چراغ روشن کار و تلاش در ۲۴ هزار و ۱۹۶ واحد کارگاه بیانگر مسیر هموار برای تحقق جهش تولید در استان مرکزی است.
آباییهزاوه افزود: بیشترین تعداد این کارگاهها با هشت هزار و ۱۹۶ واحد دارای یک نفر کارگر، چهار هزار و ۵۸۱ کارگاه با ۲ نفر کارگر و ۲ هزار و ۵۷۵ کارگاه بین ۱۱ تا ۵۰ کارگر دارد و ۷۵۱ کارگاه فعال زیر پوشش تامین اجتماعی استان مرکزی دارای بیش از ۵۰ نفر کارگر است.
وی گفت : تعداد بیمهشدگان اجباری مشمول ماده ۱۴۸ قانون کار این استان نیز بر اساس آخرین آمار تا اسفندماه سال ۹۸ به ۲۰۶ هزار و ۳۶۱ نفر رسیده که نسبت به مدت مشابه قبل ۶ درصد افزایش یافته است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی افزود : این استان پارسال در حوزه کارگری وضعیت خوبی داشت و بسیاری از مشکلات واحدهای بزرگ این استان گرهگشایی شد و امید است در سال جدید نیز توفیقات خوبی با حضور کارگران توانمند این استان در راستای تحقق جهش تولید رخ دهد.
آبایی هزاوه گفت : بر اساس مصوبه شورای عالی کار، حداقل دستمزد در واحدهای تولیدی زیر پوشش قانون کار برای سال جدید ۲۱ درصد افزایش یافته و از ۱۵ میلیون و ۱۶۸ هزار و ۸۱۰ به ۱۸ میلیون و ۳۵۴ هزار و ۲۷۰ ریال رسیده است.
وی افزود: حقوق و مزایای کارگری نیز با احتساب کمک هزینه مسکن که یک میلیون ریال است ۳۳ درصد افزایش داشته است و به احتمال زیاد کمک هزینه مسکن با تصویب هیات وزیران افزایش پیدا کند که اگر این مهم نیز محقق شود افزایش حقوق کارگری به ۳۵ درصد میرسد.
استان مرکزی دارای ۱۲ شهرستان و بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت است و در این استان حدود سه هزار واحد صنعتی بزرگ، متوسط و کوچک وجود دارد.