رئیس دانشگاه علم وصنعت ایران گفت: روزانه ۱۲۰ لیتر مواد ضدعفونی با همکاری دانشگاهیان در دانشگاه علم و صنعت ایران تولید میشود.
بعد از بررسی طرحها برای تولید مواد ضدعفونی کننده، در نهایت طرحهای تولید الکل و مایع ضد عفونی کننده الکلی و همچنین تولید آب ژاول در دستور ساخت قرار گرفت.
وی افزود: با توجه به وجود برخی زیرساختهای اولیه در دانشکده نظیر برج تقطیر و خط بخار و هوای فشرده در سوله عملیات واحد از تاریخ ۲۷ اسفند ۹۸ فرایند طراحی و ساخت فرمانتورهای بی هوازی آغاز گشت و در یک فرایند فشرده در طی ده روز، نخستین نمونه از اتانول تولیدی بهره برداری شد.
آقای ذاکری ادامه داد: نمونه اولیه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و پس از بهینه سازی اولیه فرایند، از روز ۱۲ فروردین فرایند تولید آغاز شد. واحد نیمه صنعتی ایجاد شده قابلیت تولید الکل با خلوص ۹۶ درصد را نیز دارد، اما برای رفع نیازهای جامعه و ضد عفونی، تولید الکل ۷۰ درصد در دستور کار قرار گرفت، میزان تولید فعلی حدود ۱۲۰ لیتر در روز است که در دو نوبت کاری در روز به دست میآید، اما با بهبود فرایند، این ظرفیت در آینده نزدیک تا ۴۰۰ لیتر در روز افزایش خواهد یافت.
رئیس دانشگاه علم و صنعت گفت: آب ژاول تولیدی نیز برای رفع نیاز دانشگاه برای ضد عفونی سطوح مختلف به کار گرفته شده است و یک محموله از آن برای فعالیتهای جهادی به استان لرستان ارسال شد.
دانشگاهیان همراه و همگام با مردم برای عبور از دوره ویروس کرونا
رئیس دانشگاه علم و صنعت گفت: دانشگاهیان، استادان و دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران همراه و همگام با مردم برای پشت سر گذاشتن ویروس کرونا حضور دارند.
آقای جبارعلی ذاکری در ادامه مصاحبه اختصاصی افزود: همکاران ما در دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه علم و صنعت ایران در راستای ایفای نقش مسؤولیت اجتماعی خودشان در ایام تعطیلات برنامه ریزی کردند تا بتوانند مواد ضدعفونی کننده مورد نیاز بخشی از جامعه را تأمین کنند.
وی گفت: همچنین جدا از تهیه محلول ضدعفونی کننده به میزان ۱۲۰ لیتر در روز شاهد همکاری در جهت بهبود وضعیت هستیم و در این راستا همکاران ما در ایام تعطیلات در قالب یک جنش جهادی در داخل دانشگاه به صورت شبانه روزی مشغول ضدعفونی کردن معابر و محدوده شهر تهران هستند.
رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران با اشاره به اینکه برخی از همکاران آمادگی خود را برای تهیه کیت کرونا اعلام کردند افزود: در این دانشگاه در قالب فعالیتهای علمی بسیاری از دانشجویان و دانش آموختگان آمادگی خود را برای تهیه کیت کرونا اعلام کردند تا بتوانند به صورت آزمایشی بخشی از نیازهای کشور را تأمین کنند.
وی گفت: ساخت سامانه «سما» که یک سامانه ارتباطی آزمایشگاههای علوم پزشکی است نیز توسط شماری از همکاران در دانشگاه علم و صنعت صورت گرفت و در همین راستا آمادگی خود را به وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی برای اعلام آمار کلی و تستهای آزمایشگاهی صورت گرفته در خصوص ویروس کرونا اعلام کردند.
آقای ذاکری همچنین به تولید تب سنج در دانشگاه اشاره کرد و افزود: این آمادگی وجود دارد که تب سنجهایی را که در مراکز رشد دانشگاهی که از ماههای گذشته آماده شده با ظرفیت بالا در اختیار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار دهیم.
وی ادامه داد: هم چنین سامانههای مکان یابی خودروهای سیار از جمله آمبولانس و آتش نشانی در مراکز رشد دانشگاهی این دانشگاه تهیه شده است که امکان همکاری در این خصوص با وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی وجود دارد.
رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران گفت: یک جنبش جهادی فرهنگی از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برای طراحی نرم افزار در فضای مجازی درباره اطلاعات مربوط به موضوع کرونا شکل گرفته است تا به راحتی این شرایط را پشت سربگذاریم.
آقای ذاکری گفت: دانشگاهیان، استادان و دانشجویان در این شرایط همراه مردم و همگام با مردم هستند تا بتوانیم این شرایط سخت را به راحتی پشت سر بگذاریم.