حجت الاسلام و المسلمین مظفری با بیان اینکه یکی از رویکردهای اصلی مرکز شورای حل اختلاف بحث مصالحه و سازش است، میانگین میزان مصالحه پروندههای کیفری در کشور را ۴۸ درصد اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ حجت الاسلام و المسلمین مظفری رئیس مرکز امور شوراهای حل اختلاف کشور گفت: حدود ۳۷۰ هزار و ۱۶۲ فقره موجودی شعب شورای حل اختلاف بوده است.
وی افزود: یکی از رویکردهای اصلی مرکز شورای حل اختلاف بحث مصالحه و سازش است و این مورد تاکید رئیس قوه قضاییه و پیگیریهای مرکز شورای حل اختلاف است که در این زمینه بعد از اجرای بخشنامه رئیس قوه قضاییه که پایان مردادماه سال ۹۸ صادر شد، میانگین میزان مصالحه در حوزه پروندههای کیفری ۴۸ درصد و در پروندههای حقوقی ۳۶ درصد است.
حجت الاسلام و المسلمین مظفری در ادامه به ارائه آماری از استانها پرداخت و گفت: استان قم با ۷۹ درصد، فارس ۶۳ درصد، کرمان ۶۲، گلستان ۶۲، همدان ۶۱، خراسان رضوی ۵۶ درصد، آذربایجان غربی ۵۵ درصد و یزد و کردستان و سمنان ۵۱ درصد مصالحه داشته اند که از کل پروندههای کیفری که برای مصالحه به شوراها ارجاع شده این آمار منجر به صلح و سازش شده است.
رئیس مرکز امور شوراهای حل اختلاف کشور همچنین آمار مصالحه پروندههای حقوقی در استانهای موفق را به ترتیب در استان سیسستان و بلوچستان ۸۹ درصد، استان یزد ۵۶ درصد، کرمانشاه ۵۵ درصد و کردستان ۵۴ درصد، گلستان ۵۳ درصد، کرمان ۵۲ درصد، همدان ۵۱ درصد، فارس ۴۸ درصد، چهارمحال و بختیاری ۴۱ درصد، آذربایجان غربی ۳۹ درصد است.
وی گفت: از ۱۲ مجتمعهای شهر تهران و استان تهران به صورت کاملا سرزده بازدید بعمل آمده و در شعب پرونده بررسی شده است.
حجت الاسلام و المسلمین مظفری یکی دیگر از اقدامات شوراهای حل اختلاف را دیدار چهره به چهره با مردم عنوان کرد و گفت: در چند ماه گذشته ۲۴ روز برای ملاقات مردمی تخصیص یافته و ۲۰۵ نفر موارد را مطرح و دستورات لازم برای رسیدگی به مشکلات آنها صادر شده است.
وی با اشاره به سایت مربوط به شورا گفت: در این سایت ارتباط مستقیم با رئیس مرکز پیش بینی شده و تا امروز ۳۲۶ مورد تقاضای مردم در حوزه اجرا، بررسی مجدد پرونده و مشکلات مربوط به شوراها بررسی و به ۲۸۰ مورد پاسخ قطعی داده شده است و بقیه نیز به محض نتیجه اطلاع رسانی میشود.