماری کرونا
جو بایدن نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از نحوه مقابله ترامپ با بیماری کرونا انتقاد کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی رویترز، بایدن گفت او (ترامپ) اقدامات کافی برای کمک به فرمانداران و شهرداران انجام نداده است. آنها برای پاسخگویی به این وضعیت به شدت به کمک نیاز دارند و در صف مقدم هستند. او کشور را متحد نکرده است. او میخواهد که بگوید که رئیس جمهور زمان جنگ است.
وی افزود: زمانی که افراد میمیرند، دوستان و همکاران میمیرند، اعضای خانواده و همسایگان ما میمیرند، ترامپ تنها درباره قدرت خود به عنوان رئیس جمهور عصبانی میشود. او میخواهد رئیس باشد. ما هیچ سخنی از وی جز ابراز همدردی درباره افرادی که در حال آسیب دیدن هستند، نشنیده ایم. به نظرم رفتار او به عنوان رئیس جمهور مناسب نبوده است.
تظاهرات رانندگان در ایالت میشیگان در اعتراضات به قوانین قرنطینهای
صدها نفر از رانندگان با حضور در خیابانهای شهر لنسینگ (Lansing) مرکز ایالت میشیگان آمریکا اعتراض خود را به اقدامات قرنطینهای گرچن ویتمر (Gretchen Whitmer) فرماندار دموکرات این ایالت برای مقابله با شیوع کرونا اعلام کردند.
به گزارش تلویزیون رویترز، این اقدام سبب ایجاد ترافیک سنگین در خیابانهای شهر لنسینگ شد. رانندگان با به صدا درآوردن بوق خودروهای خود اعتراض خود را به اقدامات قرنطینهای فرماندار نشان دادند. آنها خواهان لغو این قوانین شدند.
معترضان در برابر ساختمان پارلمان محلی ایالت میشیگان تجمع کردند.
گاف رسانهای مشاور ترامپ درباره بیماری کرونا
خبرگزاری فرانسه گزارش داد کلیان کانوی Kellyanne Conway، مشاور رسانهای دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا روز چهارشنبه مرتکب یک گاف رسانهای درباره بیماری کرونا شد و حرفی زد که نشان داد وی تصور کرده است بیماری کووید ۱۹، نوزدهمین نسخه از این بیماری است.
کووید ۱۹ را صرفا به این خاطر ۱۹ نامیده اند که در سال ۲۰۱۹ در چین پدید آمد.
کانوی که در حال انتقاد از سازمان جهانی بهداشت به خاطر عدم آمادگی در برابر این بیماری بود به غلط گفت "عنوان این بیماری نشان میدهد این سازمان پیشتر با ۱۸ نسل از این بیماری مبارزه کرده است."
وی در مصاحبهای در فاکس نیوز گفت: «دوستان، این کووید ۱۹ است نه کووید ۱ . فکر میکردیم افراد مسوول حقایق و آمار در سازمان جهانی بهداشت، بر این بیماری تسلط دارند.»
فرماندار نیویورک: کسانی را که از ماسک استفاده نمیکنند جریمه نمیکنیم
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره مباشر، اندرو کومو فرماندار ایالت نیویورک آمریکا در نشست خبری پیرامون تازهترین تحولات مربوط به شیوع کرونا در این ایالت گفت: کسانی را که در داخل وسایل حمل و نقل عمومی از ماسک استفاده نمیکنند، جریمه نمیکنیم، ولی از همه میخواهیم به توصیههای پزشکی پایبند باشند. میانگین شمار مبتلایان به کرونا در نیویورک کاهش یافته است. پیش از فکر کردن به کشف واکسن کرونا باید به فکر تقویت مراقبتهای بهداشتی باشیم.
