رئيس دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني قم از تغيير علائم بيماري کرونا در قم خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما،
وي از افزايش 10 درصدي مراجعه به بيمارستان ها در دو روز گذشته سخن گفت و افزود: هم اکنون ناقلين اين بيماري همانند بمب ساعتي در منازل حضور دارند که اگر از منازل خارج شوند موجب ابتلاي خود و شيوع دوباره بيماري در جامعه مي شوند.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي قم نقطه اوج اول اين بيماري را 17 و 18 اسفند عنوان و خاطرنشان کرد در صورت بي توجهي مردم، گرفتار پيک (نقطه اوج) دوم ميشويم که از پيک اول سخت تر خواهد بود.
دکتر قدير در عين حال از توجه جدي بيش از 70 درصد مردم به رعايت نکات بهداشتي سخن گفت و افزود: تنها حدود 20 تا 30 درصد مردم نسبت به رعايت نکات بهداشتي و طرح فاصله گذاري اجتماعي بي توجهند که ضرورت دارد با همکاري بيشتر از ايجاد موج دوم کرونا جلوگيري کنند.
وي لزوم توجه به قرنطينه خانگي و طرح فاصله گذاري فيزيکي هوشمند را يادآور شد و گفت: همه اين محدوديت ها بايد تا زمان قطع زنجيره انتقال ويروس کرونا ادامه يابد.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي قم با تصريح بر اينکه کرونا دارو ندارد تجويز هرنوع داروي خاص به ويژه گياهي ها را شيادي خواند و گفت: تنها برخي داروها با مجوز باليني به صورت تزريقي يا خوراکي به بيماران داوطلب داده ميشود.
وي تاکيد کرد: تاثير هرنوع داروي خاص کرونا بايد به اثبات برسد تا به بيماران داده شود.
دکتر قدير در عين حال از ترخيص سه بيمار کرونايي بالاتر از صدسال در اين هفته خبر داد.
وي همچنين از همکاري 100 تا 150 نفر از پزشکان استان به ويژه پزشکان عمومي براي پيگيري امور بيماران در منازل سخن گفت و افزود: تست کرونا نيز به جز بيمارستان ها در مراکز بهداشتي هم براي برخي بيماران انجام ميشود.
دکتر قدير با اشاره به اجراي طرح بسيج ملي مبارزه با کرونا در قم هم گفت: تا کنون 540 هزار نفر با خوداظهاري در اين طرح شرکت کرده اند و يک ميليون و هفتاد هزار نفر هم توسط پايگاههاي سلامت،غربالگري شده اند.
قائم مقام قرارگاه مردمي اهل بيت (ع) هم که ميهمان تلفني اين برنامه بود از توزيع 45 هزار بسته ارزاق بين خانوارهاي نيازمند مانند کارگران فصلي خبر داد و گفت: تخصيص بن خريد کالا براي 20 هزار خانوار نيازمند نيز توسط اين قرارگاه در دست مطالعه است.