طلال تملالی گزارشگر شبکه تلویزیونی الجزیره، گفت: نشستهای خبری رئیس جمهور آمریکا درباره کرونا، تا چه اندازه بیانگر واقعیتی است که در نشستها در پشت درهای بسته مطرح میشود. روزنامه واشنگتن پست پس از مصاحبه با ۳۲ شخصیت از جمله مقامات بلندپایه دولت ترامپ، اعضای کنگره و مسئولان بهداشت عمومی و جمهوریخواهانی که در تماس مستمر با کاخ سفید هستند، به این نتیجه رسید که ترامپ یکی از بزرگترین موانع در راه مقابله با ویروس کرونا بود.
جان باختن هزار و ۵۰۹ نفر طی ۲۴ ساعت گذشته
خبرگزاری فرانسه اعلام کرد دانشگاه جانز هاپکینز از جان باختن هزار و ۵۰۹ نفر بر اثر ویروس کرونا در آمریکا طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
ترامپ: از عملکرد سازمان جهانی بهداشت راضی نیستم
شبکه تلویزیونی الجزیره مباشر به نقل از دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با اعضای کمیته بحران اعلام کرد، از عملکرد سازمان جهانی بهداشت و سازمان تجارت جهانی راضی نیستم.
رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد، دستگاههای تنفس مصنوعی به روش مناسبی به دست فرمانداران ایالت ها رسید. البته برخی ایالت ها هم نمی دانستند که این تجهیزات را در اختیار داشتند.
ترامپ گفت در چند روز آینده به زمان از سرگیری مجدد فعالیت های اقتصادی در کشور پی خواهیم برد.
وی افزود، شرایط کارگران و شرکت های کوچک را درک می کنیم. تلاشمان این است که به آنان کمک کنیم تا بتوانند این بحران را پشت سر بگذارند.
وی گفت پیش بینی ما از هماهنگی کشورهای تولید کننده نفت برای کاهش تولید، هماهنگی براساس توافق اوپک پلاس و به صورت ۲۰ میلیون بشکه در روز است.
تلخ و شیرین های کرونا
دبیرکل سازمان ملل می گوید جهان نباید اجازه دهد ویروس کرونا به بحران فقر و گرسنگی در جهان تبدیل شود.
دکتر فائوچی از پزشکان مشهور آمریکا در شبکه درمان این کشور هم ابراز نگرانی کرده که ممکن است موج دوم کرونا را در پاییز و زمستان امسال شاهد باشیم. سازمان بهداشت جهانی هم از کافی نبودن اطلاعات خود از این ویروس می گوید. با این وجود این را هم گفته که هفتاد نمونه واکسن برای مبارزه با این ویروس در دست تهیه و آزمایش است.
پاسخ تند ترامپ به یکی از خبرنگاران منتقد
شبکه تلویزیونی الجزیره مباشر گزارش داد: دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با اعضای کمیته بحران اعلام کرد، برای از سرگیری فعالیتهای اقتصادی در آمریکا اختیار مطلق دارم.
ترامپ، به شدت به خبرنگاری که از او دلیل تاخیر در تدابیر دولت برای فاصله گذاری اجتماعی پرسید تاخت و او را به دنباله روی از رسانههایی متهم کرد که مروج دروغند.
وی مدعی شد تصمیم برای تعطیلی ها با هدف متوقف ساختن شیوع ویروس کرونا، در زمان مناسب اتخاذ شد و در این زمینه تاخیری نداشتیم.
فائوچی: اگر تدابیر ضد کرونایی زودتر اجرا میشد انسانهای بیشتری نجات مییافتند
شبکه تلویزیونی الجزیره مباشر گزارش داد: آنتونی فائوچی، رئیس مؤسسه ملی آلرژی و بیماریهای عفونی آمریکا، در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با اعضای کمیته بحران اعلام کرد، اگر تدابیر مقابله با کرونا زودتر اجرای میشد چه بسا شاهد نجات جان انسانهای بیشتری بودیم.
تعداد قربانیان کرونا در ایالت نیویورک از مرز ۱۰ هزار نفر گذشتبه گزارش پایگاه اینترنتی ورلد میتر، با مرگ ۶۷۱ نفر دیگر در اثر ابتلا به ویروس کرونا در ایالت نیویورک تعداد قربانیان این ویروس به ۱۰ هزار ۵۶ نفر رسید. به گزارش این پایگاه با تائید ابتلای ۲ هزار ۷۰۹ مورد جدید به ویروس کرونا در آمریکا تعداد مبتلایان به این ویروس به ۵۶۳ هزار و نه نفر رسید که از این تعداد ۲۲ هزار ۸۴۳ نفر تاکنون جان خود را از دست داده و ۳۳ هزار ۴۳۹ نفر بهبود یافته اند.