وی افزود: از زمان آغاز شیوع کرونا در نیویورک تاکنون حدود نیم میلیون آزمایش تشخیص کرونا انجام داده ایم که بیشترین آمار در کل آمریکا است. باید کادر پزشکی مسئول انجام معاینات تشخیص کرونا بیشتر شده و افرادی که با مبتلایان معاشرت دارند قرنطینه شوند. نمیتوان کسی را به خاطر کمبود تجهیزات تشخیص کرونا و دستگاههای تنفس مصنوعی سرزنش کرد.
تاکید پمپئو بر اهمیت تسهیل صادرات ملزومات پزشکی توسط چین
خبرگزاری رویترز گزارش داد: مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا در تماسی تلفنی با یانگ جیه چی وزیر خارجه چین بر اهمیت فراوانی که آمریکا برای تسهیل صادرات ملزومات پزشکی توسط چین قائل است تاکید کرد.
تصمیم ترامپ به قطع کمک به سازمان جهانی بهداشت، انتقاد جهانیان را به دنبال داشت
تصمیم ترامپ درمورد تعلیق کمک آمریکا به سازمان جهانی بهداشت در بحبوحه گسترش ویروس کرونا، انتقادهای گسترده از چهار گوشه جهان را به دنبال داشته است.
شبکه تلویزیونی فرانس بیست و چهار گزارش داد: اتحادیه اروپا، اتحادیه آفریقا و .... چند ساعت پس از تصمیم دونالد ترامپ از همه سو صدای انتقاد به گوش میرسد. رئیس جمهور آمریکا کمک به سازمان جهانی بهداشت را به حال تعلیق درآورد و ارتباط با این سازمان را قطع کرد. سایر اعضای سازمان، این تصمیم را محکوم میکنند.
گزارشگر این شبکه گفت: دونالد ترامپ با قطع کمک آمریکا به سازمان جهانی بهداشت، واکنشهای زیادی را موجب شد. چین در آن سوی اقیانوس آرام ابراز نگرانی کرد. فرانس بیست و چهار بخشی از سخنان ژائو لیجیان Zhao Lijian سخنگوی وزارت امور خارجه چین را پخش کرد. وی گفت: اوضاع کنونی اپیدمی جهانی فاجعه بار و در شرایط خطرناکی قرار دارد. این تصمیم آمریکا توان سازمان جهانی بهداشت را کاهش داده و همکاریهای بین المللی علیه اپیدمی را با مشکل روبرو میکند.
گزارشگر افزود: با این تصمیم، ۴۰۰ میلیون دلار از بودجه سازمان جهانی بهداشت کاسته میشود. این میزان پول، تاثیرگذار است و عدم دسترسی به این بودجه، سازمان جهانی بهداشت را که زیر نظر سازمان ملل فعالیت میکند تضعیف مینماید. وزیر امور خارجه آلمان در پیامی توییتری، سرزنش کردن سازمان جهانی بهداشت را خطرناک توصیف کرد. در پیام هایکو ماس آمده است: ما باید علیه کووید-۱۹ همکاری تنگاتنگی داشته باشیم. بهترین سرمایه گذاری، تقویت سازمان ملل به ویژه سازمان جهانی بهداشت است که برای مثال برای توسعه آزمایشات و واکسنها با مشکل مالی روبروست.
استرالیا تنها کشوری بود که از این تصمیم طرفداری کرد. از نظر این کشور، سازمان جهانی بهداشت مشاوران خوبی ندارد. فرانس بیست و چهار بخشی از اظهارات اسکات موریسون نخست وزیر استرالیا را پخش کرد. وی گفت: گوش کنید، من با این انتقادها موافقم و خودم نیز انتقادهایی دارم. اگر ما روی توصیههای این سازمان حساب کنیم، تصور میکنم به سرنوشت شمار زیادی از کشورها دچار میشویم.
گزارشگر ادامه داد: شمار زیادی از پزشکان و کادر درمانی، تصمیم رئیس جمهوری آمریکا را سرزنش کرده اند و این در حالی است که آمریکا به کانون گسترش ویروس کرونا در جهان مبدل شده است.
