با افزایش شمار تلفات کرونا در آمریکا به بیش از ۱۵ هزار نفر
آمریکا ناتوان از مدیریت کرونا
افزایش شمار مبتلایان به ویروس کووید ۱۹ به بیش از ۱۵ هزار نفر در آمریکا نشان دهنده عملکرد ضعیف دولت این کشور در جلوگیری از شیوع کرونا است.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما ، افزایش شمار مبتلایان به ویروس کووید ۱۹ به بیش از ۱۵ هزار نفر در آمریکا نشان دهنده عملکرد ضعیف دولت این کشور در جلوگیری از شیوع کرونا است.
کلیسای ساکرامنتو در اوج همه گیری کرونا افراد بی خانمان را در خیابان رها کرد
کلیسای محلهی سنت فرانسیس (St. Francis Parish) در ساکرامنتو اعلام کرد از روز سه شنبه، هفتم آوریل ۲۰۲۰، به علت شدت گرفتن همه گیری ویروس کرونا در آمریکا از ورود بی خانمانها به کلیسا جلوگیری خواهد کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونیای بی سی نیوز، این کلیسا در دست کم ۲۰ سال گذشته، هر شب به افراد بی خانمان سرپناه داده است. اما نزدیک به ۲۰ تن از این افراد پس از گسترش همه گیری ویروس کرونا در ساکرامنتو یکبار دیگر بی سرپناه شدند.
کلیسای محله در ۲۰ سال گذشته هر شب تا ۱۵ نفر از بی خانمانهایی را که پیش از آن، اغلب روی پلههای کلیسا میخوابیدند میزبانی میکرده و به آنان جای خواب میداده است. به گفتهی کشیش دزموند اورلی؛ این جای خواب از ساعت ۷ بعدالظهر تا ۶ صبح در اختیار افراد قرار داده میشد و هر کس زودتر از راه میرسید جای خواب را بدون هیچ تسهیلات و امکانات دیگری به او میدادند.
کشیش اورلی مدعی شد: بیشتر داوطلبانی که این طرح را ساماندهی کرده بودند بیش از ۶۵ سال سن داشتند و به علت محدودیتهایی که پس از گسترش ویروس کرونا اتفاق افتاد کلیسا تصمیم گرفت طرح را بکلی متوقف کند.
برایان براشییر، فرد بی خانمان ۴۷ سالهای است که به مدت چهار سال و نیم از خوابگاه کلیسا بهره مند میشده؛ او گفت: «پیشتر به ما هشدار داده بودند میخواهیم خوابگاه را تعطیل کنیم، اما شب گذشته ناگهان آمدند و پایان خدمات رسانی را اعلام کردند. ما هیچ جایی نداریم؛ مانده ایم کجا برویم. هیچ کس هم به ما نمیگوید چه کار کنیم یا کجا برویم.»
کریستین متزکر، یکی از داوطلبانی که سرپناه بی خانمانها را ساماندهی کرده است گفت: «اقدام کلیسای کاتولیک تکان دهنده است. آنها در هفتهی عیدپاک به یکباره تصمیم گرفتند مُشتی انسان را آوارهی خیابانها کنند که هیچ جایی برای ماندن ندارند. هشت ساعت نمیگذشت که به آنها هشدار دادند میخواهند اینجا را ببندند. از این رو امکان نداشت این افراد بتوانند برنامه ریزی کنند یا اطلاعاتی از افراد دیگر بدست بیاورند. با توجه به اینکه همه گیری اتفاق افتاده و همه باید در مکانی پناه بگیرند، شاهد هستیم که بین ۱۲ تا ۱۶ نفر دیگر به شمار خیابان خوابها افزوده میشود. اینها هیچ جای دیگری ندارند.»
براشییر افزود: «کلیسا مکانی امن بود؛ من پیش از این هم در خیابان بوده ام؛ هر چه داشتم و نداشتم از من دزدیدند و کتکم زدند. اما در کلیسا جای امنی برای استراحت و غذا خوردن داشتیم. حالا این را هم از ما گرفتند.»
