معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی گفت: جهش تولید یک گام فراتر از رونق تولید است که همه باید در تحقق آن نقشآفرینی کنند.
فرخی افزود: تحقق جهش تولید به عنوان شعار سال ، منوط به تغییر نگاه همه ارکان نظام اسلامی و اقشار مختلف مردم در فرایند تولید است.
وی ادامه داد: رفتار و تفکر دستگاههای اجرایی نسبت به سرمایهگذاری باید تغییر کند بنابراین تسهیل در امور سرمایهگذاران، رفع موانع تولید و همراهی با تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی باید به یک اولویت اصلی در دستگاههای اجرایی تبدیل شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی اضافه کرد: تولیدکنندگان هم باید افق نگاه خود را در این فرآیند حساس افزایش داده و با تولید با کیفیت ضمن تامین نیاز داخل نسبت به جذب بازارهای جهانی بهخصوص بازار کشورهای همسایه گامهای بلند بردارند.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مرکزی نیز گفت: اگر رونق اقتصادی به معنی بهرهبرداری صحیح از ظرفیتهای موجود است، جهش تولید به معنی افزایش تولید همراه با استفاده حداقلی از نیروی کار، سرمایه و انرژی و بیشترین بازدهی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
آخانی افزود: بهرهوری هرچه بیشتر در تولید همراه با بهروزرسانی تکنولوژی و عوامل تولید، آموزش نیروی کار، استفاده از توان تخصصی دانشگاهها و شرکتهای دانش بنیان و فناوری اطلاعات پیشنیاز جهش تولید است که باید بیش از پیش در نهادهای اجرایی و صنایع جاری شود.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان مرکزی گفت: دبیرخانه جهش تولید در سطح ملی این سازمان تشکیل شده و استانها علاوه بر تدوین برنامههای مدون در سطوح استانی باید در سطح ملی نیز ظرفیتهای خود را معرفی کنند.
یادگاری افزود: تجربه سالهای گذشته نشان میدهد که برنامههای درون سازمانی نمی تواند استان را در مسیر جهش تولید قرار دهد و برای تحقق این مهم باید یک سند مدون در سطح استان تشکیل و با نظارت یک دستگاه فرابخشی برنامهها و ظایف هر یک از دستگاهها مشخص و ابلاغ شود.
سال ۱۳۹۹ از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان جهش تولید نامگذاری شده است.