آخرین خبرها از شیوع ویروس کووید ۱۹ در ایتالیا
هشدار درباره بازگشایی زودهنگام مشاغل در ایتالیا
وزیر امور منطقهای ایتالیا در خصوص بازگشایی زودهنگام مشاغل هشدار داد.
آمار وضعیت کرونا در ایتالیا
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از رم، در این روزهای دشوار کرونایی در ایتالیا، مردم این کشور نکات بهداشتی و به ویژه فاصله اجتماعی را با جدیت رعایت میکنند. ایتالیا بیش از یک ماه است که در قرنطینه سراسری قرار دارد و مردم فقط در مواقع ضروری مانند خرید مواد غذایی از خانه خارج میشوند و از تماس نزدیک با دیگران خودداری میکنند. هم اکنون در داخل سوپر مارکتها در ایتالیا فقط امکان همزمان حضور تعداد معدودی از مشتریان وجود دارد و ایتالیاییها با حفظ فاصله دو متری از یکدیگر و بدون گلایه، در صفهای طویل در انتظار نوبت ورود خود میایستند. این فاصله گذاری حتی در مغازههای کوچکی که مهاجران خارجی مقیم ایتالیا اداره میکنند نیز کاملا رعایت میشود.
فروشنده بنگلادشی یکی از این مغازهها گفت: داخل مغازه ما هر بار یک مشتری و به نوبت وارد میشوند.
یکی از مشتریان این مغازه نیز گفت: من بیرون از مغازه منتظر نوبت برای ورود و خرید هستم، با حفظ فاصله گذاری اجتماعی میتوانیم جلوی شیوع بیشتر ویروس کرونا را بگیریم.
یک مشتری دیگر گفت: همه ما باید توصیههای بهداشتی، داشتن دستکش و ماسک و به ویژه فاصله اجتماعی را در خارج از منزل کاملا رعایت کنیم.
رعایت فاصله اجتماعی در ایتالیا وسایل نقلیه عمومی را هم شامل میشود. بسیاری از تاکسیها در ایتالیا نیز با نصب حائلهای موقتی قسمت جلو را از قسمت عقب خودروی خود که مسافران آنجا مینشینند، جدا کرده اند.
وزیر امور منطقهای ایتالیا در خصوص بازگشایی زودهنگام مشاغل هشدار داد.
وزیر امور منطقهای ایتالیا با اشاره به وجود بحران کرونا در این کشور در خصوص بازگشایی مشاغل هشدار داد و گفت: هر کسی میخواهد مشاغل، بازگشایی شود، باید خود عواقب این کار را بپذیرد.
به گزارش پایگاه اینترنتی خبرگزاری ایتالیایی زبان "آجی"، "فرانچسکو بوچا" وزیر امورمنطقهای ایتالیا با اشاره به گسترش ویروس کرونا در این کشور و تدابیر دولت ایتالیا به منظور مقابله با آن از جمله اعمال تعطیلیهای گسترده در بخشهای مختلف اقتصادی در سخنانی گفت: من تمایل به خروج از این محدودیتها را درک میکنم، اما اعداد و ارقام مربوط به آلوده شدن تعداد شهروندان به ویروس کووید-۱۹ به ما میگوید هنوز در شرایط اضطراری و فوق العاده بسر میبریم؛ بنابراین استاندارانی که میخواهند مشاغل بازگشایی شود، خودشان هم مسئولیت این کار را بر عهده گیرند.