انتقاد شدید پکن از اقدام دولت ترامپ به توقف کمک مالی به سازمان جهانی بهداشت
دولت چین ضمن انتقاد از تصمیم دولت آمریکا برای توقف کمک مالی به سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد به پشتیبانی از این نهاد بهداشتی جهانی ادامه خواهد داد.
به گزارش رویترز، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا روز سه شنبه اعلام کرد دولتش تصمیم گرفته است کمک مالی واشنگتن را به سازمان جهانی بهداشت متوقف سازد. ترامپ سازمان جهانی بهداشت مستقر در ژنو را به خاطر تعلل ادعایی در به اشتراک گذاردن اطلاعات سرزنش کرد و مدعی شد دولتش همچنان به علت دست کم گرفتن تهدید ویروس کرونا در نخستین روزهای شناسایی ویروس زیر ذره بین قرار دارد و به علت تاخیر در آزمایش (شهروندان) مقصر شناخته میشود.
ژائو لیجیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین در نشست خبری روز چهارشنبه در پکن به خبرنگاران گفت: «چین در خصوص تصمیم ترامپ (برای توقف کمک مالی به سازمان بهداشت جهانی) نگرانی جدی دارد و از آمریکا میخواهد به مسئولیتهایی که بر عهده دارد عمل کند.»
وی افزود: «سازمان جهانی بهداشت به عنوان حرفه ایترین و اصیلترین سازمان بین المللی در حوزه بهداشت و سلامت عمومی در جهان، نقشی بی بدیل در واکنش به بحران بهداشتی عمومی در سطح دنیا ایفا میکند. این سازمان از همان ابتدای گسترش همه گیری ویروس کرونای جدید، با مدیریت و راهبری مدیرکل تدروس، فعالانه و پرتلاش به انجام دادن مسئولیت هایش میپردازد و نقشی محوری در هماهنگ سازی واکنش بین المللی به این همه گیری ایفا میکند. جامعه بین المللی نیز به شکلی گسترده این تلاشها را به رسمیت شناخته و بسیار قدردانی و سپاسگزاری کرده است.»
سخنگوی وزارت امور خارجه چین همچنین از دولت آمریکا خواست به وظایفش عمل کند.
ژائو لیجیان گفت: «وضعیت همه گیری جهانی که هم اکنون دنیا با آن روبروست بسیار هولناک است. ما در مقطعی حیاتی قرار داریم. تصمیم آمریکا (به توقف کمک مالی) سبب تضعیف توانایی سازمان جهانی بهداشت در چگونگی درگیر شدن با همه گیری خواهد شد و همکاری بین المللی را ضد بیماری کووید-۱۹ تضعیف خواهد کرد. همه کشورها از جمله آمریکا از پیامدهای این تصمیم (دولت ترامپ) آسیب میبینند به ویژه کشورهایی که توانمندیهای کمتر توسعه یافتهای دارند. ما با اصرار از طرف آمریکایی میخواهیم به وظایف و تعهدات خود التزام عملی داشته باشد و از اقدام بین المللی به مدیریت سازمان جهانی بهداشت ضد همه گیری پشتیبانی کند.»
ژائو در پایان تاکید کرد کشورش به پشتیبانی از سازمان جهانی بهداشت ادامه خواهد داد تا بتواند نقش مهم خود را در پاسخ بین المللی به همه گیری جهانی و بهداشت و سلامت عمومی به درستی ایفا نماید.
تاکید پمپئو بر ضرورت شفافیت کامل چین و تسهیم اطلاعات برای مبارزه با ویروس کرونا
خبرگزاری رویترز گزارش داد: مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا در تماسی تلفنی با یانگ جیه چی وزیر خارجه چین بر ضرورت شفافیت کامل و تسهیم اطلاعات برای مبارزه با ویروس کرونا تاکید کرد.