کاخ سفید شایعات در خصوص اخراج فائوچی را مضحک خواند
به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، کاخ سفید روز دوشنبه اعلام کرد اظهارات مبنی بر این که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا قصد دارد آنتونی فائوچی، متخصص پزشکی ارشد دولت این کشور را در بحران ویروس کرونا برکنار کند, "مضحک" است.
در پی اقدام ترامپ به بازتوئیت انتقادی از این پزشک با هشتگ "فائوچی را اخراج کنید", شایعات مبنی بر این که فائوچی ممکن است اخراج شود، شدت یافت. سخنگوی کاخ سفید این شایعات رسانهای را مضحک خواند و تاکید کرد رئیس جمهور ترامپ دکتر فائوچی را اخراج نمیکند.
کرونا باعث شده هزاران آمریکایی برای تهیه مواد غذایی با مشکل مواجه شوند
شبکه تلویزیونی سی بی اس گزارش داد شیوع ویروس کرونا سبب شده است هزاران آمریکایی هر روز ساعتها برای دریافت کمکهای غذایی در صف بایستند.
بر اساس این گزارش، جانت شاملیان خبرنگار سی بی اس گزارش داد اکنون برخی مناطق آمریکا با کمبود مواد غذایی مواجهند و این در حالی است افرادی که به صورت داوطلبانه به انتقال مواد غذایی به این افراد میپردازند در ارتباط با وضعیت سلامتی خودشان به شدت نگرانند.
این خانم و آقای آمریکایی به شدت برای تهیه غذا با مشکل مواجه شده اند.
این خانم گفت: "گاهی اوقات ما هیچ غذایی نداریم. روزهایی پیش آمده است که چیزی برای خوردن نداشته ایم. "
آنها برای دریافت کمکهای غذایی درخواست داده اند، اما مرکز توزیع مواد غذایی در منطقهای که آنها زندگی میکنند به سبب کمبود مواد غذایی تعطیل شده است.
وی گفت: "دیگر جایی برای مراجعه وجود ندارد. "
فرماندار ایالت نیویورک: منحنی شیوع ویروس کرونا همچنان در حال مسطح شدن است
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، اندرو کوومو فرماندار ایالت نیویورک اعلام کرد: خبر خوب امروز این است، منحنی شیوع ویروس کرونا همچنان در حال مسطح شدن است. کارشناسان از همان روزهای اول گفتند که دو احتمال وجود دارد. یکی اینکه ابتدا شاهد افزایش تند و سپس افت ناگهانی خواهیم بود. دیگری اینکه میتوانیم شاهد مسطح شدن نمودار باشیم. اکنون احتمال دوم به وقوع پیوسته است. نمودار در حال مسطح شدن است. با مسطح شدن منحنی، سرعت افزایش بیماران کُند شده است. این مسطح شدن برای مدتی ادامه دارد و هیچ کس نمیداند تا چه مدت طول میکشد. اما اگر به تعداد کل پذیرشها نگاه کنید، میبینید که به مدت چهار روز، ۸۰ هزار نفر پذیرش شده است. یعنی نمودار کاملاً مسطح است. این خبر خوبی است.
وی افزود: با وجود این، نمودار اندکی در حال افزایش است، ولی میتوان گفت که در حال مسطح شدن است و نه صعود. تعداد کل بیماران بستری شده پایین و بالا شده، ولی در مجموع نمودار افراد بستری کمی نزولی بوده است. من پذیرش بخش مراقبتهای ویژه را نادیده میگیرم. تعداد افراد پذیرفته شده در بخش مراقبتهای ویژه نیز نزولی بوده است. اما بدترین حوزه، تعداد بیمارانی است که به دستگاه تنفسی نیاز دارند. افرادی که به دستگاه تنفسی متصل میشوند اغلب دوام نمیآورند. حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد این افراد زنده نمیمانند. این آمار، ترسناک است. اگر این آمار پایین بیاید اوضاع خوب خواهد شد. ما نگران انتشار ویروس از ایالت نیویورک به ایالتهای همجوار بودیم. ما در این زمینه سختگیرانه عمل کردیم.