کریستین متزکر هم در ادامه گفت: «در اینجا زنانی سالمند بودند که بیش از یک دهه حضور داشتند؛ الان حاضر نیستند؛ حالا اگر از راه برسند و به آنها بگویند باید دوباره به خیابان بازگردند و چادر بزنند؛ خیلی تکان دهنده است. افرادی را در اینجا داریم که هرگز بدون سرپناه رها نشده بودند. رها کردن آنان در خیابان نهایت بیرحمی است. آنها نمیدانند چگونه باید در خیابانها جان سالم بدر ببرند. بسیاری از اینها هیچگونه منابع (پولی و مالی) در اختیار ندارند و سال هاست به همین شیوه رها شده اند. چادر هم به آنها ندادند. نمیدانم چگونه جان سالم بدر خواهند برد. فکر میکنم این برداشت بوجود آمده است که دولت به علت گسترش بیماری کووید-۱۹ دارد افراد بی خانمان را در هتلها و مسافرخانهها اسکان میدهد. البته وکیل ما گفته شاید در نهایت یک نفر از مهمانان شما بتواند شرایط لازم را برای قرار گرفتن زیرپوشش خدمات دولتی بدست بیاورد. از این رو اگر فردی بیمار نباشد او را در هتل اسکان نمیدهند؛ و کلیسا هم به تصور اینکه هر کس بی خانمان باشد و شب را در خیابان بگذراند او را در هتل جا میدهند این خدمات رسانی را متوقف کرده است.»
آمریکا با بحران خیابان خوابی و سیل جمعیت بی خانمانها روبروست و این بحران در ایالتهایی همچون کالیفرنیا بسیار دامنه دار است و شاید در درازمدت هم نتوان برای حل و فصل آن چاره اندیشی کرد.
۱۶ میلیون نفر متقاضی کمک هزینه بیکاری طی سه هفته
نشریه آمریکایی پولیتیکو نوشت: بر اثر شیوع ویروس کرونا تعداد افرادی که در آمریکا تقاضای دریافت کمک هزینه بیکاری دارند طی سه هفته به ۱۶ میلیون نفر رسید.
بیش از ۶ میلیون کارگر آمریکایی متقاضی دریافت مزایای بیکاری شدند
به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، حدود ۶ میلیون و ۶۰۰ نفر دیگر از کارگران آمریکایی هفته گذشته تقاضای دریافت مزایای بیکاری کردند.
نماینده اوهایو از ترامپ به دیوان لاهه شکایت میکند
شبکه تلویزیونی ان بی سی گزارش داد: تاویا گالینسکی نماینده دموکرات مجلس نمایندگان تصمیم دارد علیه دونالد ترامپ رئیس جمهور، آمریکا به اتهام "جنایت علیه بشریت" شکایت کند.
این توییت گالینسکی پس از آن منتشر شد که ترامپ بارها در گزارشهای روزانه خود در این هفته در خصوص مقابله با ویروس کرونا اعلام کرد یک داروی ضد مالاریا میتواند کووید ۱۹ را درمان کند.
اختصاص ۲.۳ تریلیون دلار دیگر برای کمک به اقتصاد آمریکا
به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، بانک مرکزی آمریکا از اختصاص ۲.۳ تریلیون دلار دیگر برای کمک به اقتصاد این کشور در پی خسارات ناشی از شیوع ویروس کرونا خبر داد.
بدبینی بیشتر آمریکاییها نسبت به شرایط ناگوار اقتصادی ناشی از شیوع کرونا
پایگاه اینترنتی اکسیوس نوشت از هر ده آمریکایی یک نفر بر این عقیده است که وضع بد اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا هیچوقت به حالت عادی بر نخواهد گشت.
افزایش تلفات کرونا در آمریکا
به گزارش شبکه تلویزیونی سی بی اس، آمار تلفات آمریکا به ۱۵ هزار نفر نزدیک شد و مرگبارترین روز نیویورک رقم خورد.
وضعیت بی خانمانها در آمریکا و بحران کرونا
شبکه تلویزیونی پی بی اس در گزارشی اختصاصی از وخامت اوضاع بی خانمانها در آمریکا در پی تشدید بیماری کرونا در این کشور اعلام کرد، وضعیت بی خانمانها در آمریکا وخیمتر از گذشته شده است.
ترامپ بار دیگر به سازمان جهانی بهداشت حمله کرد
رئیس جمهور آمریکا درباره شیوع ویروس کووید ۱۹ گفت: برداشت سازمان جهانی بهداشت اشتباه بود. آنها به شدت مرتکب اشتباه شدند. از بسیاری جهات، آنها مرتکب اشتباه شدند. آنها همچنین این تهدید را به شدت کم اهمیت نشان دادند. این خوب نیست.