وزیر امور منطقهای ایتالیا ادامه داد: صحبت کردن از عادی بودن شرایط به معنای فریب مردم است. اگر اشتباهی نیز در این خصوص انجام بگیرد به معنای از بین بردن هفتهها تلاش و فداکاری همه است. بوچا به کسانی که در این ۴۵ روز، مقابله ایتالیا با ویروس کرونا درس نگرفته اند، یادآورشد: در ایتالیا ۱۶۰ هزار نفر به این ویروس آلوده شده اند و ۲۰ هزار نفر هم جان باخته اند! وی در خصوص اجرای مرحله دوم طرح مقابله با ویروس کرونا در این کشور نیز اعلام کرد: از تاریخ ۴ مه امسال (۱۵ اردیبهشت ۹۹) وارد مرحله دوم این طرح خواهیم شد. اما هنوز باید مراقب باشیم. چون هم اکنون در مرحلهای هستیم که به اصطلاح، اولین کور سوهای نور را مشاهده میکنیم و باید از نتایج به دست آمده، دفاع و آنها را حفظ کنیم. بوچا با در نظر گرفتن خواستهها و نیاز به بازگشایی مشاغل با مقایسه کردن فرانسه با ایتالیا گفت: اگر رئیس جمهور، امانوئل مکرون ادامه تعطیلیها را در این کشور تا تاریخ ۱۱ مه (دوشنبه ۲۲ اردیبهشت) امسال در نظر گرفته است، به این علت است که میداند بدون سلامتی، اقتصادی نیز وجود نخواهد داشت.
بیش از نیمی از کارگران در ایتالیا برخلاف تعطیلیها سر کار میروند
در حالی دولت ایتالیا به منظور مقابله با گسترش ویروس کرونا در این کشور، محدودیتهایی از جمله تعطیلی گسترده تعدادی از مشاغل را در نظر گرفته است که بیش از نیمی از کارگران، با بی توجهی به آن، در محل کار خود حاضر میشوند.
به گزارش پایگاه اینترنتی ایتالیایی زبان "تله بورسا"، موسسه ملی آمار ایتالیا (ایستات) در تازهترین گزارش خود در خصوص مشاغل "غیرفعال" و "فعال" در ایتالیا پس از تدابیر و اقدامات سختگیرانه دولت اعلام کرد: بیش از نیمی از کارگران بخش صنعت و خدمات رسانی خصوصی، حتی طی دوره به اصطلاح تعطیلیهای گسترده در کشور در محل کار خود حاضر میشوند. میزان ۵۵ ممیز ۷ دهم درصد از کارگران فعال در این بخش ها، به حاضر شدن در دفاتر یا کارخانجات محل کار خود ادامه میدهند. این آمار در ارتباط با پایان ماه مارس امسال است و در برگیرنده کارگران بخشهای مختلف خدمات رسانی هوشمند نیست. موسسه ملی آمار ایتالیا در این گزارش افزود: حضور کارگران شرکتها و کارخانجات در محل کار خود و نادیده گرفتن تعطیلی ها، بیش از همه در جنوب این کشور اتفاق میافتد. از جمله شهرهایی که کارگران در محل کار خود حاضر میشوند، میتوان به بازیلیکاتا، سیسیل و کالابریا اشاره کرد. تعداد کارگرانِ به اصطلاح "خارج از خانه" در دیگر شهرهای ایتالیا نیز افزایش یافته است. این میزان در جنووا ۶۹ ممیز ۶ دهم، در رم (پایتخت ایتالیا) ۶۸ ممیز ۵ و در شهر میلان برابر با ۶۷ ممیز ۱ دهم درصد است.
وزیر بهداشت ایتالیا: برغم روند کاهنده ابتلا، اما شرایط هنوز جدی است
در حالی که تعداد افراد آلوده به ویروس کرونا و بیماران بستری شده در بیمارستانهای ایتالیا رو به کاهش است، وزیر بهداشت این کشور میگوید: شرایط ایتالیا هنوز جدی است.
به گزارش پایگاه اینترنتی ایتالیایی زبان " نوتیتسیه ویرجیلیو"، تعداد قطعی افراد آلوده به ویروس کرونا و بیماران بستری شده در بیمارستانهای ایتالیا به علت شرایط اضطرار متاثر از ویروس کرونا در این کشور در حال کاهش است.