اندرو کوومو گفت: ما هنوز شاهد ابتلای حدود ۲۰۰۰ نفر در روز هستیم. بنابراین، همچنان تعداد بیماران در بیمارستانها در حال افزایش است. از طرفی هم برخی افراد از بیمارستان مرخص میشوند. ما همواره در مورد کمبود جا در بیمارستانها نگران هستیم. خبر وحشتناک هم این است که تعداد فوتیها در ۲۴ ساعت گذشته ۶۷۱ نفر بوده است. البته به بدی روزهای گذشته نیست.
فرماندار نیویورک ادامه داد: بنابراین، آمار فوتیها از ۹ هزار و ۳۸۵ نفر به ۱۰ هزار و ۵۶ نفر افزایش پیدا کرد. در حملات یازدهم سپتامبر دو هزار و ۷۵۳ نفر از ایالت نیویورک جان خود را از دست دادند. اما ویروس کرونا جان ده هزار و ۵۶ نفر را گرفته است. همانطور که میدانید حملات یازدهم سپتامبر زندگی همه نیویورکیها را تغییر داد. در ایالت نیویورک ۱۰ هزار نفر، در ایالت نیوجرسی دو هزار نفر و در ایالت ماساچوست ۷۵۶ نفر جان خود را از دست داده اند. چرا میزان ابتلا در ایالت نیویورک این اندازه است؟ چرا شهرهای شیکاگو، دیترویت و واشنگتن؟ دلیلش تراکم جمعیت است. دلیلش تعداد بالای مردم در یک منطقه کوچک جغرافیایی است. همین مسئله باعث شده ویروس به سرعت انتشار پیدا کند. این ویروس یک قاتل است، این ویروس بسیار مسری است. محیطهای پرتراکم یک بستر مناسب برای این ویروس هستند.
کاخ سفید از شیوع ویروس کرونا اطلاع داشت، اما اقدامی نکرد
روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز اوایل این هفته نوشت: دولت ترامپ زمانی که ویروس کرونا به آمریکا رسید به شواهد اعلام شده از طرف کارشناسان سلامت همگانی و مشاوران کاخ سفید، اعتنایی نکرد.
پایگاه اینترنتی آمریکایی فارن پالسی نوشت: این خبر پس از آن اعلام شد که قبلاً مشخص شده بود پیتر ناوارو مشاور تجاری کاخ سفید ۲۹ ژانویه در یادداشتی به دولت ترامپ درباره خطرات رسیدن ویروس کرونا به آمریکا هشدار داده بود. جامعه اطلاعاتی آمریکا هم در سراسر ماههای ژانویه و فوریه در خصوص شیوع ویروس کرونا هشدار داده بود.
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا این موضوع را رد کرده بود و اعمال محدودیتها بر مسافران از چین در ۳۱ ژانویه را شاهدی بر اقدامات دولت خود میدانست.
کاخ سفید ۱۶ مارس دستور العملهایی را در مورد بهداشت همگانی اعلام کرد. در عین حال، کاخ سفید تصمیم گیری در خصوص سطح محدودیتی که باید در مورد شهروندان هر ایالت اعمال شود به عهده ایالتها گذاشت.
کمبود دستگاه تنفسی موجب شده پزشکان از لوله پولیکا استفاده کنندبیتوجهی ترامپ به کمبود امکانات درمانی بیمارستانها فاجعه آفرید؛ پزشکان برای دادن "تنفس مصنوعی" دست به دامن لوله پولیکا شدند!
کمبود دستگاه تنفسی همچنین موجب شده است پزشکان از یک دستگاه برای چند بیمار استفاده کنند.
کووید ۱۹ از ماه دسامبر در کالیفرنیا شیوع پیدا کرد
نشریه دیلی میل در گزارشی نوشت: مقامات ایالت کالیفرنیا گفتند شیوع ویروس کرونا در این ایالت از ماه دسامبر آغاز شد.
در این گزارش به قلم آریل زیلبر آمده است: به گفته برخی مقامات، ویروس کرونا احتمالا از ماه نوامبر در ایالت کالیفرنیا شیوع پیدا کرده بود، ماهها پیش از آن که این ایالت قرنطینه و اقدامات مرتبط با فاصله گذاری اجتماعی را به اجرا گذارد.
دکتر جک اسمیت مدیر اجرایی منطقه سانتا کلارا بر این باور است که شدت فصل آنفلوآنزا سبب شد کادر درمانی و مقامات بهداشتی بر این باور باشند که به سبب شباهت علائم ابتلا به آنفلوآنزا و ویروس کرونا، بیمارانی که به بیمارستانها مراجعه میکنند، به آنفلوآنزا مبتلا شده اند.
