رئیس فدارسیون کشتی: فکر میکردم که بدهی فدراسیون پنج میلیارد تومان است، اما اسنادی که داریم مشخص شده ۶۰ میلیارد تومان بدهی داریم!
وی گفت: قرار بود اردوی تیمهای ملی در جزیره کیش برگزار شود، اما تا این لحظه که با شما صحبت میکنم متاسفانه با دوستی با رئیس اداره کل ورزش کیش دارم حتی جواب تلفنم را نمیدهد و برپایی این اردوی در جزیره کیش در هالهای از ابهام است.
دبیر درباره عملکرد یکساله کشتی ایران گفت: کشتی در شرایط خوبی قرار ندارد، صادقانه اگر بخواهم بگویم باور کنید اگر میدانستم که این همه بدهی از روسای قبلی قرار است ارثش به من برسد به عنوان یکی از نامزدهای انتخابی در انتخابات فدراسیون شرکت نمیکردم به هر حال حالا که قبول مسئولیت کرده ایم باید با همکاری وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک راهکارهایی پیداکنیم تا از این همه بدهی خلاص شویم.
وی ادامه داد: بخشی از این بدهیها مربوط به اتحادیه جهانی است و قبل از هر اعزام در حد توان و بودجهای که داریم مقداری از این بدهیها را پرداخت میکنیم.
رئیس فدراسیون کشتی گفت: زمانی که کشتی را در دههه هفتاد آغاز کردم حدود یک میلیون کشتی گیر در کشور وجود داشت آن هم با جمعیت ۷۳ میلیون نفری، اما الان جای تاسف دارد که از جمعیت حدودا ۸۳ میلیون نفری با توجه به بیمههای ورزشی که برای کشتی گران صادر شده ما فقط ۴۵ هزار کشتی گیر بیمه شده در سطح کشور داریم که این موضوع اصلا خوب نیست حتی در استان کشتی خیز مازندران آماری که در دست داریم نشان میدهد که روز به روز کشتی در حال افول است.
دبیر افزود: البته ما راهکارهای مناسبی را پیدا کردیم و در حوزه دانشگاهی جلساتی را با اساتید دانشگاه برگزار کرده و حتی از دانشجوهای دانشگاه صنعتی شریف هم خواسته ایم در برنامه ریزی که برای یک برنامه بلندمدت برای کشتی داریم در کنار ما باشند و قطعا با چنین برنامه ریزی میتوانیم به ایده آلهای مدنظرمان دست پیدا کنیم.
وی درباره شرایط کشتی ایران در استانه المپیک هم گفت: با همه کمبودهایی که داریم در رشتههای آزاد و فرنگی شش سهمیه تا اینجای کار به دست آورده ایم تیمهایی که در رقابتهای جهانی در زمان حضور محمد بنا و غلام محمدی در ردههای نهم و یازدهم قرار گرفته بودند با تلاش شبانه روزی این عزیزان و مدیران تیمهای ملی توانستند سوم و چهارم جهان شوند
رئیس فدراسیون کشتی افزود: البته تمام تلاش فدراسیون کشتی و این مربیان این است که ابتدا سلامت ورزشکاران قبل از المپیک حفظ شده و تمام تلاش ما هم بر این است که دغدغههای ملی پوشان کشتی را فراهم کنیم، زیرا من از جنس این خانواده هستم و میدانم که یک قهرمان برای رسیدن به مدال المپیک چه سختیهایی باید تحمل کند.
دبیر گفت: همیشه انتظار از کشتی بالا بوده است، اما ما قطعا بعد از المپیک یک انقلاب در این رشته خواهیم داشت چه دوستان بخواهند و چه نخواهند با چنین شرایطی نمیشود انتظارات زیادی از ورزش اول ایران داشت، قطعا باید با یک برنامه ریزی بلندمدت تا افق ۲۰۲۸ بتوانیم کشتی را به روزهای اوج بازگردانیم و این مهم نیازمند وفاق و همدلی بین همه خانواده کشتی و به ویژه مسئولان ورزش، رسانهها و حتی مردم است.