به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، پایگاه اینترنتی رای الیوم در مقالهای نوشت آتش زیر خاکستر در عراق بسیار زیاد شده است و ما درباره چیزی به نام ویروس کرونا که به سرعت در حال شیوع در این کشور است صحبت نمیکنیم بلکه درباره ویروسهای دیگری سخن میگوییم که خطراتش و قدرتش برای از بین بردن و نیش زدن به پیکره عراق و حاکمیت ملی آن کم نیست. خلاصه این که ما از نیروهای خارجی و پایگاههای نظامی خارجی مستقر در خاک عراق به خصوص نظامیان آمریکایی سخن میگوییم.
سرلشکر عبدالکریم خلف سخنگوی فرمانده کل نیروهای عراق روز چهارشنبه خروج نظامیان فرانسوی از خاک عراق را اعلام و همچنین تاکید کرد گروه موسوم به ائتلاف بین المللی تحت رهبری آمریکا پایگاه نظامی القائم در مرزهای عراق با سوریه را ترک کرده است و فرماندهی نظامی آمریکا برای خروج از دو پایگاه نظامی دیگر از مجموع هشت پایگاه در آینده نزدیک برنامه ریزی میکند.
یک گروه و سازمان مسلح ناشناس به نام «عصبه الثائرین» مسئولیت حمله راکتی به پایگاه نظامی آمریکایی التاجی در شمال عراق را بر عهده گرفت حملهای که به کشته شدن دو نظامی آمریکایی در کرکوک منجر شد. این حمله و حملات قبل از آن از جمله به سفارت امریکا در منطقه سبز بغداد همچنین حامل پیام آشکاری برای کاخ سفید بود که «امریکا و پایگاههای آمریکا دیگر هیچ جایی در خاک عراق ندارند و این آغاز راه است.»
فرانسویها به خوبی و خیلی زود این پیام را دریافت و در خروج نظامیان خود از عراق تسریع کردند. بعید نیست انگلیسیها و دیگر نظامیان خارجی مستقر در عراق همین مسیر فرانسه را بپیمایند و نظامیان شان را از خاک عراق خارج کنند. پارلمان عراق نیز مصوبه علنی و آشکاری را تصویب کرد و در آن خواستار پایان یافتن هرگونه حضور نظامی خارجی در عراق شد و هر طرفی که خودش داوطلبانه خارج نشود با توسل به زور اخراج خواهد شد و چه بسا این توسل به زور بسیار مرگبارتر از زمانی باشد که باراک اوباما رئیس جمهور سابق عراق مجبور شد اواخر سال ۲۰۱۱ و برای جلوگیری از خسارتهای مادی و تلفات جانی بیشتر همه نیروهاش را از عراق خارج کند.
واقعیت این است که ایران و عراق هنوز انتقام شان را از اقدام تروریستی آمریکا علیه سردار شهید قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس نگرفته اند و این ائتلاف دوجانبه هرگز در قبال ریخته شدن خون این افراد سکوت نخواهد کرد و اگر سکوت کند قطعا موقتی است و مترصد فرصت مناسب برای گرفتن انتقام و برنامه ریزی برای انتقامی دقیق و متناسب است.
چه بسا آمریکاییها به متحدشان یعنی عدنان الزرفی نامزد مامور تشکیل کابینه عراق پس از کناره گیری دکتر محمد توفیق علاوی از این ماموریت محوله دل خوش کرده و تکیه کرده اند؛ ولی هیچ تضمینی برای آن نیست، زیرا الزرفی شانسی ندارد و فرصت موفقیت برای او محدود است و حتی اگر در این ماموریت موفق شود، جرات نخواهد داشت مصوبه پارلمان عراق را مبنی بر خروج همه نظامیان آمریکایی از این کشور نادیده بگیرد و نقض کند.
آمریکا به علت حماقتی که ۱۷ سال پیش با حمله به عراق در ماه مارس ۲۰۰۳ مرتکب شد تاکنون شش تریلیون دلار متضرر شده و سه هزار و ۵۰۰ نظامی خود را از دست داده است و علاوه بر آن بیش از ۳۰ هزار نظامی این کشور زخمی شدند و تردیدی نیست که موجودیت و حضور نظامی خود در عراق و پایگاههای نظامی کنونی خود را نیز از دست خواهد داد و با خفت تمام شکست خورده و به دست فرزندان شریف و بزرگ عراق از این کشور اخراج خواهد شد.
نظامیان فرانسوی چه تصمیم خوبی گرفتند که خاک عراق را به سرعت ترک کردند و ارتباط شان را با طرحهای شکست خورده آمریکا قطع نمودند و با این کار جان نظامیان شان را خریدند و خسارتهای احتمالی را کاهش دادند و در آینده اتفاقات بزرگی رخ خواهد داد.