استاندارکرمان بر مدیریت مصرف آب در روزهای کرونایی با توجه به در پیش بودن فصل گرما، تاکید کرد.
به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان محمد جواد فدایی درنشست بررسی وضع مصرف و تامین آب در استان کرمان در تابستان امسال، گفت: شستن مرتب دستها با آب و صابون از اصول پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس است اما این کار را باید با حداقل مصرف آب باشد تا ضمن رعایت اصول بهداشتی و کاهش زنجیره انتقال کرونا ویروس، در تابستان با مشکل کمبود آب آشامیدنی مواجه نشویم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان هم گفت: مصرف آب آشامیدنی شهر کرمان در اسفند 12 درصد و در 10 روز اول فروردین 10/4 درصد افزایش نسبت به مدت مشابه پارسال سال افزایش داردکه به علت بیماری کرونا ویروس است.
طاهری افزود: این میزان مصرف در دوره 15 اردیبهشت تا 15 شهریور که اوج مصرف(پیک) است نیز افزایش مییابد و احتمالا با کسری هزار و 300 لیتر بر ثانیهای آب روبرو خواهیم بود.
مدیرعامل آب و فاضلاب استان کرمان، با ارائه گزارشی درباره چالشهای آب آشامیدنی درشهرهای کرمان و زرند گفت: شهر کرمان هزار لیتر بر ثانیه کسری آب دارد و چاهها هر سال 10 درصد کاهش دِبی دارند.
وی افزود: چاههای منطقه آبی حسینآباد و جوپار هم که بخش عمده آب آشامیدنی کرمان را تامین میکردهاند به شدت دچار کاهش عمق آب شدهاند و آبدهی میانگین این چاه ها 20 لیتر و با عمر مفید سه تا پنج سال است.
پیگیری شرکت آب و فاضلاب استان برای تامین آب مورد نیاز شهر کرمان در تابستان ،پیگیری حفر و تجهیز خط انتقال آب و برق برای 8 حلقه چاه و تفکیک سامانه آبیاری فضای سبز و آشامیدنی در دستگاههای اجرایی از دیگر مصوبات این نشست بود.