به کلیه شهروندان توصیه میشود که به منظور حفظ سلامت و ایمنی خود از برداشت، خرید و مصرف قارچهای خودرو خودداری کنند.
زارعی افزود: چنانچه قارچ های سمی به ویژه در فصل بهار و پاییز، مورد استفاده خوراکی قرار گیرد، منجر به مسمومیت افراد و عوارض جدی و حتی مرگ می شود.
وی با اشاره به افزایش نزولات آسمانی در استان و رشد انواع قارچها در طبیعت اضافه کرد: از طریق ویژگیهای ظاهری، بو و رنگ قارچ نمیتوان بطور قطعی سمی و غیر سمی بودن آن را تشخیص داد و کوچکترین اشتباهی در تشخیص ممکن است منجر به مرگ یا آسیبهای جدی به اعضای بدن شود.
وی توصیه کرد: در حال حاضر قارچهای خوراکی به صورت بسته بندی شده به میزان کافی در استان تولید و پاسخگوی نیاز مصرف کنندگان است.