این در حالی است که "روبرتو اسپرانتسا" وزیر بهداشت ایتالیا دیروز در یک برنامه شبکه تلویزیونی "لا سِته" (ایتالیا) اعلام کرد: شرایط هنوز جدی است. اقدامات (سختگیرانه) دولت به منظور مقابله با این ویروس، در حال نتیجه دادن است. به لطف رفتار شهروندان ایتالیایی نیز امکان نجات دادن جان هزاران نفر فراهم شده است. اما باید واقع بین بود. چرا که هنوز با اعداد و ارقامی مواجهیم که جدی و زیادند. وی افزود: برخی آمارها امیدوار کننده است. اما هنوز در بحران کامل بسر میبریم. باید از بحث و جدلهای سیاسی، پرهیز و با یکدیگر همکاری و تلاش کنیم. سازمان حمایتهای مردمی ایتالیا نیز در تازهترین خبرنامه خود نوشت: تعداد افراد آلوده به این ویروس، در حال کاهش محسوس است. تا به امروز، تعداد ۱۰۴ هزار و ۲۹۱ نفر دچار بیماری کووید-۱۹ شده اند، تعداد ۲۱ هزار و ۶۷ نفر جان باخته و از تعداد ۱۶۲ هزار و ۴۸۸ فرد آلوده به ویروس کرونا، ۳۷ هزار و ۱۳۰ نفر بهبود پیدا کرده اند. این سازمان همچنین تعداد افراد بستری شده در بخش مراقبتهای ویژه (آی سی یو) در بیمارستانهای ایتالیا را نیز کاهشی اعلام کرد و گفت: تمامی این موارد، حاکی از آن است که اقدامات دولت ایتالیا در مقابله با ویروس کرونا در حال نتیجه بخشی است و سیاستهای دولت و تشکیل نیروی واکنش سریع به ریاست "کولائو" با هدف مقابله با ویروس کرونا برای ورود به مرحله دوم این طرح است.
تعداد پزشکان و داروسازان جان باخته در ایتالیا بر اثر کرونا افزایش یافت
سازمان نظام پزشکی و نیز سازمان غذا و داروی ایتالیا در تازهترین گزارش خود در خصوص جان باختن کادر بخش بهداشت و درمان این کشور بر اثر بیماری کووید-۱۹، اعلام کرده اند، تاکنون تعداد ۱۱۶ پزشک و ۸ داروساز فوت کرده اند.
به گزارش پایگاه اینترنتی روزنامه ایتالیایی زبان "لا رپوبلیکا"، سازمان نظام پزشکی ایتالیا در تازهترین گزارش خود در خصوص تعداد پزشکان جانباخته در این کشور بر اثر آلوده شدن به ویروس کرونا، اعلام کرده، با جان باختن تعداد ۷ پزشک دیگر، تعداد آنها به ۱۱۶ نفر افزایش یافته است.
"آندرآ ماندلی" رئیس سازمان غذا و داروی ایتالیا نیز در این خصوص، در سخنانی اعلام کرده است، تا کنون در مجموع تعداد ۸ پزشک داروساز در ایتالیا به علت بیماری کووید-۱۹ جان باخته اند.
بازگشت اولین گروه از دانشجویان مقیم ایتالیا به ایران
امسال میزان بیکاری در ایتالیا حدود ۱۳ درصد افزایش خواهد یافت
در حالی صندوق بین المللی پول با اشاره به گسترش ویروس کرونا در ایتالیا از رکود اقتصادی شدید در این کشور خبر داده است که امسال، میزان بیکاری در ایتالیا به حدود ۱۳ درصد افزایش خواهد یافت.
به گزارش پایگاه اینترنتی ایتالیایی زبان "فانپیج"، صندوق بین المللی پول در تازهترین گزارش خود در خصوص شرایط اقتصادی ایتالیا در حالی که این کشور در حال مقابله با بحران ویروس کرونا است، اعلام کرد: ایتالیا بیشترین هزینه را در مقابله با این ویروس پرداخت خواهد کرد. به همین علت امسال تولید ناخالص داخلی این کشور میتواند تا ۹ ممیز ۱ دهم درصد کاهش، سپس در سال ۲۰۲۱ میلادی تا ۴ ممیز ۸ دهم درصد افزایش یابد. بر اساس پیش بینیهای صورت گرفته صندوق بین المللی پول، در میان اقتصادهای بزرگ دنیا، اقتصاد ایتالیا هزینههای سنگینی را به علت بحران متاثر از همه گیری ویروس کرونا پرداخت خواهد کرد. البته شیوع این بیماری، عواقبی نیز برای همه دیگر کشورها نیز در خواهد داشت.