اما در اصل، شماری از شهروندان کالیفرنیا که در اوایل امسال بیمار و به پزشکان مراجعه کرده بودند احتمالا از جمله نخستین موارد ابتلا به ویروس کرونا بوده اند.
مرگ یکی از ملوانان ناو هواپیمابر روزولت
شبکه تلویزیونی الحدث گزارش داد: رسانههای آمریکا از مرگ یکی از ملوانان ناو هواپیمابر روزولت، بر اثر ابتلا به کرونا خبر دادند.
تصاویر پهپادی از بیمارستان موقت در نیواورلئان برای درمان بیماران کرونایی
شبکه تلویزیونی راپتلی روسیه تصاویر تهیه شده توسط پهپادها را از یک بیمارستان موقت در نیواورلئان آمریکا منتشر کرد.
بر اساس این گزارش، این تصاویر مربوط به مرکز همایشهای Ernest N. Morial در نیواورلئان است که به بیمارستانی برای درمان بیماران کرونایی تبدیل شده است.
گفته میشود این بیمارستان موقت میتواند تا دو هزار بیمار را پذیرش کند.
نیو اورلئان با یک بحران در ارتباط با ویروس کرونا مواجه شده و این در حالی است که ۲۰ درصد ساکنان آن در فقر به سر میبرند. ایالت لوئزیانا در حال حاضر قرنطینه شده است، زیرا موارد ابتلا به کووید ۱۹ در این ایالت هر روز در حال افزایش است. بر اساس جدیدترین ارقام منتشر شده از سوی دانشگاه جانز هاپکینز، آمریکا بیشترین بیماران مبتلا به ویروس کرونا را در جهان داراست و تاکنون ۵۵۷ هزار و ۵۰۰ نفر در این کشور به کووید ۱۹ مبتلا شده و بیش از ۲۲ هزار نفر نیز جان خود را از دست داده اند.
الجزیره افزود: واشنگتن پست به این موضوع اشاره میکند که شش نفر از پزشکان بلندپایه در تیم مبارزه با کرونا در کاخ سفید، پس از نشستهای خبری ترامپ با یکدیگر دیدار میکنند و از آنچه که او بیان میکند، ابراز ناراحتی میکنند. تیمهای متعددی در کاخ سفید درباره مقابله با کرونا تشکیل شده است، بدون آنکه سازوکار هماهنگی بین آنها مشخص باشد. واشنگتن پست نتیجه گرفت که دولت ترامپ هیچ برنامه مشخصی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا ندارد.
انتقاد نماینده دمکرات از کم کاری دولت ترامپ در بحران کرونا
نماینده دمکرات ایالت ماساچوست از دولت آمریکا به علت عدم رسیدگی به وضعیت بیماران کرونایی به شدت انتقاد کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی «نَو دیس نیوز» (NTN)، جو کندی سوم (Joe Kennedy III) درباره شیوع بیماری کرونا در آمریکا گفت: «شب گذشته داشتم به رختخواب میرفتم که بخوابم. سه خبری که دیروز شنیده بودم باعث شد بهم بریزم. به نظر من آنچه که اکنون در سراسر آمریکا مشاهده میکنیم، باید زنگ هشداری برای تک تک ما باشد. نوع پاسخ ما به یک بیماری همه گیر و مرگبار - اگر تا الان ما را تحت تاثیر خود قرار نداده باشد- در آینده ما را تحت تاثیر خود قرار خواهد داد».
این نماینده دمکرات افزود: دولت آمریکا بالاخره اذعان کرد که این (شیوع کرونا) باعث تلفات زیاد خواهد شد. براساس پیش بینی خودِ دولت، چیزی بین ۱۰۰ هزار تا ۲۴۰ هزار نفر (در آمریکا) به علت شیوع ویروس کرونا جان خود را از دست خواهند داد. برای اینکه این عدد و رقم را متوجه شوید میگویم این تعداد بیش از تعداد نظامیان کشته شده آمریکایی در مجموع جنگهای ویتنام و کره است.
