تصاویری از انتقال اجساد قربانیان ویروس کرونا در یکی از شهرهای ترکیه منتقل شد.
به گزارش شبکه تلویزیونی الحدث، فعالان شبکههای اجتماعی، تصاویری را از انتقال اجساد قربانیان ابتلا به ویروس کرونا در یکی از شهرهای ترکیه منتشر کردند.
کانادا / افزایش تقاضا برای خرید اسلحه در کانادا در پی شیوع کرونانشریه اوتاوا سان در گزارشی نوشت در پی شیوع ویروس کرونا، تقاضا برای خرید اسلحه و مهمات به شکل غیرمعمولی در کانادا افزایش یافته است.
در پایگاه اینترنتی نشریه کانادایی اوتاوا سان آمده است: نگرانی در مورد کمبودهای قریبالوقوع، احتمالاً عامل اصلی پشت تقاضای فزاینده برای خرید سلاح و مهمات در زمان بحران کنونی کرونا است. این مسئله را یکی از خرده فروشان شهر ادمونتون در ایالت آلبرتای کانادا به نشریه پست میدیا نیوز اعلام کرد.
اسلحه فروشیها در سراسر آمریکا و کانادا شاهد افزایش تقاضا در زمان بحران ویروس کرونا هستند. به نظر میرسد این روند به شهر ادمونتون واقع در ایالت آلبرتای کانادا نیز سرایت کرده است.
روز شنبه زمانی که با یکی از خرده فروشیهای اسلحه در سطح شهر ادمونتون تماس گرفتیم، این پیام رایانهای را شنیدیم: انواع مهمات و اسلحه، از جمله تفنگهای لوله کوتاه و تپانچهها و تفنگهای شکاری و ذخایر مهمات به پایان رسیده است.
زمانی که پست میدیا نیوز، با یک اسلحه فروشی دیگر تماس گرفت آنها به خاطر نگرانی از ایجاد هراس و وحشت خرید، از اظهار نظر در مورد روند فروش اسلحه و مهمات خودداری کردند.
جیم اُسادزوک، مالک فروشگاه «سِبارمز گانز اند گیِیر» واقع در شمال غربی شهر ادمونتون در این باره گفت خریداران کانادایی احتمالاً از ترس کمبود، به خرید اسلحه روی آوردهاند.
وی همچنین گفت پدرش که در آمریکا زندگی میکند به او گفته قفسههای فروشگاهش خالی شده است. برخی از اسلحه فروشیها درآمریکا شاهد صفهای طولانی در مقابل خود هستند.
جیم اُسادزوک افزود این مسئله باعث کمبود اسلحه و مهمات در کانادا میشود، زیرا اسلحه فروشیهای کانادایی از آمریکا مهمات خود را تهیه میکنند؛ بنابراین زمانی که در آنجا اسلحه و مهمات تمام شود، در کانادا هم دیگر مهمات و اسلحه وجود نخواهد داشت.
جیم اُسادزوک گفت: «مردم به میزان گسترده در حال ذخیره سازی نیستند، اما هر یک، یکی دو جعبه اضافی مهمات خریداری میکنند و من فکر میکنم برای فصل شکار، دیگر مهماتی وجود نخواهد داشت.»
جیم اُسادزوک همچنین گفت بیشتر مهماتی که برای فروش موجود است از آمریکا وارد کانادا میشود. هر زمان که در آمریکا تقاضا برای خرید سلاح گرم افزایش مییابد، خریداران کانادایی شاهد عرضه محدود این محصولات هستند.
علاوه بر مهمات، مشتریان در فروشگاه جیم اُسادزوک اخیراً به خرید تفنگ شکاری نیز علاقه نشان داده اند، دلیل این علاقه برای جیم اُسادزوک مشخص نیست.
جیم اُسادزوک گفت خریداران همچنین چادر، کیسه خواب و کوله پشتی نیز میخرند که در این وقت سال امری غیر معمول است.
اوایل هفته جاری، خردهفروشی سلاحهای گرم «کالگاری» به پست میدیا نیوز گفت که به خاطر سقوط ارزش دلار کانادا، خریداران کانادایی احتمالاً نگران کاهش قدرت خرید خود به ویژه در مورد محصولات آمریکایی خواهند بود.
اما شرکت جی. آر. کاکس تاکید کرد که ذخایر اسلحه و مهمات این شرکت همچنان پر است، زنجیره تامین با ثبات است، اما وحشت و هراس خرید میان مردم غیرقابل توجیه است.
ایالت آلبرتای کانادا به طور آشکار، خرده فروشیهای سلاح گرم را جزو خدمات ضروری محسوب نمیکند، این برخلاف برخی ایالتهای آمریکاست که در آنها، این فروشگاهها جزو خدمات ضروری به حساب میآیند.
فرانسه / عملیات تخلیه بیمارانمهمترین عملیات تخلیه بیماران آلوده به ویروس کرونا در فرانسه روز یکشنبه برای انتقال ۳۶ بیمار از شرق به غرب این کشور انجام گرفت.
شرق فرانسه بیش از دیگر مناطق آن به ویروس کرونا آلوده است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، دو قطار سریع السریع که تجهیزات پزشکی در آن نصب شده بود به طور هم زمان حدود ساعت ۹ و ۴۵ دقیقه به وقت گرینویچ ایستگاههای مولوز و نانسی را با ۳۶ بیمار ترک کردند. بیماران در وضع مراقبتهای ویژه بودند.
