سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی: براساس مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا مبنی بر فعالیت نکردن اصناف غیر ضروری در روزهای اخیر هزار واحد صنفی در سراسر کشور پلمب شد.
آقای سیدیاسر رایگانی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: از واحدهای صنفی که با مجموعه دستگاههای ذیربط از جمله نیروی انتظامی، اماکن، اتحادیهها و اصناف در تعطیل کردن مراکز صنفی خود همکاری داشتند قدردانی میکنیم و ما در این روزهای اخیر به بیش از ۱۰ هزار واحد صنفی در شهر تهران برای تعطیل کردن واحد صنفی خود تذکر دادیم که بدون تشکیل پرونده صاحبان این واحدهای صنفی تمکین کردند.
وی گفت: در کل کشور هزار واحد صنفی پلمب شدند که ۱۶۰ واحد از این تعداد مربوط به استان تهران بود که از این ۱۶۰ واحد ۱۲۰ واحد در شهر تهران پلمب شده است.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از همه بازاریان و کسبه که به حفظ جان خود و هموطنان اهمیت داده اند قدردانی کرد و افزود: همه این اقدامات برای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا صورت گرفته است.
آقای رایگانی درباره عملکرد گشتهای نوروزی سازمان تعزیرات هم گفت: طرح نوروزی تعزیرات با رویکرد مقابله با احتکار و گرانفروشی اقلام بهداشتی از سوم اسفند سال گذشته و طرح نوروزی از ۷ اسفند آغاز شد که تا نهم فروردین امسال ۳ هزار و ۸۴۸ تیم گشت مشترک تعزیراتی تشکیل شده است که از ۲۱ هزار و ۶۱۳ واحد صنفی در این گشتها بازرسی شد که ۵ هزار و ۲۹۴ واحد، تخلف داشتند و ۱۰ هزار و ۵۰۷ مورد بدون تخلف بودند.
وی با اشاره به رویکرد پیشگیرانه سازمان تعزیرات حکومتی در دو سه سال اخیر افزود: ما بر همین اساس در خیلی از موارد به دادن تذکر اکتفا کردیم و تا ۹ فروردین ۵ هزار و ۸۱۲ واحد با تذکر، تخلفاتشان را اصلاح کردند و جمعاً در گشتهای مشترک ۴ هزار پرونده تشکیل شد که ۷۲ میلیارد ریال نیز جریمه نقدی در نظر گرفته شده است.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: غیر از گشتهای مشترک، کل پروندههای تشکیل شده در این مدت ۴۰ هزار و ۴۳۴ پرونده بود که متخلفان به ۶۵۴ میلیارد تومان جریمه نقدی محکوم شدند و ۳۳ هزار و ۵۳۹ پرونده مربوط به تخلفات کالا و خدمات بود.
آقای رایگانی افزود: بیشترین تخلفات درج نکردن قیمت، گرانفروشی و ارائه نکردن فاکتور بوده است.