وی تصریح کرد: آنها ۱۴ ژانویه سخنانی را مبنی بر اینکه کرونا از انسان به انسان منتقل نمیشود، مطرح کردند. آنها این سخنان را در هفته دوم یا سوم ماه دسامبر بیان کرده بودند، اما ۱۴ ماه ژانویه بار دیگر این موضوع را با قاطعیت بیشتری اعلام کردند. سال گذشته و سالهای زیادی، صدها میلیون دلار به سازمان جهانی بهداشت پرداخت شد. سال گذشته این رقم ۴۵۲ میلیون دلار بود و چین تنها ۴۲ میلیون دلار پرداخت کرد. فکر میکنم آنها باید اولویتهایی را در نظر بگیرند. این اولویتها شامل این موضوع میشود که باید با همگان به شیوهای یکسان و مناسب رفتار شود، اما این گونه به نظر نمیرسد.
طرح آمریکا برای قطع کمکها به سازمان جهانی بهداشت
شبکه خبری ان بی سی گزارش داد کاخ سفید در حال بررسی طرحی برای قطع کمکهای آمریکا به سازمان جهانی بهداشت است.
کمبود شدید تجهیزات پزشکی در بیمارستانهای آمریکا و ادعاهای ترامپ؟!
رئیس جمهور آمریکا گفت: تنها ظرف چند روز حدود ۱۱ میلیون ماسک ان ۹۵ را به مناطقی در سراسر کشور که به شدت تحت تأثیر این موضوع قرار گرفته اند، ارسال کردیم.
وی اضافه کرد: ما یک بیمارستان ایجاد کردیم. در حال اتمام احداث یک بیمارستان دیگر هستیم و حتی این احتمال وجود دارد که آنها دیگر به این بیمارستان نیازی نداشته باشند.
ترامپ گفت: ما بیش از ۸ هزار دستگاه تنفس مصنوعی به مناطق مختلف ارسال کردیم و حدود ۱۰ هزار دستگاه تنفس مصنوعی دیگر هم وجود دارد که در صورت لزوم ارسال خواهد شد.
رئیس جمهور آمریکا افزود: ذخایر ملی ما اکنون شامل حدود ۳۰ میلیون قرص هیدروکسی کلروکوئین میشود. ما در تعداد چند میلیونی در حال توزیع آنها هستیم. آزیترومایسین و زینک هم قابل استفاده و در دسترس است. ما ۳۰ میلیون دُز اکنون در اختیار داریم.
عدم تامین درخواستها برای تجهیزات پزشکی در آمریکا
به گزارش شبکه تلویزیونی پی بی اس، فرماندار ایلینوی می گوید: تنها کمتر از ۱۰ درصد از درخواست ما برای تجهیزات خود مراقبتی تامین شده است
افزایش تلفات کرونا در کالیفرنیا
پایگاه اینترنتی لس آنجلس تایمز نوشت: موارد تایید شده ابتلا به کرونا در کالیفرنیا به ۲۱ هزار نفر و تعداد تلفات به ۶۰۰ نفر نزدیک میشود.
گزارشی از کمبود تجهیزات در بیمارستانهای آمریکا
پایگاه اجتماعی یوتیوب گزارشی درباره کمبود تجهیزات در بیمارستانهای آمریکا همراه با اظهارات کادر پزشکی پخش کرد.
بیشتر آمریکاییها عمکرد دولت را در مقابله با کرونا ضعیف میدانند
با افزایش شمار تلفات کرونا در آمریکا به بیش از ۱۲ هزار نفر، نتایج نظرسنجی که موسسه اس اس آر اس برای شبکه خبری سی ان ان انجام داده است حاکیست اکثر آمریکاییها (۵۵ درصد) عملکرد دولت را در جلوگیری از شیوع کرونا در این کشور ضعیف میدانند. بنا بر گزارش پایگاه اینترنتی شبکه سی ان ان، نتایج این نظرسنجی نشان میدهد ۸۰ درصد آمریکاییها معتقدند هنوز بدترین برهه شیوع کرونا فرا نرسیده است و ۵۵ درصد بر این باروند دونالد ترامپ رئیس جمهور کشورشان میتوانست اقدامات بیشتری برای جلوگیری از همه گیری این بیماری به عمل آورد. در همین حال ۳۷ درصد میگویند نگرانی هایشان درباره کروناویروس در چند روز اخیر دوچندان شده است و شمار آنها بسیار بیشتر از پنج درصدی است که از کاهش نگرانی خود در این خصوص میگویند.
