سردار سپهر در نشست خبری چالش کرونا و نهضت مردمی
غربالگری حدود ۷۰ میلیون نفر از مردم
جانشین سازمان بسیج مستضعفین: بسیج بر اساس تکالیفی که بر عهده دارد موظف است به دستگاهها کمک کند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما؛ سردار محمد حسین سپهر صبح امروز در نشست خبری چالش کرونا و نهضت مردمی حل نوآورانه کرونا با اتکا به هوش جمعی اظهار داشت: شرایط امروز کشور در مقابله با کرونا و تبعاتی که این موضوع در ابعاد مختلف گذاشته، شرایط خاصی است. بسیج بر اساس تکالیفی که بر عهده دارد موظف است در جهت کمک به دستگاههای نظام اسلامی اقدام کند.
وی افزود: در چهل سال گذشته بسیجیان و ساختارهای مردمی کمکهای شایانی در حل معضلات مختلف داشتهاند و هرگاه مردم وارد میدان شدهاند اقدامات شایستهای کرده اند.
سردار سپهر ادامه داد: جمهوری اسلامی به عنوان یکی از کشورهای در معرض کرونا در اوج این بیماری است، اما کشور ما در مقابله با این بیماری اقدامات شاخصی انجام داده است. با حضور بیش از ۵۰ هزار تیم غربالگری بسیج موفق شدیم حدود ۷۰ میلیون از مردم را غربالگری کنیم.
جانشین سازمان بسیج عنوان کرد: تفاهم نامه خوبی که با وزارت بهداشت امضا شد موجب شد بیش از ۶۰۰ هزار بسیجی در نقاط مختلف کشور برای کمک به سازمانها مختلف کشور حضور پیدا کنند.
سردار سپهر گفت: با توجه به تبعاتی که این بیماری داشته است بر آن شدیم تا با فراخوان طرحها و ایدهها با استفاده از ظرفیتهای حل مساله در سازمان بسیج و استفاده از مراکز دانش بنیان در یک مسابقه بزرگ حل مساله در کشور از همه صاحبنظران برای ارائه راههای عبور از این چالش دعوت کنیم.
وی تصریح کرد: در این شرایط برای اینکه قادر باشیم از همه مراکز دانشگاهی و مردم عزیز استفاده کنیم از همه درخواست میکنیم در عرصههای ایدههای مبتکرانه و ارائه محصولات ما را یاری کنند. حاضر هستیم این ایدهها را در حوزههای بهداشت و درمان، مدیریت کلان پیامدهای اقتصادی و آسیبهای اجتماعی در یافت کنیم. ما به دنبال یک ساختار پدافند زیستی هم هستیم و میخواهیم در این عرصه هم از ظرفیت مردم استفاده کنیم تا قادر باشیم نظام حل المسائل لازم را داشته باشیم.
سردار سپهر خاطرنشان کرد: چون این بیماری همچنان ادامه دارد نیازمند ساختار علمی مستحکم هستیم و این ستاد رشد و فناوری در پایان کرونا هم ادامه فعالیت خواهد داد، این ستاد در عرصههای مختلف میتواند به فعالیت خود ادامه دهد و امروز کشورهای اروپایی التماس میکنند که با وزیر بهداشت ما جلسه داشته باشند تا از تجارب ایران استفاده کنند.
حمایت بسیج از بهترین ایدهها به منظور مقابله با چالش کرونا
جانشین سازمان بسیج مستضعفین گفت: از بهترین ایدهها، محصولات یا خدمات و اقدام خلاقانه به منظور حل نوآورانه چالش کرونا حمایت میکنیم و به برترین ایدهها نیز جوایز نقدی اهدا میشود.
سردار محمد حسین سپهر در نشست خبری "چالش کرونا و نهضت مردمی حل نوآورانه چالش کرونا با تکیه بر قدرت هوش جمعی" از برگزاری مسابقهای برای ارائه ایدههای برتر برای مقابله با چالش کرونا خبر داد و افزود: این چالش از ۱۴ فروردین شروع شده است و ۱۳ اردیبهشت ۹۹ نیز پایان مییابد. داوری آثار رسیده نیز از ۱۳ اردیبهشت شروع میشود و برگزیدگان ۲۰ اردیبهشت امسال اعلام میشوند.
وی گفت: محورهای این مسابقه، شناسایی و حمایت از ایدهها، محصولات یا خدمات و اقدامات خلاقانه و مسئله محور است.
جانشین سازمان بسیج مستضعفین افزود: شرکت کنندگان میتوانند پیشنهادهای خود را در ۴ موضوع از جمله کرونا و بهداشت، درمان و پیشگیری، کرونا و مدیریت و سیاستگذاری، کرونا و پیامدهای اقتصادی و کرونا و آسیبهای اجتماعی ارسال کنند.
سردار سپهر گفت: ما در این مسابقه ضمن اهدا جوایز به ایدههای برتر، از این ایدهها به صورت همه جانبه حمایت خواهیم کرد تا به محصول برسند.
وی افزود: جوایز نفرهای برتر در سه محور ایدهها، محصول و خدمت و اقدام است که به نفرهای نخست در هر محور ۸۰ میلیون تومان، نفر دوم ۶۰ میلیون و نفر سوم نیز ۴۰ میلیون تومان اهدا میشود.
جانشین سازمان بسیج مستضعفین با تاکید بر اینکه علاوه بر جوایزی که به ایدههای برتر خواهیم داد، با طبقه بندی تمام پیشنهادهای ثبت شده حمایتهای همهجانبهای از آنها صورت خواهد گرفت، گفت:، چون این چالش ادامه دارد در بخش علمی و پژوهشی نیازمند ساختار علمی مستحکم هستیم، افزود: ستاد رشد و نوآوری دانشبنیان را میخواهیم تا پایان حل مسئله کرونا داشته باشیم.
وی افزود: از همه مردم درخواست میکنیم به پروتکلهای وزارت بهداشت توجه و همراهی کنند. همچنین از همه بسیجیان دعوت میکنم با روحیه جهادی و انقلابی تلاش و همکاری خود را مجدانه ادامه دهند.