این نماینده در ادامه گفت: دومین مطلب این است که براساس یک گزارش مطبوعاتی، دولت ترامپ قبل از آنکه شرکت جنرال موتورز را وادار به تولید دستگاههای تنفس مصنوعی بکند، در طول ریاست جمهوری خود «قانون تولید برای دفاع» را صدها هزار بار فعال کرده است. فراموش نکنیم که این دولت اندکی بیش از هزار روز عمر دارد. براساس این گزارشها، این قانون صدها بار در روز فعال شد تا قرار دادهای دولتی را در قالب فهرستی پیش روی این شرکتها قرار دهند، اما هنوز میبینیم که آنها ماسک و تجهیزات حفاظت فردی ندارند!
وی افزود: صدها نیروی حرفهای در سراسر ایالت ماساچوست و شاید هزاران نفر در سراسر این کشور هستند که ما هنوز نمیتوانیم تجهیزات حفاظت فردی را در اختیارشان قرار دهیم. من هر روز ساعتها تلاش کردم که این اقلام را از سراسر جهان تهیه کنم. ما میتوانیم این اقلام را در اینجا (آمریکا) تولید کنیم، اما این کار را نمیکنیم، چون این دولت - و این رئیس جمهور - به دلایلی تصمیم گرفته است این قانون را اکنون اجرایی نکند. آنها تا این لحظه هر روز صدها بار این قانون را فعال میکردند، اما اکنون این کار را نمیکنند. اگر شما برای حفاظت از نیروهای امدادی و عزیزان ما این کار را انجام ندهید آنها بیمار خواهند شد و فوت خواهند کرد.
علنیتر شدن اختلافات در دولت آمریکا
شبکه تلویزیونی الجزیره گزارش داد: همزمان با علنیتر شدن اختلافات داخلی در دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا درباره شیوع ویروس کرونا، مقامات دولت مرکزی از اعلام آمارهای شفاف درباره شمار فوتیهای کرونا خودداری میکنند.
محمد العلمی خبرنگار شبکه تلویزیونی الجزیره در واشنگتن، در مصاحبه با این شبکه، گفت: آمارها در آمریکا از شرایط بد به بدتر منتقل میشود. درباره بعضی آمارها سکوت میشود. به عنوان مثال در خانههای سالمندان، شاهد افزایش هولناک شمار فوتیها هستیم، بدون آنکه آمارهای رسمی وجود داشته باشد.
وی افزود: خبرگزاری آسوشیتدپرس با جمع آوری ارقام به این نتیجه رسید که فقط در ۱۰ روز گذشته، بیش از سه هزار فرد مسن در خانههای سالمندان فوت کردند، بدون آنکه دولت آمریکا توجهی به آنها داشته باشد؛ بنابراین آمارها، چه در کانون اصلی شیوع کرونا و چه در دیگر ایالتهای آمریکا، در حال افزایش است. تحول دیگر آن است که دونالد ترامپ در چند هفته گذشته تلاش کرد تاریخ را به گونه دیگری ثبت کند. اکنون ترامپ در برابر برجستهترین کارشناس پزشکی در تیم کاری خود یعنی آنتونی فائوچی مسئول ارشد مبارزه با بیماریهای واگیردار در آمریکا، قرار گرفته است.
فائوچی از سال ۱۹۸۴ تاکنون یعنی از دوره ریگان این مسئولیت را برعهده دارد و در آن زمان برای مقابله با شیوع ایدز تلاش میکرد و پس از آن در دوره شش رئیس جمهور بعدی آمریکا به فعالیت خود ادامه داد. دونالد ترامپ، توئیتی را بازنشر داد که خواستار اخراج فائوچی شده است. جرم فائوچی از نظر ترامپ یا از نظر فرد جمهوریخواهی که در اصل این توئیت را منتشر کرده بود آن است که روز گذشته در مصاحبه با شبکه سی ان ان ابراز عقیده کرد اگر دولت تدابیر پیشگیرانه را یک ماه زودتر اتخاذ میکرد، شاید امکان نجات جان شماری از آمریکاییها وجود میداشت.
شاهد انتشار گزارشهای فزاینده در بیشتر مطبوعات آمریکا هستیم که علاوه بر تاخیر در تصمیم گیری، هرج و مرج گسترده در داخل کاخ سفید وجود دارد. این کشمکش میتواند پیامدهای سیاسی و انسانی به همراه داشته باشد. این در حالی است که ترامپ برای بازگشایی فعالیتها در آمریکا، صرفنظر از تحولات میدانی در زمینه بهداشتی، آماده میشود.
