رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان: استفاده از ماسک در خارج از خانه ضروری است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان سمنان، دکتر دانایی در اولین نشست خبری با محوریت اطلاع رسانی در خصوص اقدامات دانشگاه علوم پزشکی سمنان در زمینه ویروس کرونا به صورت ویدیو کنفرانسی گفت: با تقویت زیرساخت های مناسب بهداشت و درمان در سال های گذشته، استان سمنان در زمان شروع بیماری کرونا با مشکلی مواجهه نشد.
وی با اشاره به پذیرش اولین بیمار مبتلا به ویروس کرونا در 2 اسفندماه افزود: جهت مدیریت پذیرش بیماران و مراجعین به بیمارستان ها، بیمارستان کوثر به بیمارستان تخصصی کرونا تبدیل شد و بیماران داخلی و بخش تروما به بیمارستان های امیرالمونین و شفا انتقال یافتند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان افزود: پانصد تخت جهت پذیرش بیماران کرونا در نظر گرفته شد، در زمان اوج بیماری که 200بیمار پذیرش شدند، حدود 40 درصد از پانصد تخت استفاده شد و در شهرستان دامغان و گرمسار نیز دو بیمارستان صحرایی برای پشتیبانی در شرایط بحران راه اندازی شد.
دکتر دانایی گفت: جهت کاهش ازدحام مراجعان به بیمارستان ها 10مرکز جامع سلامت به صورت 16 ساعته آماده ارائه خدمات به مردم هستند. این مراکز با ارجاع بیماران مشکوک به بیمارستان و درمان سایر بیماران موجب کاهش مراجعه مردم به بیمارستان ها گردیدند.
وی افزود: در طرح بسیج ملی مبارزه با ویروس کرونا از 420هزار جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان با 417هزار نفر تماس گرفته شد و 65 هزار نفر نیز در سامانه سلامت ثبت نام کردند.
وی افزود: از بین 475 بیمار مبتلا به کرونا در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان تاکنون 56 درصد مرد و 46 درصد آنان زن بودند و همچنین میانگین سن مبتلایان 55 سال و نیم و فوت شدگان 71 سال است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان گفت: احساس کنترل بیماری در بین مردم و رعایت نکردن بهداشت مشکل جدی حال حاضر است.
وی افزود: در حال حاضر تمامی تجهیزات بهداشتی لازم برای مقابله با ویروس کرونا به غیر از ماسک N95 در استان تولید می شود که استان سمنان علاوه برتامین نیازهای داخلی خود اقدام به ارسال لوازم بهداشتی به استان های دیگر کرده است.