به عقیده کارشناسان صندوق بین المللی پول، امسال تولید ناخالص داخلی جهانی به میزان ۳ درصد کاهش خواهد یافت. چنین موضعی، حاکی از قرار گرفتن در شرایطی، خیلی بدتر از بحران اقتصادی سال ۲۰۰۸ میلادی است. بدین ترتیب، امسال میزان تولید ناخالص داخلی منطقه یورو، ۷ ممیز ۵ دهم و در ایتالیا ۹ ممیز ۱ دهم درصد کاهش خواهد یافت. این میزان از کاهش در اسپانیا برابر با ۸، در فرانسه ۷ ممیز ۲ دهم و در آلمان ۷ درصد خواهد بود. میزان افزایش تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۱، در آلمان ۵ ممیز ۲، در فرانسه ۴ ممیز ۵ و در اسپانیا نیز ۴ ممیز ۳ دهم درصد خواهد بود. این پایگاه اینترنتی نوشت: ما شاهد عواقب منفی کاهش تولید ناخالص داخلی بر اشتغال نیز خواهیم بود. بر اساس پیش بینیهای به عمل آمده توسط اقتصاددانان صندوق بین المللی پول، امسال، میزان بیکاری در ایتالیا به ۱۲ ممیز ۷ دهم و در منطقه یورو به ۱۰ ممیز ۴ دهم درصد افزایش خواهد یافت. شاید در سال ۲۰۲۱، این روند از افزایش بیکاری، اندکی کاهش یابد و به ۱۰ ممیز ۵ دهم در ایتالیا و ۸ ممیز ۹ دهم درصد در منطقه یورو برسد.
مقام پیشین یونان در خصوص ریاضت اقتصادی ایتالیا هشدار داد
وزیر پیشین دارایی یونان با اشاره به گسترش ویروس کرونا در ایتالیا هشدار داد، سیستم ساز و کار مالی اروپا، ایتالیا را به سمت ریاضت اقتصادی پیش میبرد.
به گزارش پایگاه اینترنتی خبرگزاری ایتالیایی زبان "آدنکرونوس"، "یانیس وراوفاکیس" در خصوص موضوع گسترش ویروس کرونا در ایتالیا و چگونگی تعاملات اتحادیه اروپا با این کشور در مقابله با این ویروس، در سخنانی اعلام کرد، کشور شما، مانند کل اروپا در معرض افسردگی گستردهای قرار گرفته است که ما وظیفه داریم از آن جلوگیری کنیم.
منابع مالی در نظر گرفته شده (برای ایتالیا)، ۵۰۰ میلیارد یورو نیست، بلکه ۲۸ میلیارد یورو است. باقیمانده این مبلغ، وام هست. آمریکا میزان ۶ درصد از تولید ناخالص داخلی خود را با تأمین اعتبار و نه وام، به سیستم اقتصادی وارد کرده است. اگر اروپا بدهی یکی از کشورهای عضو این اتحادیه را در میان دیگر کشورهای عضو تقسیم نکند، ما با بی ثباتی روبرو خواهیم شد.
وزیر پیشین دارایی یونان افزود، سیستم ساز و کار مالی اروپا بی فایده است. بنابراین، اگر جوزپه کونته (نخست وزیر ایتالیا) ۵۰۰ میلیارد یورو را دریافت کند، همین موضوع موجب سنگینی بدهیهای این کشور و افزایش کسری بودجه آن خواهد شد. سپس، نمایندگان اتحادیه اروپا نیز به رم (پایتخت ایتالیا) خواهند آمد و به شما خواهند گفت، کسری بودجه خیلی زیادی دارید. باید آن را کاهش دهید! زمانی هم که ایتالیا (پس از پشت سر گذاشتن بحران کرونا) شروع به احیاء اقتصادی خود کند، نوبت ریاضت اقتصادی خواهد رسید.
وراوفاکیس در پایان افزود، ثروت آلمان نیز به صادرات به ایتالیا و اسپانیا بستگی دارد: بدون همبستگی و بدون عقل سلیم، ایتالیا از بین میرود، سیستم یورو نیز از هم پاشیده میشود و همین موضوع نیز برای آلمان زیان بار خواهد بود.