حملات ترامپ به سازمان جهانی بهداشت با اظهارات قبلی وی در تضاد است
شبکه تلویزیونی ام اس ان بی سی اعلام کرد حملات دونالد ترامپ به سازمان جهانی بهداشت با اظهارات قبلی او در تعارض است.
مجری ام اس ان بی سی از دکتر لیپی روی پرسید: دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا ادعا کرده است که سازمان جهانی بهداشت سوء مدیریت کرده و آماده مقابله با ویروس کرونا نبوده و در ماه ژانویه همه را از این بیماری مطلع نکرده، ولی او این کار را کرده است. اینها دو ادعای ثابت نشده هستند. نظر شما در مورد این دو ادعای رئیس جمهور آمریکا چیست؟
دکتر لیپی روی گفت: این دو ادعا هر دو غلط هستند.
در ادامه مجری گفت: حملات ترامپ به سازمان جهانی بهداشت با اظهارات خود او در تعارض هستند.
ترامپ: من امروز به دولتم دستور میدهم که تأمین مالی سازمان جهانی بهداشت را متوقف کند و رفتار این سازمان را در قبال نقش و سوءمدیریت آن و لاپوشانی شیوع ویروس کرونا بررسی کند. این سازمان به راحتی میتوانست صادق باشد. اشتباهات آنها باعث مرگ افراد زیادی شده است.
مجری ام اس ان بی سی گفت: این همان رئیس جمهوری است که در ماه فوریه این پیام توئیتری را منتشر کرد: «ویروس کرونا در آمریکا کاملاً تحت کنترل است. ما با همه کشورها در تماس هستیم. مرکز کنترل و پیشگیری بیماری و سازمان جهانی بهداشت سخت و هوشمندانه در تلاش بوده اند.»
دکتر لیپی روی گفت: پولی که او از سازمان جهانی بهداشت دریغ میکند فقط پولی نیست که صرف آمادگی میشود، فقط پولی نیست که سازمان جهانی بهداشت برای مقابله با ویروس کرونا در آفریقا و آمریکای لاتین و شبه قاره هند هزینه میکند، بلکه پولی است که صرف چیزهایی میشود که برای مردم آمریکا مهم است، یعنی مقابله با ایدز، بیماری فلج اطفال و سلامت روانی و همه کارهای خوبی است که سازمان جهانی بهداشت انجام میدهد. ترامپ در واقع تقصیر خود را گردن دیگران میاندازد. هفتهها و ماهها معلوم بود که یک سونامی در راه است. چین، سپس شرق آسیا و سپس اروپا. بنابراین، هشدارهای زیادی وجود داشت و ما به آنها توجه نکردیم و خود را آماده نکردیم. ما نمیتوانیم چین و سازمان جهانی بهداشت را مقصر قلمداد کنیم.
ابراز تاسف مدیرکل سازمان بهداشت جهانی از تصمیم ترامپ برای توقف کمک مالی
خبرگزاری رویترز گزارش داد: تدروس ادهانوم گبریسوس رئیس سازمان جهانی بهداشت روز چهارشنبه گفت از تصمیم دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای توقف کمک مالی این کشور به این سازمان متاسف است. وی خواستار وحدت جهانی در مقابله با ویروس کرونا شد.
مدیرکل سازمان جهانی بهداشت در کنفرانسی مطبوعاتی گفت: «آمریکا دوست دیرینه و بخشنده این سازمان بوده است و امیدواریم کماکان چنین باشد.» وی گفت: سازمان جهانی بهداشت هنوز در حال ارزیابی ضربه این تصمیم است و «تلاش خواهد کرد هرگونه شکافی را با کمک شرکای خود پر کند.» وی افزود: امروز زمان آن است که جهان در نبرد مشترک خود علیه شیوع کرونا که وی آن را «دشمنی خطرناک» نامید متحد باشد.
تمدید محدودیتهای مقابله با کرونا در واشنگتن تا ۱۰ ماه مه
به گزارش اسکای نیوز عربی، محدودیتهای مقابله با کرونا در واشنگتن پایتخت آمریکا تا روز ۱۰ ماه مه تمدید شد.
