تولید گوشت مرغ، پارسال در مقایسه با سال 97، 21 درصد افزایش یافت و به 20 هزار تن رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان شمالیمعاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی گفت:
محمد محمدزاده با بیان اینکه جوجه ریزی نیز در این مدت 25 درصد افزایش یافت، افزود: در واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان در سال گذشته 10 میلیون قطعه جوجه ریزی انجام شد.
سرانه مصرف گوشت مرغ در خراسان شمالی 20 کیلوگرم در سال است.
محمدزاده همچنین از افزایش دو درصدی گوشت قرمز نیز خبر داد و گفت: پارسال در استان 22 هزار و 130 تن گوشت قرمز و همچنین 89 تن نیز گوشت بوقلمون تولید شد.
94 واحد پرورش مرغ گوشتی در استان با ظرفیت دو میلیون و 367 هزار و 430 قطعه مشغول به فعالیت است که در هر دوره، 650 هزار قطعه جوجه ریزی دارند.
همچنین سه واحد پرورش بوقلمون گوشتی با ظرفیت شش هزار و ۵۰۰ قطعه در دوره، سه واحد پرورش شترمرغ با ظرفیت ۲۵۰ تن گوشت در سال و یک واحد پرورش کبک صنعتی با ظرفیت پنج هزار و ۶۷۰ قطعه در دوره فعالیت دارد.