مصرف میوه و سبزی در همه ایام از جمله در بحران کنونی کرونا بسیار ضروری است.
دکتر محمد حسن انتظاری افزود:میوه و سبزی را برای ضدعفونی باید پنج دقیقه در محلول مایع ظرفشویی و سرکه قرار داد،سپس با آب تمیز شست و شو داد و مصرف کرد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد:میوه و سبزی یکی از اجزای مهم در رژیم غذایی سالم هستند که تأمین کننده ویتامین ها،املاح و ترکیب های مغذی دیگر هستند.
رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود:سعی شود روزانه از انواع میوه و سبزی در رنگ های متنوع و از هر روشی که می توان(پخته،تازه،فریز شده،خشک شده و آبمیوه)استفاده کنید.
باید در نظر داشت مصرف میوه کامل بهتر از آب آنهاست.
۱: پاک کردن و شست و شوی سبزی با آب سالم، برای ته نشین شدن گل و لای آن
۲: غوطه ور کردن سبزی در آب دارای محلول مایع ظرفشویی و سرکه (۳ تا ۵ قطره مایع ظرفشویی و ۱ تا ۳ قاشق سرکه به ازای هر لیتر آب) به مدت پنج دقیقه، برای جداسازی و ته نشینی انگل ها
۳: شست و شوی سبزی و میوه و ظروف استفاده شده با آب