رئیس جمهور دستاوردهای دانشمندان، نخبگان علمی، تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی در حوزه مقابله و پیشگیری از بیماری کرونا را مغتنم و قابل توجه دانست.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، رئیس جمهور دستاوردهای دانشمندان، نخبگان علمی، تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی در حوزه مقابله و پیشگیری از بیماری کرونا را مغتنم و قابل توجه دانست و گفت: توجه دولت به توسعه زیرساختهای کشور در سه حوزه بهداشت و درمان، فضای مجازی و شرکتهای دانشبنیان موجب شده است که امروز در حالی که بسیاری از کشورها در بخش بهداشت و سلامت و تجهیزات پیشرفته مرتبط برای مقابله با بیماری کرونا دچار مشکل شدهاند در ایران به علت وجود متخصصان و دانشمندان دلسوز با مشکلات کمتری مواجه باشیم.
آقای روحانی امروز یکشنبه در حاشیه جلسه هیئت دولت در بازدید از نمایشگاه دستاوردها و محصولات وزارت صمت، وزارت دفاع و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و برخی از دانشگاههای کشور در حوزه مقابله با ویروس کرونا، افزود: دولت یازدهم و دوازدهم از ابتدای شروع به کار توجه ویژهای به توسعه و تقویت زیرساختهای کشور داشته و امروز ساماندهی برخی از این زیرساختها در شرایط شیوع ویروس کرونا به کمک کشور آمده است.
رئیس جمهور اظهار داشت: در بخش تقویت و توسعه زیرساختهای سلامت و بهداشت، امروز شاهد آن هستیم که امکانات و تجهیزات پیشرفته درمانی و بهداشتی به کمک پزشکان متخصص و متعهد کشورمان آمده است.
آقای روحانی گفت: تقویت زیرساختهای حوزه فضای مجازی و دولت الکترونیک نیز موجب شده است تا در دوره محدودیتهای رفت و آمد و ماندن شهروندان در خانههای خود، فعالیتهای ضروری مردم و کشور متوقف نماند و از طریق فضای مجازی انجام شود.
رئیس جمهور خاطر نشان کرد: همچنین توجه دولت به توسعه فضای مجازی موجب شده است تا در شرایط سخت امروز، در عرصه تولید و امور اجرایی کشور و هم در حوزه آموزش و اطلاعرسانی با کاستی و مشکل چندانی مواجه نباشیم و بتوانیم در عرصه مقابله با شیوع ویروس کرونا نقشآفرینی کنیم.
آقای روحانی در ادامه به اقدامات دولت در تقویت و توسعه شرکتهای دانشبنیان اشاره کرد و گفت: در دوران فعالیت دولت یازدهم و دوازدهم خدمات زیادی در حوزه تقویت زیرساختهای مربوط به شرکتهای دانشبنیان انجام شده و این کار موجب ارتقاء کسب و کار، توسعه فناوری و حتی ارتقاء رتبه علمی کشورمان در جهان شده است.
رئیس جمهور اضافه کرد: با توسعه شرکتهای دانشبنیان در تولید بسیاری از کالاها و تجهیزاتی که پیش از این نیازمند واردات بودیم، به خودکفایی رسیده ایم و در داخل کشور تولید میکنیم و این کار ضمن صرفهجویی ارزی، بازار وسیع اقتصادی نیز برای کشورمان ایجاد کرده است.
آقای روحانی افزود: توجه به توسعه شرکتهای دانشبنیان همچنین موجب فعال شدن نخبگان جوان و پیوند و ارتباط نزدیک نخبگان و اندیشمندان با حوزه تولید و صنعت شده است.
رئیس جمهور خاطر نشان کرد: دستاوردهای ارایه شده در این نمایشگاه هم نوید تولید دستگاههای مورد نیاز برای درمان و آزمایشهای سریع ویروس کرونا در ایران را داد و هم موجب تولیدات مضاعف و افزایش تولید اقلام بهداشتی از جمله دستکش، ماسک، گان و دستگاههای پیشرفته پزشکی شده است که از همینجا از همه فعالان این حوزه تشکر و قدردانی میکنم و بیتردید ملت ایران نیز به طور قطع قدردان تلاش شبانهروزی دانشمندان، تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی خود است.
گفتنی است در این نمایشگاه نمونههایی از شرکتهای دانش بنیان شامل کیت تشخیص کرونا، شناسایی کووید ۱۹ هوش مصنوعی، خط تولید ماسک، محلولهای ضدعفونی کننده، کاورال ایزوله غیرقابل نفوذ و دستگاه احیا درمان پیشرفته رنتیلاتور و نیز گوشهای از فعالیت نیروهای مسلح در مقابله با بیماری کرونا به نمایش گذاشته شد.
در این بازدید وزیر صمت، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و وزیر دفاع رئیس جمهور را همراهی میکردند.