در این نظرسنجی ۲۲ درصد شرکت کنندگان اعلام کردند که شخصا فردی را که به این ویروس آلوده شده باشد میشناسند؛ رقمی که در مقایسه با نظرسنجی دو هفته گذشته واشنگتن پست وای بی سی نیوز در این خصوص دو برابر شده است. اکثر آمریکاییها بالغ بر ۵۲ درصد از عملکرد دونالد ترامپ در جلوگیری از شیوع کرونا ناراضی هستند.
میزان محبوبیت دونالد ترامپ به ۴۴ درصد رسیده است و ۵۱ درصد مخالف وی هستند که این ارقام در مقایسه با شمار ۴۳ درصدی موافقان و ۵۳ درصدی مخالفان وی در سه نظرسنجی قبلی سی ان ان تغییر اندکی را نشان میدهد.
کاهش رضایتمندی از عملکرد دولت فدرال آمریکا
در همین حال میزان رضایتمندی از عملکرد دولت فدرال آمریکا در زمینه مقابله با کرونا روز به روز در حال کاهش است و در عرض یک ماه ۱۲ درصد کاهش داشته است. دو حزب جمهوریخواه و دموکرات نیز در ارتباط با عملکرد دولت فدرال در این زمینه به شدت دارای اختلاف نظر هستند و در حالیکه ۸۰ درصد جمهوریخواهان اقدامات دولت را در مقابله با کرونا مثبت میدانند ۸۵ درصد دموکراتها معتقدند که دولت عملکرد ضعیفی داشته است. با توجه به اینکه با افزایش شمار مبتلایان به کرونا نظام خدمات درمان در آمریکا روز به روز با فشارهای بیشتری مواجه میشود، ۶۹ درصد آمریکاییها معتقدند دولت برای مقابله با کمبود اقلام پزشکی مورد نیاز در درمان مبتلایان و تجهیزات مورد نیاز فردی باید اقدامات بیشتری به عمل آورد.
در ارتباط با توجه شهروندان آمریکایی به طرح فاصله گذاری اجتماعی نیز، بسیاری از آمریکاییها (۸۳ درصد) اعلام کردند در یک هفته گذشته تنها بر خرید اقلام ضروری خانه را ترک کرده اند و ۵۷ درصد افراد شاغل نیز گفتند در هفته گذشته برای حضور در محل کار خود مجبور به ترک خانه شده اند.
در این نظرسنجی، ۶۰ درصد آمریکاییها اعلام کردند درباره اینکه طرح فاصله گذاری اجتماعی پس از پایان آوریل لغو شود و همه چیز به حالت عادی بازگردد رضایت چندانی ندارند.
شورش در زندانی در واشنگتن
شبکه تلویزیونی سی ان ان در گزارشی از اوضاع آمریکا در پی شیوع کرونا اعلام کرد: ۲۰۰ زندانی در ایالت واشنگتن بعد از اعلام شیوع ویروس کرونا شورش کردند. به دنبال اعلام شیوع ویروس کرونا در بازداشتگاه شهر مونرو ایالت واشنگتن آمریکا، حدود ۲۰۰ نفر از زندانیان این مرکز شامگاه چهارشنبه شورش کردند.
پایگاه اینترنتی شبکه خبری سی ان ان در گزارشی به قلم اندی رُز نوشت: پلیس ایالت واشنگتن آمریکا اعلام کرد در زد و خوردهایی که شامگاه چهارشنبه در مرکز اصلاح و بازپروری مونرو این ایالت رخ داد، حدود ۲۰۰ زندانی شرکت داشتند.
یکی از مأموران پلیس به نام هِدر آکستمن در گفتگو با سی ان ان گفت در این شورش، زندانیان از بندهای مختلف شرکت داشتند؛ از جمله بخشی از بازداشتگاه که پایینترین سطح امنیت را دارد و به گفته مقامات ایالتی، دستکم سه تن از زندانیان آنجا به ویروس کرونا مبتلا شده اند.
سازمان امور زندانها و مراکز بازپروری ایالت واشنگتن، قبل از این در روز چهارشنبه اعلام کرده بود نتایج آزمایش کرونا ۶ تن از زندانیان در بازداشتگاه مونرو مثبت بوده است. این سازمان در بیانیه خود اعلام کرد:" هر ۶ نفر از بقیه زندانیان جدا شده اند و تحت نظارت و کمک بالینی یک تیم خدمات پزشکی هستند".