خانههای سالمندان و گرمخانهها به کانون تازهی گسترش ویروس کرونا تبدیل شده اند
بالا بودن میزان فوت در خانههای سالمندان و آسایشگاههای بی خانمانهای آمریکا بر اثر ابتلا به کرونا، نشان دهنده توجه ناکافی دولت این کشور به کنترل ویروس کرونا در این مراکز است.
به گزارش شبکه تلویزیونیای بی سی نیوز، ماموریت شکار قاتل نامرئی در خانههای سالمندان را به نظامیان گارد ملی آمریکا سپرده اند. اعضای گارد ملی که پوشش محافظتی یکدست بر تن دارند در نخستین ماموریت شان به یک خانه سالمندان در ماساچوست رفتند تا از ساکنان این خانه آزمایش کرونا بگیرند. هر روز که میگذرد آشکارتر میشود که خانههای سالمندان به کانون تازهای برای گسترش ویروس کرونا تبدیل شده اند.
اندرو کومو، فرماندار ایالت نیویورک در تازهترین نشست خبری با خبرنگاران گفت: «خانههای سالمندان هر روز بیش از دیروز دارند به معضل تبدیل میشوند. زیرا جمعیتی که در این خانهها ساکنند آسیب پذیری بیشتری دارند و در مکانی آسیب پذیر گردهم آمده اند.»ای بی سی نیوز در گزارشی فاش کرد ۲۵ درصد موارد فوت مبتلایان به کووید-۱۹ در ایالت نیویورک در خانههای سالمندان و آسایشگاههای بی خانمانها اتفاق افتاده است. این رقم در ماساچوست ۴۵ درصد و در فیلادلفیا هم رقم تکان دهندهی ۵۰ درصد به ثبت رسیده است. در تنها یک آسایشگاه سالمندان در ریچموند ویرجینیا، ۴۵ نفر جان خود را از دست داده اند. سه تن از این افراد در ۲۴ ساعت گذشته جان باخته اند. علت مرگ همهی قربانیان، ویروس کرونا گزارش شده است.
جیمز رایت، مدیر پزشکی مرکز بازپروری و خدمات درمانی کانتربری گفت: «در ابتدای کار به علت کمبود نیرو، ما به زحمت توانستیم برای بیماران مان خدمات درمانی پایه فراهم آوریم.»
با پدیدار شدن خوشههای تازهای از گسترش ویروس کرونا، میبینیم که بیماری کووید-۱۹ دارد کشور را درمی نوردد. در لوئیزیانا مرگبارترین روز به ثبت رسیده است.
جان بل ادواردز، فرماندار دموکرات لوئیزیانا گفت: «هر یک از افرادی که جان خود را از دست میدهند یکی از دوستان یا همسایگان ما هستند؛ آنها پدر و مادرند و خودشان هم پدر و مادر دارند.»
ویروس کرونا در چندین ایالت دیگر نیز گسترش یافته، اما فرمانداران جمهوریخواه این ایالتها در برابر صدور فرمان #در_خانه_بمانیم مقاومت کرده اند.
داکوتای جنوبی هم اکنون به یکی از بزرگترین خوشههای ویروس کرونا در آمریکا تبدیل شده است. نزدیک به ۴۵۰ نفر از کارکنان مجتمع فراوری مواد گوشتی در این منطقه به بیماری مبتلا شده اند و آزمایش کرونای بیش از ۱۰۰ نفر هم که با آن افراد در تماس بوده اند مثبت بوده است.
رئیس جمهور ترامپ ابراز امیدواری کرد بخشهایی از اقتصاد آمریکا تا روز نخست ماه مه بازگشایی شوند. اما آنتونی فاوچی (رئیس مرکزکنترل و پیشگیری از گسترش بیماریهای واگیردار) کمی محتاطانهتر سخن گفت: «فرض ما بر این است که در فاصله دو هفتهی آتی از همین اکنون، همهی منحنیها روند کاهشی به خود بگیرند. البته میدانم که این پیش بینی بیش از اندازه خوشبینانه است.»