وی افزود: فقط فرماندار نیویورک نیست که از ترامپ به علت کمک نکردن دولت فدرال به ایالتها برای مقابله با پیامدهای شیوع ویروس کرونا، انتقاد میکند. ترامپ گاهی به این مسئله اشاره میکند که آندرو کومو فرماندار نیویورک از حزب دموکرات است و به ریاست جمهوری چشم دوخته است. بعضی فرمانداران جمهوریخواه از جمله فرماندار مریلند، تاکید کرد دولت فدرال اقدامات لازم را برای کمک به دولتهای محلی در ۵۰ ایالت صورت خواهد نداد.
سخنان ترامپ درباره استفاده از عقلش برای تصمیم گیری درباره از سرگیری فعالیتهای اقتصادی، نگرانی بسیاری از جمهوریخواهان را برانگیخت. بسیاری از جمهوریخواهان در کنگره نگران هستند و به صورت محرمانه به ترامپ توصیه کردند، در نشستهای خبری روزمره شرکت نکند. زیرا گاهی سخنان متناقض با سخنان قبلی اش بیان میکند و حتی در یک نشست خبری هم به تناقض گویی میافتد. آنها به ترامپ توصیه کردند فائوچی و متخصصان پزشکی را در برابر افکار عمومی آمریکا قرار دهد، زیرا اعتبار بیشتری در مقایسه با ترامپ دارند.
این نگرانی وجود دارد که ترامپ به حرف مدیران عامل شرکتها و بازرگانان بزرگ گوش کند که برای از سرگیری فعالیتهای اقتصادی و بازگشت به زندگی طبیعی، عجله دارند. شخص ترامپ هم به دلایل سیاسی و انتخاباتی خواهان از سرگیری این فعالیت هاست. زیرا نمیخواهد در حالی که آمارهای بی سابقه بیکاری در آمریکا ثبت میشود، در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کند. صرفنظر از اینها، تمرکز رسانهها همچنان بر تعداد فوتیها و مبتلایان کرونا در آمریکا و ناتوانی دولت در برابر این بیماری است. این رفتار ترامپ میتواند باعث شود آمریکاییهای بیشتری جان خودشان را از دست بدهند.
کره جنوبی از ارسال نخستین محموله تست کرونا به آمریکا خبر داد
خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی روز دوشنبه گزارش داد شرکتهای کره جنوبی روز سه شنبه به درخواست دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور، نخستین محموله از تستها را برای کمک به واشنگتن در مبارزه با کرونا ارسال میکنند.
آمریکا با بیش از ۲۲ هزار کشته، ببشترین آمار مبتلایان به کرونا و قربانیان این بیماری را در جهان دارد.
کره جنوبی در ماه فوریه پس از چین دومین کشور آسیب دیده از کرونا به شمار میآمد. اما این کشور توانست به ویژه با راهبرد گسترده برای غربالگری مردم خود، شیوع کرونا را مهار کند.
این کشور توانست با تست بیش از نیم میلیون نفر از مردم خود، مبتلایان را شناسایی و به این ترتیب شیوع ویروس را کنترل کند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از سئول، مون جائه این رئیس جمهور کره جنوبی ماه گذشته اعلام کرده بود ترامپ در تماس تلفنی از او درخواست تست کرده است.
یونهاپ به نقل از یک مقام وزارت امور خارجه کره جنوبی گفت یک فروند هواپیمای باری آمریکا روز سه شنبه از فرودگاه اینچئون در کره جنوبی به مقصد ایالت مریلیند آمریکا پرواز خواهد کرد. این هواپیما حاوی محمولهای از تستهای ساخت دو شرکت کره جنوبی است.
یونهاپ اعلام کرد این دو شرکت در بین سه تولید کننده کره جنوبی قرار دارند که اخیرا مجوز فوری دولت آمریکا را دریافت کرده اند که به آنها امکان میدهد تستها را به بازار آمریکا عرضه کنند.
یونهاپ به نام این شرکتها و مقدار محمولههای ارسالی اشارهای نکرد.
یک سخنگوی وزارت امور خارجه کره جنوبی با تأیید این خبر و بدون اشاره به توضیحات بیشتر گفت محموله تستها روز سه شنبه ارسال خواهد شد.
شرکت «اس دی بیوسنسور» کره جنوبی ماه گذشته به خبرگزاری فرانسه اعلام کرده بود روزانه ۳۵۰ هزار تست تولید میکند و به زودی با افزایش تولید، این تعداد به یک میلیون تست در روز میرسد.
کره جنوبی شمار مبتلایان به کووید ۱۹ را کمی بیش از ۱۰ هزار و ۵۰۰ نفر ثبت کرده است که ۷۰ درصد از آنها تاکنون بهبود یافته اند.