به گفته آکستمن، انگیزه دقیق زندانیان از شورش و درگیریها هنوز مشخص نیست. به گفته این مأمور پلیس، " زندانیان تهدید کرده اند که بازداشتگاه را به آتش بکشند و زندانبانها را گروگان بگیرند". گرچه T نیروهای پلیس تردید دارند که زندانیان تهدیدهایشان را در این زمینه عملی کنند.
شبکه خبری کومو KOMO وابسته به سی ان ان شامگاه چهارشنبه تصاویری هوایی از بازداشتگاه مونرو در ایالت واشنگتن پخش کرد که در آن میتوان دهها نفر را با لباسهای زندانیان در محوطه باز زندان مشاهده کرد، اما در این تصاویر هیچ نشانهای از خشونت دیده نمیشود.
طبق اعلام شبکه کومو، هیچ یک از زندانیان یا مأموران امنیتی بازداشتگاه در آشوبها زخمی نشده اند.
مهم / فوری
با سلام
تصویر ابلاغیه تخلیه غیرقانونی خانه استیجاری یک رزمنده دوران دفاع مقدس به هر شکل که مطلع فرمایید به حضورتان ارسال می شود . گردانندگان شورای حل اختلاف منطقه هفت تهران با سوءاستفاده از تعطیلی کشور و نبودن مسؤولان دستگاه قضایی ، حکم غیرقانونی تخلیه را در روز 16 فروردین جاری با مهلت سه روزه که منتهی به نیمه شعبان است ابلاغ کردند و بی رحمانه حاضر نیستند تمدید کنند و مهلت کافی بدهند .
مسؤولان رده بالاتر قوه هم به علت بحران کرونا هنوز در محل کارشان حضور پیدا نکرده اند و بنابراین فعلاً امکان درخواست اعمال ماده 477 مبنی بر «نقض حکم» وجود ندارد . حتی دفتر حاج آقای رییسی قوه نیز تا پایان ماه پاسخگویی ندارد . رزمندگان به گردن مملکت حق دارند . هیچ فریادرسی نیست که به داد این بنده خدا برسد .
پرونده مورد استناد حکم تخلیه اشکالات و تخلفات اساسی بارز دارد و اعمال نفوذ شده است و حتی رای ظالمانه را بلافاصله پس از صدور ، به علت «یک کلمه» اشتباه تایپی عمدی خود شعبه حل اختلاف مربوطه به وضعیت «گزارش اصلاحی» (رای قطعی) تغییر دادند تا قابل اعتراض نباشد و پرونده به دادگاه نرود و مستقیم توسط شورا اقدام شود . هفت ماه تا سررسید قرارداد اجاره باقی مانده .
حداکثر نفوذ و فساد و تخلف در پرونده اعمال و بالاترین میزان ظلم ممکن در حق مستأجر شده است و حالا دست وی از همه جا کوتاه است . حتی اگر حکم صادره ، قانونی بود ، باز هم بنگاه های املاک همچون دیگر اصناف اجباراً تعطیل هستند و مستأجر نمی تواند سرپناه بعدی را برای خانواده خود پیدا کند . علاوه بر این ، کل مبلغ ودیعه مسکن فعلی مستأجر در دست مالک یا سپرده به صندوق دادگستری است و وی اکنون پول دیگری ندارد که بتواند دوباره خانه اجاره کند .
ضمناً وی به علت شرایط حاد بیماری اعضای خانواده در مدت بحران کرونا نمی تواند نقل مکان کند . رزمنده یادشده ازکارافتاده است و هنوز تحت پوشش بنیاد نیست . مبلغ چهار تومن از ودیعه بیست تومانی فعلی او را بیت معظم رهبری هدیه داده بود و الباقی آن را فرماندهی سپاه تهران تأمین کرده بود .
خواهشمندیم در اطلاع رسانی کمک کنید تا بلکه مسؤولان غیرتمند قضایی مطلع شوند و دستور توقف اجرای حکم و ارجاع پرونده به مرجع صالحه قضایی جهت رسیدگی قانونی و عادلانه را صادر کنند و مستأجر مظلوم را نجات دهند . اگر قصد یاری دارید ، لطفاً شتاب فرمایید . تخلیه با اصرار و پیگیری مالک «راشی و مغرض» از روز نیمه شعبان هر لحظه ممکن است توسط مأموران اعزامی ناجا اجرایی شود .
از مددتان سپاسگزاریم .
تلفن پاسخگویی : 09191072771
02177514826