فرمانداران ایالتهای مختلف هم اکنون دارند در دو جبههی متفاوت میجنگند، نخست کاستن از شتاب رشد منحنی مبتلایان به ویروس کرونا و دوم، برنامه ریزی برای روزی که میتوانند ایالتهای خود را بازگشایی نمایند.
اما رئیس جمهور ترامپ که در ابتدا با درخواست تعطیلی سراسری در آمریکا مخالفت کرد هم اکنون میگوید: او تنها کسی است که تصمیم میگیرد کشور چه زمانی مجاز است برای بازگشایی و از سر گرفتن کسب و کارها اقدام کند. «تصمیم گیرندهی نهایی رئیس جمهور آمریکاست».
این موضع گیری ترامپ سبب شد مخالفان و رقبای او نیز واکنش نشان بدهند؛ فرماندار نیویورک، اندرو کومو، در پاسخ به ترامپ گفت: «او اساسا خود را شاه ترامپ خوانده است!»
ترامپ درست در اوج رویارویی و برخورد با همه گیری ویروس کرونا در دنیا اعلام کرده کمک مالی به سازمان جهانی بهداشت را به حال تعلیق در میآورد. رئیس جمهور آمریکا گفته سازمان جهانی بهداشت در ابتدا با ممنوع کردن رفت و آمد با چین - کانون انتشار ویروس کرونا در دنیا - مخالفت کرده بود.
اما منتقدان ترامپ هم او را به علت اهمال کاری و خودداری از اعمال محدودیتهایی همچون فاصله گیری اجتماعی یکی دو هفته زودتر از آن چیزی که سپس اعلام شد هدف تخطئه و انتقاد قرار میدهند.
پلوسی: تصمیم ترامپ برای توقف کمک به سازمان جهانی بهداشت بی معنا، خطرناک و غیرقانونی است
خبرگزاری رویترز گزارش داد: نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در بیانیهای تصمیم دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور را برای توقف کمک به سازمان جهانی بهداشت بی معنا، خطرناک و غیرقانونی خواند و گفت فورا با آن مخالفت خواهند کرد.
وزیر دفاع آمریکا: اکثر ملوانهای ناو روزولت که به کرونا مبتلا شده اند فاقد علائم آن هستند
خبرگزاری رویترز گزارش داد: مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا گفت اکثر ملوانهای ناو هواپیمابر تئودور روزولت که به کرونا مبتلا شده اند فاقد علائم آن هستند.
وزیر دفاع آمریکا: حتی امروز نیز دولت چین اطلاعات مربوط به ویروس کرونا را نگاه داشته است
خبرگزاری رویترز گزارش داد: مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا گفت: چین میتوانست شفافتر برخورد کند و حتی امروز نیز دولت چین اطلاعات مربوط به ویروس کرونا را نگاه داشته است.
مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا روز چهارشنبه در مصاحبهای تلویزیونی گفت: چین هنوز هم اطلاعات مربوط به ویروس کرونا را که برای کمک به پاسخ جهانی به این بیماری لازم است دست خود نگاه داشته است.
وی همچنین از دولت چین خواست این اطلاعات را در اختیار بگذارد.
اسپر در مصاحبه با فاکس نیوز گفت: «به وضوح، چین میتوانست شفافتر باشد و اطلاعات بیشتری را در اختیار بگذارد؛ و میتوانستیم درک بهتری از این ویروس و نحوه برخورد با آن داشته باشیم.»
وی گفت: «حتی امروز مشاهده میکنیم که آنها دارند اطلاعات را دست خودشان نگاه میدارند و لذا من فکر میکنم باید کار بیشتری انجام دهیم و به آنها فشار بیاوریم تا این اطلاعات را در اختیار بگذارند.»