مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری خوزستان گفت: تاکنون حدود ۲۶هزار هکتار نهالکاری، ۱۲۰هزار هکتار عملیات قرق، ۱۱۲هزار هکتار مدیریت چرا و ۵۶۰ هکتار بوتهکاری انجام شدهاست.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، کوروش کیانی اظهار داشت: در کنار همه اقدامات برای مقابله با ریزگرد در کانون های گرد و غبار و مساله تثبیت شن های روان، نهالکاری در کانون ها در مراحل پایانی قرار دارد و تاکنون بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
وی با بیان این که هفت کانون گرد و غبار شناسایی شده است اظهار داشت: این کانون ها در شهرستانهای اهواز، خرمشهر، هویزه، کارون، ماهشهر و هندیجان پراکنده شده اند و مطالعات صورت گرفته نشان می دهد که ۳۶۰ هزار هکتار عرصه این کانون های گرد و غبار هستند.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری خوزستان با بیان اینکه کارهای تدوین مطالعاتی و بازنگری مطالعات به طور همزمان در حال انجام است بیان کرد: سال ۹۸ در حدود ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار از کانون های گرد و غبار نهال کاری شد که بخشی از آن به خاطر سیل اجرایی نشد و در سال جاری نیز کار نهالکاری حدود ۲ هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی کانون های گرد و غبار آغاز شده است.
پس از توفان شدید گرد و غبار بهمن سال ۹۵ در خوزستان، طرح مهار کانونهای گرد و غبار در این استان به صورت اضطراری آغاز شد که اولویت این طرح مهار کانونهای فوق بحرانی در جنوب و جنوب شرق اهواز موسوم به کانون شماره ۴ با وسعت ۱۱۲ هزار هکتار است برای نهالکاری در کانون بحرانی (کانون های ۳ و ۴) برنامه ۱۰ ساله پیش بینی شده است.