یک تولید کننده جوان لالی برای نخستین بار موفق به تولید فلفل دلمه ای با رنگ های مختلف در این شهرستان شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، سرپرست جهاد کشاورزی لالی گفت: سعید تاج گر توانست در گلخانه 800 متری خود این محصول را تولید کند.
علی عباس مظاهری افزود : این فلفل های دلمه ای با استفاده از روشهای کنترل بیولوژیک و مدیریت دما و رطوبت به صورت ارگانیک و سالم تولید شده است.
وی ادامه داد : این محصول در یک دوره شش ماهه برداشت و از هر هزار متر مربع گلخانه هشت تا 10 تن فلفل دلمه ای برداشت می شود
سرپرست جهاد کشاورزی لالی بیان کرد :محصول گلخانهدار جوان این شهرستان به دلیل کیفیت بالای محصول در سطح بین المللی، به استان اصفهان منتقل و از آنجا به کشور روسیه صادر شد.