120 هکتار از مزارع کشاورزی منطقه کاشان به کشت شوید اختصاص یافته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کاشان ، گفت: پیش بینی می شود بیش از 4200 تن محصول از این زمینها برداشت و افزون بر 42 میلیارد عاید کشاورزان شود.
مجید کافی زاده با اشاره به اینکه بیش از 500 بهره بردار در زمینه کشت این محصول فعالیت می کنند افزود : شوید برداشت شده علاوه بر تامین نیاز داخلی شهرستان به اصفهان ، تهران و قم نیز ارسال میشود.
وی گفت: 30 درصد از محصول شوید برداشت شده در کارخانه گلاب گیری و عرقیات گیاهی به عرق شوید تبدیل می شود
شوید ، گیاهی یک ساله و در ماه اسفند وفروردین کشت و در فصل رشد ۳ تا ۴ چین برداشت می شود.
بذر شوید به عنوان طعم دهنده غذا استفاده می شود و ضد تشنج ، ضد درد ، نفخ شکم ، ادرار آور و برای تقویت معده به کار میرود.
همچنین شاخساره این گیاه برای درمان چربی خون ، بی خوابی ، تهوع ، دل درد و ورم معده موثر است.