هدف از این کار تخلیه بیماران بیمارستان گران ایست بود که تا روز شنبه ۳ هزار و ۷۷۷ بیمار در آن بستری بودند و ۷۸۶ نفر از آنها به دستگاه ههای تنفسی وصل بودند. از ۲ هزار و ۳۱۴ نفری که تاکنون در فرانسه جان خود را به علت ابتلا به بیماری کووید-۱۹ (Covid-۱۹)، از دست داده اند ۷۵۷ نفر در همین منطقه و بیمارستان بودند. فرانسوا براون، رئیس بخش اورژانس منطقه متس در این باره میگوید باید تختها تخلیه شوند و باید روح تازهای به بخشهای مراقبتهای ویژه داده شود.
بر اساس این گزارش، دهها بیمار در روزهای اخیر از گران ایست از راههای نظامی، غیر نظامی، هوایی و زمینی به دیگر بیمارستانهای فرانسه و حتی به بیمارستانهایی در آلمان، سوییس و لوکزامبورگ انتقال داده شده اند.
یک قطار سریع السریع پنجشنبه گذشته ۲۰ بیمار را به بیمارستانهای پیی –دو- لوار، واقع در شمال نوول آکیتن منتقل کرد.
منطقه نوول-آکیتن با ۴۹۰ نفر بستری تا روز شنبه که ۱۲۷ نفر آنها تحت مراقبتهای ویژه بودند، تاکنون کمترین تاثیر را از شیوع ویروس کرونا در فرانسه گرفته است.
ماری اودیل سایار، مدیر کل مرکز بیمارستانهای متس در گفتگو با خبرگزاری فرانسه اعلام کرد در جنگ تامین تخت مراقبتهای ویژه برای بیماران با توجه به امکاناتی که ما در سراسر کشور داریم، ما پیروز خواهیم شد. اما با هوشمندی، درایت و کمک مناطق مختلف فرانسه به همدیگر این کار انجام خواهد گرفت.
انگلیسیها باید خود را برای قرنطینهای طولانی آماده کنند
وزیر دست راست بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس روز یکشنبه هشدار داد به علت شیوع ویروس کرونای جدید موسوم به «کووید-۱۹»، مردم انگلیس باید خود را برای قرنطینهای طولانیتر آماده کنند.
دولت انگلیس دوشنبه گذشته به منظور مهار شیوع ویروس کرونا در این کشور، دستور قرنطینه سراسری برای مدت دست کم سه هفته را صادر کرد.
براساس آخرین آمار رسمی، در این کشور ۱۷ هزار و ۸۹ نفر به ویروس «کووید-۱۹» مبتلا شده اند و یک هزار و ۱۹ نفر نیز جان خود را از دست داده اند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، مایکل گاو وزیر کابینه انگلیس در شبکه بی. بی. سی. گفت: من نمیتوانم پیش بینی دقیقی داشته باشم، اما فکر میکنم که همه باید خود را برای دورهای طولانی که این محدودیتها ادامه خواهد داشت، آماده کنند.
وی افزود: دوست داشتم بتوانم پیش بینی کنم که این محدودیتها چه زمانی پایان خواهد یافت، اما اکنون آنچه اهمیت دارد این است که طی هفتههای آینده دستورالعملهای سخت گیرانهای که در زمینه فاصله گذاریهای اجتماعی داده شده است، کاملا رعایت کنیم.
به نوشته «ساندی تایمز»، نیل فرگوسن، اپیدمیولوژیست کالج سلطنتی لندن اعلام کرد قرنطینه کشور احتمالا باید تا پایان ماه مه و شاید اوایل ماه ژوئن ادامه یابد. خوش بینانهترین حالت، پایان ماه مه است.
بوریس جانسون در نامهای خطاب به ۳۰ میلیون خانوار انگلیسی هشدار داد شرایط رو به وخامت است و رعایت قوانین مربوط به قرنطینه، امکان بازگشت سریعتر به شرایط عادی را فراهم خواهد ساخت.
بنا بر اعلام دفتر نخست وزیری انگلیس، جواب تست نخست وزیر محافظه کار انگلیس که دارای علائم خفیف ابتلا به ویروس کرونا بود مثبت شد، اما وی همچنان رهبری دولتش را برای مقابله با ویروس کرونا بر عهده دارد.
انگلیس / احتمال افزایش مدت تعطیلیها برای مقابله با کروناپس از آن که یک کارشناس برجسته هشدار داد: تعطیلیها در انگلیس به سبب شیوع ویروس کرونا باید تا ماه ژوئن (اواسط خرداد) ادامه پیدا کند، دولت انگلیس روز یکشنبه اعلام کرد ممکن است تعطیلیها مدت قابل توجهی ادامه یابد.I
به گزارش خبرگزاری فرانسه، مایکل گوو وزیر کابینه انگلیس در این خصوص خاطر نشان کرد: نمی توانم پیش بینی دقیقی انجام دهم، اما به نظر من، همه باید خود را برای مدت قابل توجهی جهت ادامه این اقدامات آماده کنند.
از مردم انگلیس خواسته شده است برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، در هر مکانی که هستند، بمانند.